2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar ben de 6 haftalık hamileyim. Gelecek hafta kalp atışlarını da duyacağız inşallah, kan sonuçlarını da o zaman alacağım. Ama benim asıl derdim mide bulantısı... Hiç geçmiyor, hiç birşey yiyemiyorum. 10 günde 3 kilo verdim. Tuzlu çubuk kraker iyi geliyordu ama iki gündür o da durmuyor midemde. Ne yapmalıyım, ölecem bulantıdan
Canm benimde ilk hamileligimse aynıydı
3 ay sürmüştü ve 6 kilo vermiştim
Yanımda kocaman bir limon kolonyası taşıyordu hep
Bulaninca midem yanaklarima Bileklerime boynuma surerdim
Bu şekilde geliştirdim
3 ay sonra hiçbir sıkıntı yasamadim

3 ayimi böyle gecistirdim
Senin gibi tuzlu çubuk kraker yerdim
Susamlı bile yağlı gelirdi
Oderece midem bulanirdi
Bence hemen bir limon kolonyası edin kendine:KK49:

Kızlar bu progestan 200 ilacını kanamamız olsun olmasın kullanmslımıyız. Yani düşük tehlıkesı olup kanaması olmayan bırısı yınede kullanmalımı. İnsan korkuyor bebeğe zararı olacsk diye. Bılgısı olan varmı

Kızlar bu progestan 200 ilacını kanamamız olsun olmasın kullanmslımıyız. Yani düşük tehlıkesı olup kanaması olmayan bırısı yınede kullanmalımı. İnsan korkuyor bebeğe zararı olacsk diye. Bılgısı olan varmı
Kanamam yok ama Lekelenme var Dr verdi kullan dedi

canım ben aşılama ile hamile kaldıgım için hamile kalmadan önce başladım halada kullanıyorum benimki progesteron içeren jel kanamam yok şükür

3 ayimi böyle gecistirdim
Senin gibi tuzlu çubuk kraker yerdim
Susamlı bile yağlı gelirdi
Oderece midem bulanirdi
Bence hemen bir limon kolonyası edin kendine:KK49:
Ayyy inşallah benimki de geçer canım, doğuma kadar surenleri duydukca fenalık basıyor. Kolonya iyi fikir, ben çok sevmem ama mesajını okudugumdan beri iki kez elime döküp kokladım, iyi geldi, çok sagol ama alkol var içinde. Ne kadar sağlıklıdır acaba

Kizlar ne yapacagima sasirdim. Dün sabah predictor early testi yapmistim ve silik cizgi cikmisti. Sonra isten eve geldigimde saat 5te felan predictor express testi yaptim ve acaip belirgin bir sekilde cift cizgiyi gördüm.

Bu sabahta normal predictor testini kullandim ama hic cizgi yok, silik bile degil ve bügün adetin geciktigi 3üncü gün.

Cok korkuyorum acaba bebegi kaybediyormuyum diye :KK43: Gece boyunca cok su icmistim ve test yapmadan iki saat öncede tuvalete gitmistim. Kan testini ancak isten ciktigimda yapabilirim.

Böyle birsey yasayanlar varmi? Morelim cok bozuk kizlar :KK43:

Çatlatma iğnesini vurdurduğumdan beri bende kullanıyorum. Doktor kullanacaksın dedi. Kanamamda yok şükür

Günaydın kızlar dün akşamdan beri belime sancı girdi her an adet olacak gibiyim dua edin gögüs şişliğimde indi gibi

Kizlar ne yapacagima sasirdim. Dün sabah predictor early testi yapmistim ve silik cizgi cikmisti. Sonra isten eve geldigimde saat 5te felan predictor express testi yaptim ve acaip belirgin bir sekilde cift cizgiyi gördüm.

Bu sabahta normal predictor testini kullandim ama hic cizgi yok, silik bile degil ve bügün adetin geciktigi 3üncü gün.

Cok korkuyorum acaba bebegi kaybediyormuyum diye :KK43: Gece boyunca cok su icmistim ve test yapmadan iki saat öncede tuvalete gitmistim. Kan testini ancak isten ciktigimda yapabilirim.

Böyle birsey yasayanlar varmi? Morelim cok bozuk kizlar :KK43:
Önce silik sonraki testte belirgin çift çıkması bence hamilesiniz. Ama çıkmayan test bence hatalıydı. Kaybetme vs olsa kanamanız lekelenmeniz olur. Ki kaybederken bile kandaki gebelik hormonu yavaş yavaş iniyor.Bu kadar hızlı o hormon sıfırlanıp idrarda negatif sonuç vermez.
Test hatalı bence.
İçinizi ferah tutun.
Kan testi verin doktora muayene olun. Değerlerinizi değerlendirsin.

