- 7 Nisan 2016
- 607
- 987
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm kız bebek için sık ilişki tavsiye ediyorlar... Birde yum döneminden önce ilişki olursa kız olma ihtimali daha fazla olur... Rabbim gönlüne göre versin :)Kizlar slm benimde adetimin 7. Günü bakalim ocak ayına talibiz. Aralıkta ilk denemeydi olmadı... Eğer bu ay olursa benim gibi yılbaşında dogabilir :) çokta güzel olur birde sizden kız bebek için tavsiye bekliyorum eşim kız bebeklere bayılıyor da :) tabi önce sağlıklı olsun ilk duamiz o... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Tebrik ederim inş kucağınıza almakta kısmet olsun ne güzel olmuş benim de bu ilk ay inş benimde öyle olurBu aya taliptim aralik ayi icin hic umutlu degildim ilk ay nasil olsa olmaz diyordum ama rabbimin bi hikmeti iste duzensiz bir birliktelik ile bu ay hamileyim isteyen herkesin kucagini doldursun rabbim...
Amin canım hepimizin.. yumurtlama günümü tam bilemiyorum malesef son 2 aydır bi düzensizlikleri var adetlerimde. Hamile kaldımda kizi erkeği kaldıCnm kız bebek için sık ilişki tavsiye ediyorlar... Birde yum döneminden önce ilişki olursa kız olma ihtimali daha fazla olur... Rabbim gönlüne göre versin :)
bunlar sadece ihtimalleri çok ufak oranda artıran şeyler.... en iyisini Rabbim bilir sen gün aşırı devam et gerisi gelir inş benım bat 6 mayıs daha çok varAmin canım hepimizin.. yumurtlama günümü tam bilemiyorum malesef son 2 aydır bi düzensizlikleri var adetlerimde. Hamile kaldımda kizi erkeği kaldı
Basladin mi istemeye canmAyy buraya yazan herkes hamile kalır inşallah Rabbim, kalırsa sağlıkla kucaklarımızada alırız inşallah günaydın bu arada
Teşekkür ederim inşallah cnm..Tebrik ederim inş kucağınıza almakta kısmet olsun ne güzel olmuş benim de bu ilk ay inş benimde öyle olur
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir sekilde kucaginiza almayı nasip etsinTeşekkür ederim inşallah cnm..
Kafaya takmayinca oldu..
Bide eşimle hiç stresimiz yoktu olacak mı olmayacak mı mutlaka olmalı gibi...
Basladin mi istemeye canm
Cok sevindim insallah Rabbim saglikli bebisler nasip etsin cumlemize