- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.481
Amin canim rabbim hepimize kolay mutlu stressiz gunler nasip etsin :)Ooo süper valla canım ne güzel Allah kolaylığını verir kuzum
Hcg testi mi canım?Onur_hira_ela cnm test yaptın mı ????
Allah razı olsun teşekkür ederimCanim cigneyebilirsen bir limonu dilimle cigne kabuguyla sonra soyle 4 5 mandalin hooop kendine gelirsin bitki cayi olarakta ihlamur 1 fincan icebilirsin cok gecmis olsun
Beta hcg yaptırıcam bugün diye yazmışsın ya onu diyorumHcg testi mi canım?
Evet canım akşam gidicez çok heyecanlıyım zatenBeta hcg yaptırıcam bugün diye yazmışsın ya onu diyorum
Bende akşam gidicem bakalım ne kadar artmış. Benim son testte 2 kat artma olmamıştı. İçime bi korku girdi. İnş kötü çıkmaz. Bakalım hele ne olacak. Sonucunu yaz cnm lütfen benim sat 17 kasım. 31. Gündeyim.Evet canım akşam gidicez çok heyecanlıyım zaten
Benimde 15 Kasım inşallah güzel haberle geliriz kalbimizi ferah tutalım yavrularımız rabbime emanetBende akşam gidicem bakalım ne kadar artmış. Benim son testte 2 kat artma olmamıştı. İçime bi korku girdi. İnş kötü çıkmaz. Bakalım hele ne olacak. Sonucunu yaz cnm lütfen benim sat 17 kasım. 31. Gündeyim.
Kaç çıkmıştı canım senin degerlerinBende akşam gidicem bakalım ne kadar artmış. Benim son testte 2 kat artma olmamıştı. İçime bi korku girdi. İnş kötü çıkmaz. Bakalım hele ne olacak. Sonucunu yaz cnm lütfen benim sat 17 kasım. 31. Gündeyim.
Deger az degil ama keşke yine aksami bekleseydin 48 saatte %60 deger artisi yeterli erken yapmana ragmen sonucun iyi ama artik kan verme lutfen yok yere stres yasiyorsunMerhaba arkadaşlar;
13 aralık saat 02.00 da beta 24,80
15 aralık saat 16.00 da beta 60
17 aralık saat 09.00 da beta 99
Sizce nasıl değerlerim? Bana az yükselme var gibi geliyor.
Benim kıvamlı canım çok sulu değil bazen sarı gibi bazen beyaz normal akıntı endişe etme yine kontrollü gittiğinde söylersin Gebelikte mantar enfeksiyonu bile olmak daha çok oluyorPeki rengi nasil canim sanki sarimsi gibi oluyor zmn zaman. Hic boyle olmazdi.kokulu ve kahve kırımızı olmasi normal degil diye duymustum
Yuzde 60 artis olmuş canim gayet iyi cok sık test yapma artik stres olursun kafana takilirMerhaba arkadaşlar;
13 aralık saat 02.00 da beta 24,80
15 aralık saat 16.00 da beta 60
17 aralık saat 09.00 da beta 99
Sizce nasıl değerlerim? Bana az yükselme var gibi geliyor.
Sendende canimAllah razı olsun teşekkür ederim
Deger az degil ama keşke yine aksami bekleseydin 48 saatte %60 deger artisi yeterli erken yapmana ragmen sonucun iyi ama artik kan verme lutfen yok yere stres yasiyorsun
Yuzde 60 artis olmuş canim gayet iyi cok sık test yapma artik stres olursun kafana takilir
Çok teşekkür ederim cevabın için. İlk idrar testiyle öğrendim. O heyecanla sabahı bekleyemeden kan testi yaptırdım. Sonra da bi daha o saatte yaptıramadım tabii Sonra da anneme gittik başka şehire orda yaptırdım 2. testi. 3. Test ile 2. arasında da tam 48 saat yok. İyice karıştı.
Canım değerlerin gayet güzel ben de yaptırdım ve kafamda endişeler oluştu ama arkadaşlar doğru diyor en iyisi yaptırmamak çok fazlainsaallah yakında görürüz keseleri bebisleri