Canim benide eklermisiniz listeye, bende allahın izniyle ocak annesi olacağım. Rabbim hepimizi saglikla kavurtursun bebelerimize, aminÖğlen gibi ellerim canım.
Hayırlı olsun.
Bence kanama falan yoksa gitme doktora.
Öncesi bir belirgin var mı? Dr ne dedi? Geçmiş olsun.
Bazı sabahlar bende hasta gibi uyanıyorum. Gün içinde geçiyor. İnşallah senin de öyledir.
Alttan bakmıyor ki:/
Yani normal mi bu değer cnm bna düşük gibi geldi de ondan endişelendim haftaya kese yi görürmüyüm kiYükselir canim değerin cok guzel masallah
Doktoruna tekrar gitmelisin keseyi görürsun büyük ihtimal ben 6 haftalikken HCG m 21000gelmisti çoğul düşündük ama tek kese tek kalp atisi endiselenme :)KIZLAR MERHABA, SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM, NİSANIN 10 DA SON ADETİMİ OLDUM, VE 5 MAYISTA KAN TESTİ YAPTIRDIM 26.1 ÇIKTI. 1 HAFTA SONRA DOKTORA GİTTİM AMA KESE GÖRÜNMEDİ. 16 MAYISTA TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRDIM VE 4319 ÇIKTI KAN TESTİ. SİZCE BU NORMAL Mİ? ÇÜNKÜ ÇOK YÜKSEK GELDİ BANA, ÇOĞUL GEBELİK OLABILIR MI ? BİDE KARNIM ŞİŞ GİBİ ÇIKIK, ŞUANDA SON ADETİME GÖRE 5+3 GÜNLÜK HAMİLEYİM
Normal yani canim görürsün Insallah ama istersen 2 gün sonra tekrar yaptır bakalım yükselcekmi emin olmak icinYani normal mi bu değer cnm bna düşük gibi geldi de ondan endişelendim haftaya kese yi görürmüyüm ki
Amin canım allah şifa versin bebeklerimizi korusun
Ya ben hiçbirşeyi severek yiyemiyorum iştahım kapalı bulantım var
Dr a sıra bulamıyorum mecbur özelden buldum anca oda haftaya sağlık ocaģındada skntı varmıs laboratuvar da 2 hafta tahlil yplmcakmış mcbur haftaya kdr bekliycemNormal yani canim görürsün Insallah ama istersen 2 gün sonra tekrar yaptır bakalım yükselcekmi emin olmak icin
Hayırlı olsun canım. AmiinBende bügün ögrendim ve halen inanamiyorum. Bu ilk bebisimiz olacak. Umarim hepimiz ocak ayinda yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz
Hayırlı olsun canım. Bızım doktorda karından baksa keşke. Hep alttan bakıyolarNasipse ben de ocak annesi olucam 2014 ekim annesiyim bir kızım var hala emiyor nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum emmeden uyumuyo. Geçen hafta karından baktı dr keseyi gördü ama bugün karından kalp atışını duyamadı çok küçük normal dedi haftaya duyaroz dedi. Kese 17 mm olmuş bebek 1,5 mm dedi. 5+5 dedi. Bebek biraz küçük sanki aklıma takıldı sizin crl ölçümleri kaç
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canımİğnenin yapıldığı günün akşamı oldu kanama 2 gün sonra yine iğne olacak benim ayrıca troid rahatsızlığım ve hafif kan pıhtı sorunum var onlar içinde ilaç kullanıyorum
Sende hoşgeldin canım. İnşallah sorunsuz sıkıntısız alırız bebeklerimizi kucağımıza.Canim benide eklermisiniz listeye, bende allahın izniyle ocak annesi olacağım. Rabbim hepimizi saglikla kavurtursun bebelerimize, amin
Canm benimde ilk hamileliğinde aynı şekildeydiKızlar ben de 6 haftalık hamileyim. Gelecek hafta kalp atışlarını da duyacağız inşallah, kan sonuçlarını da o zaman alacağım. Ama benim asıl derdim mide bulantısı... Hiç geçmiyor, hiç birşey yiyemiyorum. 10 günde 3 kilo verdim. Tuzlu çubuk kraker iyi geliyordu ama iki gündür o da durmuyor midemde. Ne yapmalıyım, ölecem bulantıdan
Canm benimde ilk hamileliğinde aynı şekildeydi
Sadece çubuk kraker yiyebiliyrdum
Su bile zor iciyordum.3 ay böyle devam ettim.3 aydada 6 kilo vermiştim.
Doktor olabilir demişti.
Ben bulantımı yanımda kocaman bir limon kolonyası tasiyarak gecistirdiim.kendimi kötü hissettim ve bileklerine tabaklarına boynuma surerdim.odaları havalandirirdim.bu şekilde anlatmıştım canm