2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında birşeyde yapmadım sadece oğlumla 20 dkika falan kör ebe oynadım biraz koştuk zıpladık belki ondan olabilir haklısın biraz evham yapıyorum sanırım
Olabilir canim ondandir ara ara hic biseysiz de agriyabilir cunku rahim kaslari genişliyor vücudunda bir can sana tutunmaya calisiyor rabbimin katinda kolay ama insan bunyesi icin zor bi de simdi biz 2 kati vücudumuzu dinliyoruz pimpirikligiller olarak :)

herkesin bebeği hayırlı olsun saglıkla dogsun ınsallah
benım de birkac gun geçti ve lekelenmem var
ama son 6 ayda 2 kez daha böyle oldu kan testı yaptırdım negatif cıktı sonra regl oldum zaten
bu nedenle bu sefer test yaptırmadım
bir hafta daha bekleyeyim dıyorum belki bugün yarın regl olurum dıye
ama her defasında heyecanlanmadan da olmuyo tabi:)

Merhaba hanımlar bugün sağlam bir bel ağrısı ile uyandım sizlerdede varmı biraz tedirgin oldun
Ben 5. Haftadan bu yana araliksiz yasiyorum oyle boyle bi agri degil gayet saglam bi agri sakat gibi yuruyorum yatakta donerken bile rahatsiz ediyor cok zor bi durum allah yardimcimiz olsun

Bilirim canimmm o heyecani 16 ay bekledim her ay dilerim rabbimden gonlunde olani tez zamanda nasip etsin insallahh❤

Günaydın güzel anneler nasılsınız bende bugun çok sinirliyim gerginim kasık ağrımda var ama en iyisi biraz ofise gidip çalışmak evde tek başıma iyice geriliyorum bide saçma sapan rüyalar kabuslar görüyorum sonra bütün gün negatif oluyorum Hamile kalmaya çalışırken zaten 1 sene ağladım şimdide tadını çıkaracağıma rüyadan bile etkileniyorum

Yalniz degilsin kuşum sanirimm hepimiz ayni durumlardan muzdaripiz

Gunaydin kizlar bende sabahlari mide bulantilari basladi gibi. Birsey de yiyemiyorum. Gecen hafta o kadar cok yiyordum ki kendimi hep ac hissediyordum. 3 gundur degisigim biraz

Gunaydin kizlar bende sabahlari mide bulantilari basladi gibi. Birsey de yiyemiyorum. Gecen hafta o kadar cok yiyordum ki kendimi hep ac hissediyordum. 3 gundur degisigim biraz
Normal canım ilk 3 ay böyle olacak sonra normal olacak geçen hafta benimde bulantım çoktu şimdi bulantı azaltı ama bunalım başladı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…