Kanamam yok ama Lekelenme var Dr verdi kullan dedi
Bana dün doktor ya iğne ya hap verecegım dedı. Bende iğne olsun dedım. Hemen orada iğnem yapıldı. Doktor hapı ıptal ettırdı hemşireye gerek yok almana dedı. Sonra eve geldıgımde hafıf kırmızı sarı gıbı bır kac damla bişey gördum çamaşırımda. Sekreterı aradım hemen. Doktor demişki progestonu sabah akşam fıtıl olarak kullansın demiş. Ama bırdaha gelmedı o lekeler. Oyuzden kullanmak içimden gelmedı ilacı. Yatıyorum surekli zaten. Kafam şişti resmen. Kullansammı kullanmasammı delirecem kızlar.

Önce silik sonraki testte belirgin çift çıkması bence hamilesiniz. Ama çıkmayan test bence hatalıydı. Kaybetme vs olsa kanamanız lekelenmeniz olur. Ki kaybederken bile kandaki gebelik hormonu yavaş yavaş iniyor.Bu kadar hızlı o hormon sıfırlanıp idrarda negatif sonuç vermez.
Test hatalı bence.
İçinizi ferah tutun.
Kan testi verin doktora muayene olun. Değerlerinizi değerlendirsin.

Cok tesekür ederim kizlar. Bana baya morel verdiniz. Simdiden bile cok alismistim bebege, kaybedersem cok kötü olurum :KK43:

Bügün isten biraz erken cikicam kan testi icin. Umarim hamileyim ve hic sorun yoktur kizlar. Iyikine varsiniz gercekten. Esim yardimci olmaya calisiyor fakat benim duygu yogunlugunu anlamiyor tabiki.

Kizlar tam idrar testi de eritrosit yüksek cikmis , fikri olan var mi? Referans araligi 0-3 arasi iken benimki 16.
Yarin doktorun hastanede olur mu ki sadece nöbetçi mi olur? Yarin hastaneyi arayacağim.

İdrarda kan var demek.
Ya taş düşürüyorsundur ya kum.
Ciddi bir şey değil: ) 16 bayağı düşük zaten. Lökosit nasıl? O da artmış olmalı onunla beraber. Bende sadece lökosit çıktı, o da enfeksiyon habercisi.

Günaydın kızlar, rüyamda elimi koyunca bebeği hissedebiliyordum çok güzeldi <3

Cok tesekür ederim kizlar. Bana baya morel verdiniz. Simdiden bile cok alismistim bebege, kaybedersem cok kötü olurum :KK43:

Bügün isten biraz erken cikicam kan testi icin. Umarim hamileyim ve hic sorun yoktur kizlar. Iyikine varsiniz gercekten. Esim yardimci olmaya calisiyor fakat benim duygu yogunlugunu anlamiyor tabiki.
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin..dua edeceğim size. Kan sonucunuz en sağlıklı olandır.

Bana dün doktor ya iğne ya hap verecegım dedı. Bende iğne olsun dedım. Hemen orada iğnem yapıldı. Doktor hapı ıptal ettırdı hemşireye gerek yok almana dedı. Sonra eve geldıgımde hafıf kırmızı sarı gıbı bır kac damla bişey gördum çamaşırımda. Sekreterı aradım hemen. Doktor demişki progestonu sabah akşam fıtıl olarak kullansın demiş. Ama bırdaha gelmedı o lekeler. Oyuzden kullanmak içimden gelmedı ilacı. Yatıyorum surekli zaten. Kafam şişti resmen. Kullansammı kullanmasammı delirecem kızlar.
tabiki kullan düşük tehlikesi için vermiş dr ben ilk bebeğimdede kullanmıştım gerçekten önlüyor kanamayı bence ihmal etme dr dinle

Sakin ol.
Sen niye testi tekrarlayıp kendini sıkıntıya sokuyorsun ki?
Rahat ol, kan ver değerin iyi çıkacak bence.

Sakin ol.
Sen niye testi tekrarlayıp kendini sıkıntıya sokuyorsun ki?
Rahat ol, kan ver değerin iyi çıkacak bence.

Bende hic hamilelik belirtisi yok. Sadece biraz yorgunluk var ve kasiklarimda bir basinc hisediyorum.

Bundan dolayi sanki hcg yüksek degildir, bebigimi kaybederim diye bir korku var. Bide halen inanamiyorum. Ovülasyon günümde annemlerdeydim, yani bu ay hic o güne denk getirmeye calismamistim ve daha relaxtim. Sanki rüya görüp uyanacakmisim gibi hisediyorum :KK43:

X