- 15 Şubat 2024
- 1.972
- 2.541
- 33
Başka bir doktora git bakalım belki bunların cihazından kaynaklı olabilirYa duyduğuna eminim çıtırtıya zıplıyor çocukta işte geçmeyince can sıkıcı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bir doktora git bakalım belki bunların cihazından kaynaklı olabilirYa duyduğuna eminim çıtırtıya zıplıyor çocukta işte geçmeyince can sıkıcı oluyor
10 günde iner canısı korse takmıyorum ben şal doladım doktor istemedi korseKızlar korse kullanan var mı ben doğum yapalı bir hafta oldu karnım hala şiş ama doğum kadar değil
Bir de bu ödem için emboli çorabı giyiyorum yaa kaç günde iner sizce
Bizde de meme reddi olmuştu daha önce. İnatla 1 hafta önce 20 dk memeyi verdim o itti ben verdim sonra kaşıkla süt içirdim 1 hafta sonunda artık memeye alışmıştı 1 senede emzirdim sen ısrarcı olursan olurKızlar benim de sıkıntım bebiş benim mememi asla asla istemiyor başta azcık tutuyordu, şimdi iyice biberona alıştı ne yapacağımı bilmiyorum omzumu emiyor yanağımı da mememi emmiyor ya, ne yapacağım bilmiyorum
Bana da korse takma dedi. Şalı nasıl doladın yavrum10 günde iner canısı korse takmıyorum ben şal doladım doktor istemedi korse
Bildiğimiz şalı demi sezeryan oldum ben 7 gün oldu sarmaya başlayayım bende canım10 günde iner canısı korse takmıyorum ben şal doladım doktor istemedi korse
Canım asla pes etme kesinlikle ver memeni benim de solu alıyor sağı almıyordu son iki gündür eşim tutuyor ben veriyorum o ağlıyor ama yine de emiyor vazgeçemiyor zaafından faydalanıyoruz birazda emzirme pozisyonunu değiştir böyle böyle alıştır bir de emzirme danışmanı ebe var tanıdığım ten tene temas çok önemli demişti emme işi bitince çekme koynunda dursun demişti banaKızlar benim de sıkıntım bebiş benim mememi asla asla istemiyor başta azcık tutuyordu, şimdi iyice biberona alıştı ne yapacağımı bilmiyorum omzumu emiyor yanağımı da mememi emmiyor ya, ne yapacağım bilmiyorum
Evet evet baya başıma örttüğüm şal vardı iki kat yapıp boyuna doladım belime hem sıcak tutuyor hem çok sıkmıyor korse rahimi aşağı ittiriyor diye dinlemiştimBildiğimiz şalı demi sezeryan oldum ben 7 gün oldu sarmaya başlayayım bende canım
Çok boğuşuyoruz bildiğin kavga ediyor benle sıpa zaten sütüm az şu ara süt arttırmaya çalışıyorum tabi ağzına şaldır şuldur gelmeyince istemiyorBizde de meme reddi olmuştu daha önce. İnatla 1 hafta önce 20 dk memeyi verdim o itti ben verdim sonra kaşıkla süt içirdim 1 hafta sonunda artık memeye alışmıştı 1 senede emzirdim sen ısrarcı olursan olur
Doğumdan önce kullanmıyordum zaten aşırı ödem oldu bende ondan yazdı doktorDoğumdan sonra da devam ediyor musun canım
Cnm rahim ne kadar toparladı senin ? Benim de 6. Gün ama aynı duruyoBildiğimiz şalı demi sezeryan oldum ben 7 gün oldu sarmaya başlayayım bende canım
1 bardak suya 20 damla. O da zaten bır sıkım damlalığa denk geliyor. Günde 3 kere kullanılıyor ama ben 2 kullanıyorum. Sağma makinesi sipariş verdim o gelene kadarBestlak damlayı nasıl kullanıyorsun canım. Duş aldım. Bulgur pilavı yiyorum, rezene çayı yaptım.kuru dut falan yiyrum
Bu kaldı işte canım oturunca ayakta sezeryan yeri de iyileşti hafif oturup kalkarken ağrı kaldı ama duşu hala su geçirmez bantla alıyorum ayaklarım ödem topladı ona da kızlar çorap söyledi onu aldım bakalım kaç günde geçerCnm rahim ne kadar toparladı senin ? Benim de 6. Gün ama aynı duruyo
Ben lansinohun sağma makinesini aldım çok memnun kaldım1 bardak suya 20 damla. O da zaten bır sıkım damlalığa denk geliyor. Günde 3 kere kullanılıyor ama ben 2 kullanıyorum. Sağma makinesi sipariş verdim o gelene kadar
Evet yavrum sezeryan birde bebeğim beni emmiyor cok üzülüyorumHem nasıl zahmetli cnm sezaryen mi oldu
Süt artırıcı şeylerden birisi bence kayısı kurusu incir hurma bol su içmek ve dinlenmek uyumakÇok boğuşuyoruz bildiğin kavga ediyor benle sıpa zaten sütüm az şu ara süt arttırmaya çalışıyorum tabi ağzına şaldır şuldur gelmeyince istemiyor
Evet canımDuşu bantla mı alıyorsun canım
Canım ters emzirmeyi dene kol altına alarak, sonra ayakta emzir hafif sallayarak, yürüyerek emzir alışır o merak etme . Pes etmek yok memeye alışması en büyük konfor olacak senin için foto buldum ekliyorum; bu arada kızlar 3-4 aylık civarı meme reddi döneminde yine aynı yöntemler kullanılıyorKızlar benim de sıkıntım bebiş benim mememi asla asla istemiyor başta azcık tutuyordu, şimdi iyice biberona alıştı ne yapacağımı bilmiyorum omzumu emiyor yanağımı da mememi emmiyor ya, ne yapacağım bilmiyorum