- 18 Mayıs 2013
- 5.193
- 9.265
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin..dua edeceğim size. Kan sonucunuz en sağlıklı olandır.
Bende hic hamilelik belirtisi yok. Sadece biraz yorgunluk var ve kasiklarimda bir basinc hisediyorum.
Bundan dolayi sanki hcg yüksek degildir, bebigimi kaybederim diye bir korku var. Bide halen inanamiyorum. Ovülasyon günümde annemlerdeydim, yani bu ay hic o güne denk getirmeye calismamistim ve daha relaxtim. Sanki rüya görüp uyanacakmisim gibi hisediyorum
haftasını net bilmemekle birlikte sata göre bakarsak 5 haftalık bugün. Teşekkür ederim.Hayirli olsun canim kaç haftalik
Sağol canım. Bana zaten dün iğne yapıldı. Şuan kanamada yok. Çarsambaya kadar yatıp istırahat edecegım. Çarsamba gunune kadar kanama olmassa kullanmaysyım dıyorum. Kafam allak bullak oldu. Ayrıca çok korku ve stres altındayım. Sanki bayılacak gıbı oluyorum. Panikatsk hastadıyım zaten. Sanki bu gebeliği kaldıramayacak gıbı korkuyorum. Bılmıyorum psıkolojım bozuldu. Bu yastan sonra gebelık ıstemekle hatamı ettım dıyorum. Çok istıyordum ben. Özellikle kızım için çok ıstedım. İnşallah bır sorun sıkıntı çıkmadan alırız bebeklerımızı kucağımızaGunaydinlar herkese, yeni katilan arkadaslar hos geldiniz hepiniz.
D dorti , ben ilk gebeligimde kanama yasadigimda bana o anki panikle hastanede buldugum ilk dr progestan hap verdi, agizdan. Ben sonraki haftaydi sanirim,arastirip buldugum doktora gittim. O muayene etti , aslinda hap kullanacak bir durum yokmus, istirahatle atlatabilirmissin ama o hormonu bir kere almaya baslayinca simdi kesemeyiz , kesersek kesin sikinti cikar deyip uc dort ay kadar kullandirdi.
Yan etkileri de cok agir geldi bana ama mecbur kullandim.
Sen de doktorunu dinle o yuzden, bir kullan bir kullanma durumu olmasin. Ya da doktora guvenmiyorsan baska bir dr bul.
Insallah bir problem olmaz.
Sakin kalmaya calis lütfen, bak rahatsizligin da varmis, tetiklenmesin.Sağol canım. Bana zaten dün iğne yapıldı. Şuan kanamada yok. Çarsambaya kadar yatıp istırahat edecegım. Çarsamba gunune kadar kanama olmassa kullanmaysyım dıyorum. Kafam allak bullak oldu. Ayrıca çok korku ve stres altındayım. Sanki bayılacak gıbı oluyorum. Panikatsk hastadıyım zaten. Sanki bu gebeliği kaldıramayacak gıbı korkuyorum. Bılmıyorum psıkolojım bozuldu. Bu yastan sonra gebelık ıstemekle hatamı ettım dıyorum. Çok istıyordum ben. Özellikle kızım için çok ıstedım. İnşallah bır sorun sıkıntı çıkmadan alırız bebeklerımızı kucağımıza
Bdvdeki konumu okumuş muydun?
Ovülasyon testleri ile 5 ay kafayı yedim. İnfertiliteye gittim 8 cm kist çıktı, tüp bebek önerdiler. Tamamen saldım. Ne ilişki not ettim ve düzenli oldu. Yumurtlama günü ilişki de yok sanırım. Yumurtlamam normalde pazartesiydi, pazartesi sevişmeyiz pek biz
Niye adet olmuyorum kistten sanırım öff düzenini bozdu dedim.
3 gün geçti, çift çizgi.
6+3 oldum hala gebelik belirtim yok. Dün kustum sadece ama bugün yine katır gibiyim.
Hiç kan vermedim direk 5+4te gidip gördüm. Ama senin şüpheli durumun var madem, ver kan.
Bir de neden basit testlerden kullanmıyorsun? Predictorfazla hassas olduğundan yanılabiliyor.
