- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- Konu Sahibi Nesrinay86
Hoş buldumCat die gel cnmm kapimiz acik hoooosgeldinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldumCat die gel cnmm kapimiz acik hoooosgeldinnnn
İnşallah olursun canım :)Valla bende calisiyorum hele suan cok yogunum ama hele bi agustos annesi olabileyim herturlu takip ederim :)
Henuz hamis deilim yumurta catlama donemimdeyim inss olur da hamis olurum bende agustos annesi olurumTatli hamisler iyi geceler nasil gidiyor ilk ay? Rahat misiniz?
Insallahh Allah gönlüne gore versin ins.Henuz hamis deilim yumurta catlama donemimdeyim inss olur da hamis olurum bende agustos annesi olurum
Yok sanırım yanlış anlaşıldım,Allah herkesin gönlüne göre versin. Öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Zamana gelince ağustos annesi olacam diye stres yapmayın. Stres tutmasını zorlaştırıyor. Herşeyin hayırlısını isteyelim. Rabbim ne zaman can vereceğini biliyor bize sabırla beklemek düşüyor...
Yanlis anlaşılmadin canim. Stres yapma diye söylüyorum. Arkadaşım tüp bebek tedavisi görüyordu. Doktora sigarayı bırakayım mi dedi. Doktor stres yapacaksan bırakma. Stres sigaradan daha zararlı tutunmasını önlüyor dedi. Hayırlısını iste zaten değerin yükselmeye başlamış. Allah nasip etmişse olurYok sanırım yanlış anlaşıldım,
Çatlatma iğnesi yaptırdım. Denemek için 4 gundur gebelik idrar testi yaptım ikinci çizgi koyuluğu gerilemedi ilerledi. Dün kan verdim 5.19 çıktı. Henüz çok erken yaptırdım farkındayım daha 3 haftalık bile değil. Ptesi tekrar edicem testi değer artarsa var demektir. Ondan dedim dua edin diye :)
SAT 29 ekim mi. Hcg kac cikti sizinMerhaba benimde insallah 5 agustos Doğumun olacak
Canm Bnde 2.78 den yukseldi değer. Bi kaç gün sonra testi tekrarla insallah yukselecekYok sanırım yanlış anlaşıldım,
Çatlatma iğnesi yaptırdım. Denemek için 4 gundur gebelik idrar testi yaptım ikinci çizgi koyuluğu gerilemedi ilerledi. Dün kan verdim 5.19 çıktı. Henüz çok erken yaptırdım farkındayım daha 3 haftalık bile değil. Ptesi tekrar edicem testi değer artarsa var demektir. Ondan dedim dua edin diye :)
31 ekimde hcg 171 ama benim erken çıktıSAT 29 ekim mi. Hcg kac cikti sizin
Anladım canım ama çok şükür stres değilde sanki nasıl desem, diyelimki bana para lazım oldu bi anda. Cebimde varmı yokmu bilmiyorum. Elimi cebime attım paraya benzeyen bişey var cebimde. Ama görmek için bekliyorum elimi cebimden cıkarmıyorum. Bi taraftanda bi sevinç var içimde galiba param varmış diye :)Yanlis anlaşılmadin canim. Stres yapma diye söylüyorum. Arkadaşım tüp bebek tedavisi görüyordu. Doktora sigarayı bırakayım mi dedi. Doktor stres yapacaksan bırakma. Stres sigaradan daha zararlı tutunmasını önlüyor dedi. Hayırlısını iste zaten değerin yükselmeye başlamış. Allah nasip etmişse olur
Kız bi anlık boşluğuma geldi yanlış hesaplamışım. Kan testi yaptırırken. Bi baktımki takvime daha 3 haftam bile dolmamış çok acele etmişim gerçekten :) inşallah artar benimkide. Sen kaçıncı günlerde yaptın kan testlerini :)Canm Bnde 2.78 den yukseldi değer. Bi kaç gün sonra testi tekrarla insallah yukselecek
Sende benim gibi erken yapmışsın canım :) peki adet döngün kaç gündü. Benim 26Canm benimde adete 10 gun vardı yaptrdim öyle çıktı sonra bir hafta kala yaptrdim yukselmisti
Benimde son reglim 25 ekim 1 agustos görünüyor Doğum ama benim erken yumurtlama oldu muhtemelen 4 veya 5 kasım döllenme oldu Pazartesi bende gidicem dktra inşllah kese kalp atışı duyabilirimRegl en son 25 ekim miydi canim senin de dogum ayni gunu gosteriyor cunku ikimizn de 1 agustos
23 ekimde bitmişti canımBende Pazartesi gidicem inşllah görürüz sen nezamandı en son reglin