2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ailede yok ikiz ayrica. 4+0 dan 4+6 hafatya kadar 7000 bile beklenen hcg değeridir. Benim bir kızım var zaten uc kucuk cocukla huni takip gezerim edirne sokaklardinda almayayim ben :KK47:
Cnm yok o zaman senin tek olur inş. Benim annemin ikizi var :) ama bende ikiz istemezdim galiba bakımı çok zor olsa gerek. Çalışanlar için zaten çok daha zor. Okul ev ikiz çocuk bide kocaya bakım oyyyyy yok yok tek olur inş tek isteyenlerin. Düşünmesi bile yorucu :bicak:

K Kayra2021 ama canım ben çok erken öğrenmiştim bu sonuçları. Doktor dediki artışlar sırayla 4 kat ve 3 kat yükselmiş, bat günü muhtemelen en az 500 lerde olur daha kan verme dedi. Benim bat günüm bugün. Bu civarda değer ile kız gibi mi? :anne::KK200:

İyi akşamlar kızlar ben tüp Bebekle hamile kaldım transferimin 11.gunu değerim 784 çıktı 12 . Günü 1396 13.gunu 1721 15.gun ise 4206 çıktı sizce değerlerim iyimi salı kese görmeye çağırdı dr.um.
Ayyy maşallah yaa çok güzel. Bebiş değil bebişler vaaarrr :) sağlıkla tutunsunlar sıkıca annelerine. Hayırlı olsun canım.

aytug81 aytug81 canim senin 3. Minnos geliyordu dimi :) Allah bagislasin masallah :) ben 2.geliyor diye bira kaygilarim var beni rahatlatacak tecrubelerin var mi :) bizim boncuk supriz geldi bakalim insallah kucağımıza da aliriz

Benim Çin takvimine göre Erkek çıktı. Ben kızçem olsun istiyorum ama sağlıklı hayırlı çok yormayan bi evlat olsun o yeterli. Allah’ın işine karışmak istemem. O ne verirse başım gözüm üstüne. :)

Merhabalar ben de Allah nasip ederse Ağustos annesiyim şu an 5hafta 4 günlüğüz kesemizi gördük perşembe günü kalp atışlarını bekliyoruz
Merhaba :) maşallah hayırlı olsun gözün aydın canım. Pıt pıt ları da duyarsın inşallah perşembe günü :)

Bata 4-5 gün kala test yapmıştım hcg 29.28 çıkmıştı. İkinci gebeliğim olduğu için daha temkinliyim. Adetim gecikir gecikmez doktora gitmek istemedim. Battan 2gün sonra yaptığım idrar testi bariz çift çizgiydi. İlk kontrolum sata göre 6+2deyken olcak.temkinliyim falan ama İlkinde kalp atışlarını kaçıncı haftada duydum herşey silindi gitti aklımdan:) 6+2deyken duyuluyormu kalp atışı? Gitmişken hem keseyi hem kalp atışlarını görürüm diye düşündüm ama bakalım kısmet:)

X