Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim onceki hamileligimde et kokuyordu sadece lahmacun canim cekerdi bundada ayniOfff bunca yemek muhabbetinden sonra canım lahmacun çekti şimdi 4 gözle siparişin gelmesini bekliyorum çok kötüsünüz kızlarrrrrrr
Normal canim dusuk degilhanımlar ilk önce herkese sağlıklı hamilikler diliyorum.
bende geçen çarşamba hamile olduğumu öğrendim. bugün 4+1 deyim. bugün itibriyle hcg sonucum 335. düşük mü sizce. değerlerini söyleyenlerle kıyaslama yapınca düşük mü acaba diye içime kuşku düştü. kasımda bir kürtajım var. iki senedir bu bebeği bekliyorum. tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Canim benim hamilelik takviminj yapsanaİlk gebeliğindedemi böyleydin canım
Hafta içi kan vereyım. İnşallah değerlerım yukselmiştır. İçim rahatlasında. Ondan sonra yaparım takvımı. İnşallah yükselıyordur değerimCanim benim hamilelik takviminj yapsana
Bence yap neden dersen benimde baslarda dis gebelik riskim vardi moral bozuklugundan yapmak istemiyordum sonra dedimki yapacam takvimimi iyi dusunecem iyi olsun sende yap kotu dusunme bebegim seninle insallahHafta içi kan vereyım. İnşallah değerlerım yukselmiştır. İçim rahatlasında. Ondan sonra yaparım takvımı. İnşallah yükselıyordur değerim
Bence yap neden dersen benimde baslarda dis gebelik riskim vardi moral bozuklugundan yapmak istemiyordum sonra dedimki yapacam takvimimi iyi dusunecem iyi olsun sende yap kotu dusunme bebegim seninle insallahHafta içi kan vereyım. İnşallah değerlerım yukselmiştır. İçim rahatlasında. Ondan sonra yaparım takvımı. İnşallah yükselıyordur değerim
İnşallah canım. Allah büyüktürBence yap neden dersen benimde baslarda dis gebelik riskim vardi moral bozuklugundan yapmak istemiyordum sonra dedimki yapacam takvimimi iyi dusunecem iyi olsun sende yap kotu dusunme bebegim seninle insallah
Benımki 263 çıktı. Acaba normalmiki. 4+2 deyım ben
Ben ormana yürüyüşe gittiğimde öyle oldum birden bi sıcaklama bastı ceketimi çıkardım eşim şk oldu koz napıyon hava buz gibi diyince şaşırdım ben normaşde ısınamam ama son zamanlarda ara ara oluyor tansiyonla ilgili olabilir canımAvmye gezmeye gelmiştim bi sıcak bi sıkıntı bastı kızlar sizede böle oluyormu
Nick: FuturistictalesKızlar konuyu devretmiş kazen.
Bilgileri alayım sizden de: )
Kendi profiline giriyon kisisel bilgilerine giriyon orda varTakvım nasıl yspılıyor
Nick:sinemisKızlar konuyu devretmiş kazen.
nick: ferbKızlar konuyu devretmiş kazen.