Sağol canım. Bana zaten dün iğne yapıldı. Şuan kanamada yok. Çarsambaya kadar yatıp istırahat edecegım. Çarsamba gunune kadar kanama olmassa kullanmaysyım dıyorum. Kafam allak bullak oldu. Ayrıca çok korku ve stres altındayım. Sanki bayılacak gıbı oluyorum. Panikatsk hastadıyım zaten. Sanki bu gebeliği kaldıramayacak gıbı korkuyorum. Bılmıyorum psıkolojım bozuldu. Bu yastan sonra gebelık ıstemekle hatamı ettım dıyorum. Çok istıyordum ben. Özellikle kızım için çok ıstedım. İnşallah bır sorun sıkıntı çıkmadan alırız bebeklerımızı kucağımıza
Ne bilim, clearblue pahali oluyor ve eger hamile cikmazsam cöpe gider o para diye düsünmüstüm. Daha demin ama yine esime mesaj attim cb'den test alsin diye
Ve pazartesi niye iliski olmasin?Ay acaip güldüm buna, harikasin! Bende hic iliskiden sonra biraz yatmak bile olmadi, hatta duş almistim. Nasil oldu cidden bilmiyorum. Umarim ikimizin mücize bebelerimiz dogar, hatta fotolarini paylasiriz.
Bende hic hamilelik belirtisi yok. Sadece biraz yorgunluk var ve kasiklarimda bir basinc hisediyorum.
Bundan dolayi sanki hcg yüksek degildir, bebigimi kaybederim diye bir korku var. Bide halen inanamiyorum. Ovülasyon günümde annemlerdeydim, yani bu ay hic o güne denk getirmeye calismamistim ve daha relaxtim. Sanki rüya görüp uyanacakmisim gibi hisediyorum
Kızlar şimdi size çok özel bir soru soracağım.
Sevişmeleriniz ne alemde?
Doktor bize bir şey söylemedi ama öğrendiğimiz günden beri eşimle emmioğlu modundayız. Bu hoşuma gitmiyor pek.
hahaha aynenn bebek fikri bizi biraz uzaklaştırdı sanki :) Ben bulantıdan çok düşünmüorum pek ama adamıda çok salmayımilk bebek biraz korkuo bişey olcak die ama google amcam sağolsun hepsini güzelce açıklamış. Ama yine tedirginlik olmuo değil :):)
Kız ne clearbluesu ben 3 tllik testleri diyorum sana.
Valla bak pazartesi sevişmeye karşıyım ben. Evde otururken sendroma giriyorum düşün.
Olucak bence.
İstanbulda mısın?
İlk bebek mi?
Ya eşim komple daha önce hayatında hiç sevişmemiş gibi davranıyor. Hani mesela hiç paraşütle atlamadık ve eksikliğini hissetmiyoruz ya, o derece.
Hoş benim de ondan çok aşağı kalır yanım yok.
Üfff.
Evet ilk bebek ve yurtdisinda yasiyorum canim. Bu arada halen adet olmadim, adet belirtiside yok, biraz rahatladim. Artik teste gerek varmi ki?
Ve sonraki soruna cevap vereyim, bence pazartesi sevismeye calisin, bak harika seyler oluyor. Biz pazartesi sevistik ve bebek oldu
Hatta dün daha yeni ögrendigimizde esim güya 'kutlamak' istedi. Delirdinmmi sen dedim. Ay hepimizin derdi farkli anam
Çok korkuyorum. Bugun sabah kalkamadım yataktan. Başım dönuyor ve sanki yere yığılacagım. Acaba dün yapılan progestan iğnesının etkılerımıdır. Sadece bır tane vuruldum çunku. Sürekli aglıyorum bugun. Dün çok ıyıdım. Panıkataga gerimi dönüyorum yoksa. Ateşım var sanki. Çok tuhafım bugun. Sureklı yatmak ıstıyorum. Acaba dün yapılan iğnenin etkisimiD dorti bende 39 yaşındayım. Ne güzel işte hayatın peşini bırakmıyoruz. Hem ne varmış yaşımızda. Benim çevremde bu yaşlarda anne olan çok kişi var. Durumlarından pek de memnunlar. Ayrıca evlatlarımız kardeşsiz mi kalsın. Ben geçen yıl annemi kaybetti. 16 yaşında babamı. Diyorumki İyi ki abilerim var. Onlar olmasa kendimi çok daha yalnız ve hayata karşı savunmasız hissederdim. İyi ki varlar.
İnşallah canım.Sakin kalmaya calis lütfen, bak rahatsizligin da varmis, tetiklenmesin.
Ben de psikolojisi bir anda cokuveren bir insanim, korkuyorum kendimden zaman zaman.
İlk hamileligimde de cok yipranmistim, ayni seyleri yasamak ayni psikolojiye girmek istemiyorum. O zaman kendimi salabilme sansim vardi, ama simdi bir kizim var kendime hakim olabilmeliyim. Olabilmeliyiz yani.
İnşallah saglikla atlatiriz.
demekki sadece biz değiliz bu durumda çok sevindim2 yıl umursuzda sevişince insan boşluga düşmüo deil umuyorum ki 3 aylık risk faktörü kalktıgında normale dönebilelim . Biyerde okudum sanırım 3 -4 aylar civarında östrojen tavan yapıomuş :):) Görcez...