2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
haklısın D deniz_murat . ama işte yaşantılar insanı tedirginliğe sürüklüyor. yine de gönlümüzü ferah tutmamız gerek. sağ ol :)
D dorti kusura bakma arkadaşım. paniğimi, korkumu sana da bulaştırdım. sen bana bakma :)

hanımlar ilk önce herkese sağlıklı hamilikler diliyorum.
bende geçen çarşamba hamile olduğumu öğrendim. bugün 4+1 deyim. bugün itibriyle hcg sonucum 335. düşük mü sizce. değerlerini söyleyenlerle kıyaslama yapınca düşük mü acaba diye içime kuşku düştü. kasımda bir kürtajım var. iki senedir bu bebeği bekliyorum. tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Normal canim dusuk degil

Hafta içi kan vereyım. İnşallah değerlerım yukselmiştır. İçim rahatlasında. Ondan sonra yaparım takvımı. İnşallah yükselıyordur değerim
Bence yap neden dersen benimde baslarda dis gebelik riskim vardi moral bozuklugundan yapmak istemiyordum sonra dedimki yapacam takvimimi iyi dusunecem iyi olsun sende yap kotu dusunme bebegim seninle insallah

Hafta içi kan vereyım. İnşallah değerlerım yukselmiştır. İçim rahatlasında. Ondan sonra yaparım takvımı. İnşallah yükselıyordur değerim
Bence yap neden dersen benimde baslarda dis gebelik riskim vardi moral bozuklugundan yapmak istemiyordum sonra dedimki yapacam takvimimi iyi dusunecem iyi olsun sende yap kotu dusunme bebegim seninle insallah

İnşallah canım. Allah büyüktür

Kızlar bende 6+4 hamileyim bugün kanamam oldu doktor progestoron verdi basınıza geldi mi bu ilaç iyi geldimi

Avmye gezmeye gelmiştim bi sıcak bi sıkıntı bastı kızlar sizede böle oluyormu
Ben ormana yürüyüşe gittiğimde öyle oldum birden bi sıcaklama bastı ceketimi çıkardım eşim şk oldu koz napıyon hava buz gibi diyince şaşırdım ben normaşde ısınamam ama son zamanlarda ara ara oluyor tansiyonla ilgili olabilir canım

nick: ferb
SAT: 15.04.2016
Beklenen doğum tarihi:21.01.2017
Meslek: Öğretmen
kaçıncı bebek: 2.

Son düzenleme:
X