2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

nmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
1.025
1.229
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 10-01-2017

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

ilk mesaj benden olsun.3-4 aydır düşünüyor olmamıza rağmen çeşitli nedenlerle olmadı ya da ertelemek zorunda kaldık.ama bu ay Allahım nasip ederse bir çocuğum daha olmasını çok istiyorum.Kısmet artik

Kızlar çok hızlısınız:)
Ben de kısmet olursa aralık ,olmazsa ocak ayına adayım.

Kızlar çok hızlısınız:)
Ben de kısmet olursa aralık ,olmazsa ocak ayına adayım.
valla bu sefer öyle oldu nedense :) yumurtlama donemime daha var amaama belki de iki ay önceden ocak annesi olmayi planladigim için bu topigin açılmasını sabirsizlikla bekliyordum.Allahım inşallah nasip eder hepimize ve burada güzel paylaşımlarda bulunuruz

valla bu sefer öyle oldu nedense :) yumurtlama donemime daha var amaama belki de iki ay önceden ocak annesi olmayi planladigim için bu topigin açılmasını sabirsizlikla bekliyordum.Allahım inşallah nasip eder hepimize ve burada güzel paylaşımlarda bulunuruz
Hımm sizin gibi her ay a talip olanlardan değilim diyosun yani:rolleyes:
Bebeğim gelsin de her ay kabulüm.benim bat 1 nisan:)

Hımm sizin gibi her ay a talip olanlardan değilim diyosun yani:rolleyes:
Bebeğim gelsin de her ay kabulüm.benim bat 1 nisan:)
yok caniiim.aslında Eylül annelerinden beri aralık hariç her topige en azından bir defa hamileligi dusundugume dair yazdım bende ama çalışma olmadı.yalnız bu ay sıkı çalışacağız :KK70: senin batina az kalmış inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini. benim daha yumurtlama donemime çok var.ilk hamileliğin mi olacak

yok caniiim.aslında Eylül annelerinden beri aralık hariç her topige en azından bir defa hamileligi dusundugume dair yazdım bende ama çalışma olmadı.yalnız bu ay sıkı çalışacağız :KK70: senin batina az kalmış inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini. benim daha yumurtlama donemime çok var.ilk hamileliğin mi olacak
Bat a 1 hafta var ama umudum yok pek.
5 ay denedikten sonra ovulasyon testi kullandığım ay rabbim kısmet etti hamile kaldım ama kucağıma alamadan 12 haftada kalbi durdu meleğimin.
maalesef rabbim bize kavuşmadan ayrılık yazmış.
ocakta kürtaj oldum şubatta regl oldum.şimdi de düzensizlik olur ve rahim toparlanmamıştır gerekçesiyle hamile olmadığımı düşünüyorum ki ocak annelerine yazıyorum:/
kırmızıyı görmeden umudumu kesmiyorum anlayacağın.

Merhaba ben de ocak ayına talibim. .
Bir kızım var allaha şükürler olsun ikincisini istiyoruz artık
bu ay deniyoruz ama öylesine ben de ilk ay tutmuyor zaten umutlu değilim
Nisan da olursa ocak annesi olurum
Topigi de takip etmeyi seviyorum :)
Bol bol yazarım. .

Bat a 1 hafta var ama umudum yok pek.
5 ay denedikten sonra ovulasyon testi kullandığım ay rabbim kısmet etti hamile kaldım ama kucağıma alamadan 12 haftada kalbi durdu meleğimin.
maalesef rabbim bize kavuşmadan ayrılık yazmış.
ocakta kürtaj oldum şubatta regl oldum.şimdi de düzensizlik olur ve rahim toparlanmamıştır gerekçesiyle hamile olmadığımı düşünüyorum ki ocak annelerine yazıyorum:/
kırmızıyı görmeden umudumu kesmiyorum anlayacağın.
çok üzüldüm canım.inşallah en kısa zamanda kavusursun bebişine

topik sessiz biraz daha geçsin hareketlenir..
sat lar bat lar yumurtlama günleri belirtiler havada uçuşur inşallah...

Aynen canlanır ben regl olmadım daha ama korundum o yüzden kesin yok sizler nasılsınız durumlar ne

Merhaba bu ay yakı yapistirmayi dusunuyorum belime. Belki vesile olur insallah yakıyla hamile kalanlar olmus.. Bugun adetimin 5.gunu.. sali baslariz calismalara.. Ve bu ay gebelik olursa Ocak 2017 annesi olucam insallah..

Kizlar slm benimde adetimin 7. Günü bakalim ocak ayına talibiz. Aralıkta ilk denemeydi olmadı... Eğer bu ay olursa benim gibi yılbaşında dogabilir :) çokta güzel olur:KK68::21: birde sizden kız bebek için tavsiye bekliyorum eşim kız bebeklere bayılıyor da :) tabi önce sağlıklı olsun ilk duamiz o... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bende regl oldum ve korunmayacam artık ilk aydan düşük ihtimal ama bakalım nasip kısmet inşallah hayırlı bi vakitte sağlıkla hamile kalırız sağlıkla kucağımıza aliriz

X