Canim bendede kan pihtilasmasi var hangi igneyi kullaniyosun kacinci haftandasingitmez olur muyum canım hemen gittim progestan kullanıyorum vajinadan ayrıca 3 tane igne verdi onu kullanılyorum. doktorda yerleşme kanaması dedi ama emin olamıyorum malesef . birde kan pıhtılaşması var bende onunda hergün ignesi var. Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Tskederim insallah bu tehlikeyi atlatiriz.tahminim suanda bi 5-6 kisi varizDusuk tehlikesi olan herkese acil şifalar dilerim.
İlk 35di 4gün sonra 363 çıktı işte nblm az gbi gldi bi daha haftaya salı Dr a gtcm o güne kadar ykselir inşallahİlk degerinse çok normal ikincisi kaç canim benim ilk değerim 143 tu 3 gün sonra 580 3 gün sonra 2480 oldu
İnşallah hayırlısıyla atlatırızDüşük tehlikesi olan arkadaşlar; inşallah en kısa zamanda bu durum düzelir.
Bende temkinli bir şekilde beklemedeyim. İnsanın başından kötü bir tecrübe geçince daha bir tedirginlikle yaklaşıyor duruma. İki gündür devam eden bulantılar bugün hafifleyince acaba sonlanacak mı dedim açıkçası. Kasım ayında boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum. O zamanda bulantılar hafiflemişti. Daha sonra yaptırdığım beta hcg de artışın olmadığını gördüm. Şimdi de cuma günü yaptıracağım.İnşallah bu sefer aynı durumu yaşamam.
İnşallah hepimiz şu riskli günleri hayırlısıyla atlatırız
Benimde ilk hamileligimde birden bire bulantilarim durmustu acaba bebegemi bursey oldu diye dra gitmistim kalp ayislarini gormustuk.tanu her zaman bulantinin kesilmesi kotu birseyler oldugu anlamina gelmez.Düşük tehlikesi olan arkadaşlar; inşallah en kısa zamanda bu durum düzelir.
Bende temkinli bir şekilde beklemedeyim. İnsanın başından kötü bir tecrübe geçince daha bir tedirginlikle yaklaşıyor duruma. İki gündür devam eden bulantılar bugün hafifleyince acaba sonlanacak mı dedim açıkçası. Kasım ayında boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum. O zamanda bulantılar hafiflemişti. Daha sonra yaptırdığım beta hcg de artışın olmadığını gördüm. Şimdi de cuma günü yaptıracağım.İnşallah bu sefer aynı durumu yaşamam.
İnşallah hepimiz şu riskli günleri hayırlısıyla atlatırız
Tesekkurler canım. Allah razı olsunDusuk tehlikesi olan herkese acil şifalar dilerim.
İlaç kullanıyormudun canımDün benimde az kanamam oldu ama devam etmedi daha önce 2 düştüğüm var tedirginim
İnşallah canım3 aylık dönem hepimiz için riskli arkadaşlar. Mümkün olduğu kadar kendimizi zorlayıcı işler yapmayacağız. Dün ben dip köşe bucak temizliği yaptım o kadar da dinlendim arada. Akşam karnımın altları ağrıdı. Korktum biraz . Pişman oldum.
Düşük riski olanlar sizlerin daha çok dikkatli olmanız lazım. Ama küçük bebeği olanlar için bu biraz zor.
Rabbim hepimize kolaylık versin. İnşallah Ocak ayı geldiği zaman hepberaber bebeklerimizi kucağımıza alırız
Kanama kesiliıncede kullanılıyormuki. Onu sormamışımBanada dün iğne yapıldı ben akşam hapıda kullandım kullanın sizde Dr öyle uygun görüyor
İğnenin yapıldığı günün akşamı oldu kanama 2 gün sonra yine iğne olacak benim ayrıca troid rahatsızlığım ve hafif kan pıhtı sorunum var onlar içinde ilaç kullanıyorumİlaç kullanıyormudun canım
Akşamda fitil koy riske atma cnmBu sabah iğne yapıldı ya bana. Acaba aynı gun fitilde koyarsam fazla gelırmiki dıye düşündüm. İnşallah kanama olmaz yatıyorum zaten.
İyi olmana sevindim inşallah sorunsuz geçerDoktorumla konuşamadım. Cuma sabah 10 buçukta muayeneye gideceğim. Şimdi biraz daha iyiyim.
Bence hiç takılmayın hastalık yokturDaha once sordum ama gozden kacti sanirim.
Kanamasi, lekelenmesi olan arkadaslar o an bir sey hissediyor musunuz?
Benim iki defa oldu ikisinde de hafif yanma oldu vajinada.
Pazartesi gideceğim kontrole orda sorarim ama sizde durum ne merak ettim.
Acaba vajinada yara vs gibi bir sey var da ordan mi kan geliyor acaba diye dusunmeden alamiyorum kendimi
hoşgeldin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar benimde Son adet tarihim 17.04 2 yaşında bir oğlum var dün kan testi yaptirdim 57.6 çıktı doktor şüpheli gebelik demiş bakalım 10 gün sonra tekrar gideceğim 2017 ocak annesi olacağım inşallah hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımiza