2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
erken ama bende yaptım hamilelik cetvelini. inşallah cetveli silmek zorunda kalmayız.

bu arada 9 yaşında oğlum var. o da 21.01.2007 doğumlu :)
Hoşgeldin canım benim de kızimdada aynı dönemler atlattim 13 ocak doğacaktı ama 18 aralıkta doğdu inş bu sefer ocak ayında doğar zamanında senin kızın olur benimde oğlum inşallah

Hoşgeldin canım benim de kızimdada aynı dönemler atlattim 13 ocak doğacaktı ama 18 aralıkta doğdu inş bu sefer ocak ayında doğar zamanında senin kızın olur benimde oğlum inşallah
hoş bulduk canım. sağlıcakla gelsinler inşallah.

Nick:anneoldumben
Son adet tarihi:08.04.2026
Beklenen doğum tarihi:13.01.2017
Meslek:matematik öğretmeni
Kaçıncı Bebek:2

Kızlar bende 6+4 hamileyim bugün kanamam oldu doktor progestoron verdi basınıza geldi mi bu ilaç iyi geldimi
Canim istirahitini yap mutlaka benim ayri gunlerde lekelenmem oldu bir kere progestan kullandim lekelenmem kesilince dr birak dedi buarada cinsel iliskide yasak haberin olsun.hamile oldugumu ogrendigim gunden beri birliktelik yok.

Canim istirahitini yap mutlaka benim ayri gunlerde lekelenmem oldu bir kere progestan kullandim lekelenmem kesilince dr birak dedi buarada cinsel iliskide yasak haberin olsun.hamile oldugumu ogrendigim gunden beri birliktelik yok.
Evet doktor da öyle dedi inş geçer bnmde bebegime ne et olmaz

Nick: Sunrise82
Son adet tarihi: 29 Mart 2016
Beklenen doğum tarihi: 3 Ocak 2017
Meslek: Turizmci - önbüro
Kaçıncı bebek: ilk
Cinsiyet tahmini: erkek

Günaydınnn iyi pazarlar tazecikk anne adayları uyuyor sanırım daha herkes. tabii herkes benim gibi pazar mesaisi yapmıyor iple çekiyorum bende evde olacağım günleri ..yorucu olmaya başladı bile aşırı yorgun hissediyorum kendimi akşamları. 2-3 gündür sabahları miğdem aşırı bulanıyor kusuyorum malesef saat 12-13 gibi geçiyor Allahdan tüm gün sürmüyor. Tekrar iyi pazarlar herkese

Günaydın canım iyi pazarlar.
Demek ki yavaş yavaş başlıyor bulantılar.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.

Günaydın. Ahh sorma kokulara karşı hassasiyet bende de başladı. Sabah kalktım ev kokuyor. Bütün camları açıp aşağı ineyim dedim asansörün içi kokuyor. İştah dersen hiç yok. İnşallah uzun sürmez

iyotsuztuz , mesajini bulup alintilayamadim burdan yazayim.
Nick : Esra
Son adet tarihi: 03.04.2016
Beklenen dogum tarihi: 08.01.2017
Meslek: ogretmen
Kacinci bebek:2

Geçmiş olsun, benim de dun oldu kanama, ben de ilaca basladim,
İlk bebegimde de ayni şeyleri yasadigimda çok aglayip dovunmustum , simdi de uzgunum ama daha sakinim.
Allah hakkimizda hayirlisini versin,
Arkadaşlar kendinize dikkat edin. Gebelikte okunacak tesbihatlar ve dualar var. Onları okuyalım. Ben elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Ayrıca hergün Yasini Şerif okunması iyiymiş gebelikte.

günaydın arkadaşlar bende birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. tuaf hisler içerisindeyim şimdilik bulantı falan yok çok erken gibi zaten sadece yorgunluk ve baş dönmesi var son adet tarihim 17 nisan bakalım hayırlısı ınşllah kese ve kalp atışlarınıda duyarsam rahatlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…