Hoşgeldin canım benim de kızimdada aynı dönemler atlattim 13 ocak doğacaktı ama 18 aralıkta doğdu inş bu sefer ocak ayında doğar zamanında senin kızın olur benimde oğlum inşallaherken ama bende yaptım hamilelik cetvelini. inşallah cetveli silmek zorunda kalmayız.
bu arada 9 yaşında oğlum var. o da 21.01.2007 doğumlu :)
hoş bulduk canım. sağlıcakla gelsinler inşallah.Hoşgeldin canım benim de kızimdada aynı dönemler atlattim 13 ocak doğacaktı ama 18 aralıkta doğdu inş bu sefer ocak ayında doğar zamanında senin kızın olur benimde oğlum inşallah
Nick:anneoldumben@Kazen e mesaj attım ama cevap gelmedi.
Kızlar isterseniz hazırlık yapalım liste için, konu kime devir olursa listeyi yapması için kolaylık olur.
Bu mesajı alıntılayıp bilgilerinizi girer misiniz? Toplaması kolay olur.
Nick: slimsigara
Son adet tarihi: 04.04.2016
Beklenen doğum tarihi: 08.01.2017
Meslek: ev kuşu
Kaçıncı bebek olacak? İlk
Tabloya gerçek doğum tarihi, cinsiyet falan da ekleriz. Şimdilik boş kalır.
Canim istirahitini yap mutlaka benim ayri gunlerde lekelenmem oldu bir kere progestan kullandim lekelenmem kesilince dr birak dedi buarada cinsel iliskide yasak haberin olsun.hamile oldugumu ogrendigim gunden beri birliktelik yok.Kızlar bende 6+4 hamileyim bugün kanamam oldu doktor progestoron verdi basınıza geldi mi bu ilaç iyi geldimi
Cok guzel olmusTakvımım olmuşmu kızlar
Evet doktor da öyle dedi inş geçer bnmde bebegime ne et olmazCanim istirahitini yap mutlaka benim ayri gunlerde lekelenmem oldu bir kere progestan kullandim lekelenmem kesilince dr birak dedi buarada cinsel iliskide yasak haberin olsun.hamile oldugumu ogrendigim gunden beri birliktelik yok.
Günaydınnn iyi pazarlar tazecikk anne adayları uyuyor sanırım daha herkes. tabii herkes benim gibi pazar mesaisi yapmıyor iple çekiyorum bende evde olacağım günleri ..yorucu olmaya başladı bile aşırı yorgun hissediyorum kendimi akşamları. 2-3 gündür sabahları miğdem aşırı bulanıyor kusuyorum malesefsaat 12-13 gibi geçiyor Allahdan tüm gün sürmüyor. Tekrar iyi pazarlar herkese
evet tatlım ya geceleri uykudada bulanıyorGünaydın canım iyi pazarlar.
Demek ki yavaş yavaş başlıyor bulantılar.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Günaydın. Ahh sorma kokulara karşı hassasiyet bende de başladı. Sabah kalktım ev kokuyor. Bütün camları açıp aşağı ineyim dedim asansörün içi kokuyor. İştah dersen hiç yok. İnşallah uzun sürmezGünaydınnn iyi pazarlar tazecikk anne adayları uyuyor sanırım daha herkes. tabii herkes benim gibi pazar mesaisi yapmıyor iple çekiyorum bende evde olacağım günleri ..yorucu olmaya başladı bile aşırı yorgun hissediyorum kendimi akşamları. 2-3 gündür sabahları miğdem aşırı bulanıyor kusuyorum malesefsaat 12-13 gibi geçiyor Allahdan tüm gün sürmüyor. Tekrar iyi pazarlar herkese
Geçmiş olsun, benim de dun oldu kanama, ben de ilaca basladim,Evet doktor da öyle dedi inş geçer bnmde bebegime ne et olmaz
Geçmiş olsun. Havalar aldatıcı bu aralar. Nane limon kaynatıp bal ilave edip için ilerlemeden. Aslında zencefil boğaz ağrısına birebir ama gebelikte sakıncalımı net bilemiyorum.Kızlar sabah boğaz ağrısıyla uyandım inşallah hasta olmam
Arkadaşlar kendinize dikkat edin. Gebelikte okunacak tesbihatlar ve dualar var. Onları okuyalım. Ben elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Ayrıca hergün Yasini Şerif okunması iyiymiş gebelikte.Geçmiş olsun, benim de dun oldu kanama, ben de ilaca basladim,
İlk bebegimde de ayni şeyleri yasadigimda çok aglayip dovunmustum , simdi de uzgunum ama daha sakinim.
Allah hakkimizda hayirlisini versin,