2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 15 Kasım inşallah güzel haberle geliriz kalbimizi ferah tutalım yavrularımız rabbime emanet

Kaç çıkmıştı canım senin degerlerin

Merhaba arkadaşlar;

13 aralık saat 02.00 da beta 24,80
15 aralık saat 16.00 da beta 60
17 aralık saat 09.00 da beta 99

Sizce nasıl değerlerim? Bana az yükselme var gibi geliyor.

Merhaba arkadaşlar;

13 aralık saat 02.00 da beta 24,80
15 aralık saat 16.00 da beta 60
17 aralık saat 09.00 da beta 99

Sizce nasıl değerlerim? Bana az yükselme var gibi geliyor.
Deger az degil ama keşke yine aksami bekleseydin 48 saatte %60 deger artisi yeterli erken yapmana ragmen sonucun iyi ama artik kan verme lutfen yok yere stres yasiyorsun

Peki rengi nasil canim sanki sarimsi gibi oluyor zmn zaman. Hic boyle olmazdi.kokulu ve kahve kırımızı olmasi normal degil diye duymustum
Benim kıvamlı canım çok sulu değil bazen sarı gibi bazen beyaz normal akıntı endişe etme yine kontrollü gittiğinde söylersin Gebelikte mantar enfeksiyonu bile olmak daha çok oluyor

Deger az degil ama keşke yine aksami bekleseydin 48 saatte %60 deger artisi yeterli erken yapmana ragmen sonucun iyi ama artik kan verme lutfen yok yere stres yasiyorsun

Çok teşekkür ederim cevabın için. İlk idrar testiyle öğrendim. O heyecanla sabahı bekleyemeden kan testi yaptırdım. Sonra da bi daha o saatte yaptıramadım tabii Sonra da anneme gittik başka şehire orda yaptırdım 2. testi. 3. Test ile 2. arasında da tam 48 saat yok. İyice karıştı.

Canım değerlerin gayet güzel ben de yaptırdım ve kafamda endişeler oluştu ama arkadaşlar doğru diyor en iyisi yaptırmamak çok fazla insaallah yakında görürüz keseleri bebisleri

Canım değerlerin gayet güzel ben de yaptırdım ve kafamda endişeler oluştu ama arkadaşlar doğru diyor en iyisi yaptırmamak çok fazla insaallah yakında görürüz keseleri bebisleri

Her seferinde aynı şeyi yapıyorum. 2015 temmuz ve 2016 eylül annesiyim aynı zamanda:) bu inşallah 3. bebeğim. Dua edin kızı bulayım bu sefer:)))

Kızlar benim aşırı derecede midemde ve yemek borumda yanma var. Gece uykumu bile kaçırıyor. Ne yesem yanıyorum hiç bişey yemek istemiyorum. Sizde de böyle mş arkadaşlar?

Merhaba kızlar, kaç günfen beri takip etsem de sizi de endişeye sokmayım diye yazmıyordum. Kahverengi akıntım oluyor, 3 gün önce özele gittim birşey yok dedi, bugün acile gittim vajinal baktı aktif kanaman yok dediler, progestanı günde 3e çıkardılar, istirahat edicem, 1 sınıfa giden kızım var bir de hastalandı nasıl istirahat edeceksem artık... Allah hepimize yardımçı olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…