2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tesekkurler.
İki kanamanin ikisinde de ayni şeyi yasamam bana da böyle dusunduruyor. İlk kizimda da kanamam oluyordu ama onda bir sey hissetmiyordum.umarim bu sebeplerden oluyordur
Umarım Canım bende kanama olmuyor da tahmin olarak söyledim. Ama enfeksiyon yada mantar varsa ona da dikkat etmek gerekiyor Canım düşünü tetikliyor çünkü

Umarım Canım bende kanama olmuyor da tahmin olarak söyledim. Ama enfeksiyon yada mantar varsa ona da dikkat etmek gerekiyor Canım düşünü tetikliyor çünkü
Cok sagol canim, bu sekilde olmasi da riskli elbet ama nedense diğerinden daha iyi hissettirecek bana. Pazartesi ogrenirim artik

İnsallah bir aksilik olmaz,
Bana da igne yaptilar. Tam bir hafta sonrasinda bir daha yapilacak. O adet agrisi bende de var, belim kasimlarim agriyor surekli.
Allah sonumuzu hayir etsin.

Bana da igne yaptilar. Tam bir hafta sonrasinda bir daha yapilacak. O adet agrisi bende de var, belim kasimlarim agriyor surekli.
Ayrıca progesteran ilacı vermedılermi sana canım

Dün benimde az kanamam oldu ama devam etmedi daha önce 2 düştüğüm var tedirginim

Bu sabah iğne yapıldı ya bana. Acaba aynı gun fitilde koyarsam fazla gelırmiki dıye düşündüm. İnşallah kanama olmaz yatıyorum zaten.
Banada dün iğne yapıldı ben akşam hapıda kullandım kullanın sizde Dr öyle uygun görüyor

Dün benimde az kanamam oldu ama devam etmedi daha önce 2 düştüğüm var tedirginim
İnşallah bu sefer tutunur bebeğin.
Benim de cumartesi olmustu kanama, bugune kadar hic olmayinca sevinmistim bitti diye ama bugün tekrar oldu malesef

İnşallah bu sefer tutunur bebeğin.
Benim de cumartesi olmustu kanama, bugune kadar hic olmayinca sevinmistim bitti diye ama bugün tekrar oldu malesef
İnşallah benim düşüklerimde kanama kesilmiyor devam ediyordu az mı çokmu kanama

Kizlar ben yaz temizliğine başladım
Hiperaktifden biraz hallice de bi oğlum var.
Biraz yoğun günler geçiriyorum.
Temizlik bitsin dokuz ay yaticam

Selamlar bende inşallah tekrardan ocak annesi olacagim. 2015 te ocak annesi olmuştum kizim var ve simdi yeniden 2 sene sonra ayni duyguları yasiyorum, herkese bu süreçte kolaylıklar dilerim..
Hoşgeldiiiiin canıııım.Yine yol arkadasiyiz yeni bebisleri de birlikte büyütmek nasip olur inşallah :))

Kızlar degerleriniz nasıl sizin bnm bugün 363 çıktı 4+1 im suan normal mi sizce bu bna az gibi geldi sanki hesaplarıma göre 500 ün üzerinde olması gerekiyordu
İlk degerinse çok normal ikincisi kaç canim benim ilk değerim 143 tu 3 gün sonra 580 3 gün sonra 2480 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…