2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canim bendede kan pihtilasmasi var hangi igneyi kullaniyosun kacinci haftandasin

merhaba arkadaslar bende 12 mayista kan testiyle ogrendim hamile oldugumu ocak olacak sanirim dogumum benimde. suan hicbirsey net degil adetim cok duzensiz oldugu icin tam olarak kac haftalik oldugu belli degil kan testine gore 2 haftalik ciktik. muayeneden sonra belli olur sanirim kac haftalik oldugum

inşallah sorunsuz atlatırsınız bu dönemi.bende 6 hftlık hamileyim 8 yaşinda kizım var.kizımda hiç bulantı olmamıstı hatta hamileliğimi anlamadım bile ama bunda beni mahfediyo hem bulantı kusma hemde kaygı ataklariyla ugraşıyorum bu seferki zor gecicek gibi gün sayıyorum resmen hemen doğsunda bulantılar ve ataklar geçsin diye

İlk degerinse çok normal ikincisi kaç canim benim ilk değerim 143 tu 3 gün sonra 580 3 gün sonra 2480 oldu
İlk 35di 4gün sonra 363 çıktı işte nblm az gbi gldi bi daha haftaya salı Dr a gtcm o güne kadar ykselir inşallah

Düşük tehlikesi olan arkadaşlar; inşallah en kısa zamanda bu durum düzelir.
Bende temkinli bir şekilde beklemedeyim. İnsanın başından kötü bir tecrübe geçince daha bir tedirginlikle yaklaşıyor duruma. İki gündür devam eden bulantılar bugün hafifleyince acaba sonlanacak mı dedim açıkçası. Kasım ayında boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum. O zamanda bulantılar hafiflemişti. Daha sonra yaptırdığım beta hcg de artışın olmadığını gördüm. Şimdi de cuma günü yaptıracağım.İnşallah bu sefer aynı durumu yaşamam.
İnşallah hepimiz şu riskli günleri hayırlısıyla atlatırız

İnşallah hayırlısıyla atlatırız

Benimde ilk hamileligimde birden bire bulantilarim durmustu acaba bebegemi bursey oldu diye dra gitmistim kalp ayislarini gormustuk.tanu her zaman bulantinin kesilmesi kotu birseyler oldugu anlamina gelmez.

3 aylık dönem hepimiz için riskli arkadaşlar. Mümkün olduğu kadar kendimizi zorlayıcı işler yapmayacağız. Dün ben dip köşe bucak temizliği yaptım o kadar da dinlendim arada. Akşam karnımın altları ağrıdı. Korktum biraz . Pişman oldum.
Düşük riski olanlar sizlerin daha çok dikkatli olmanız lazım. Ama küçük bebeği olanlar için bu biraz zor.
Rabbim hepimize kolaylık versin. İnşallah Ocak ayı geldiği zaman hepberaber bebeklerimizi kucağımıza alırız

merhaba arkadaşlar :) en son bu forumda 2013 agustos annelerinde yazmıştım.o gruptan çok güzel dostluklarımız oldu.hala görüşüyoruz.çok şükür şimdide kızım abla olacak ve 2017 ocak annesi olacağım birde.henüz kalp atışı duyamadık ve kese etrafında kanama var dedi doktorumuz inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

İnşallah canım

Merhaba kızlar benim son adetim 7 Nisan dün kan Beta hcg değerim adetin 10 gün sonrası yani 7398 çıktı nasıl sizce

İlaç kullanıyormudun canım
İğnenin yapıldığı günün akşamı oldu kanama 2 gün sonra yine iğne olacak benim ayrıca troid rahatsızlığım ve hafif kan pıhtı sorunum var onlar içinde ilaç kullanıyorum

Slm Kızlar bayagi cogalmis ocak anneleri gecen hafta benimde bebegimi goremedi doktor neyseki dun gorduk bulantım cok yatiyorum kusma yok zaten onu yapabilsen rahatlarım

Merhaba arkadaşlar benimde Son adet tarihim 17.04 2 yaşında bir oğlum var dün kan testi yaptirdim 57.6 çıktı doktor şüpheli gebelik demiş bakalım 10 gün sonra tekrar gideceğim 2017 ocak annesi olacağım inşallah hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımiza

Bu sabah iğne yapıldı ya bana. Acaba aynı gun fitilde koyarsam fazla gelırmiki dıye düşündüm. İnşallah kanama olmaz yatıyorum zaten.
Akşamda fitil koy riske atma cnm
Doktorumla konuşamadım. Cuma sabah 10 buçukta muayeneye gideceğim. Şimdi biraz daha iyiyim.
İyi olmana sevindim inşallah sorunsuz geçer
Bence hiç takılmayın hastalık yoktur
hoşgeldin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…