2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Inşallah bu topige yazıp paylaşıp sağlıcakla kavuşmak nasip eder AllahBat 20 nisan ay sonuna görüşürüz

bende talibim ocak ayina 6 nisanda asilama oldu insallah nasip olur:KK66:

Kizlar slm benimde adetimin 7. Günü bakalim ocak ayına talibiz. Aralıkta ilk denemeydi olmadı... Eğer bu ay olursa benim gibi yılbaşında dogabilir :) çokta güzel olur:KK68::21: birde sizden kız bebek için tavsiye bekliyorum eşim kız bebeklere bayılıyor da :) tabi önce sağlıklı olsun ilk duamiz o... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Cnm kız bebek için sık ilişki tavsiye ediyorlar... Birde yum döneminden önce ilişki olursa kız olma ihtimali daha fazla olur... Rabbim gönlüne göre versin :)

Selam kızlar allah kısmet ederse bende ocak ayına talibim. Geçen sene bir düşüğüm olmuştu bu ay tekrar niyetlendik inş hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler kısmet olur

Bu aya taliptim aralik ayi icin hic umutlu degildim ilk ay nasil olsa olmaz diyordum ama rabbimin bi hikmeti iste duzensiz bir birliktelik ile bu ay hamileyim isteyen herkesin kucagini doldursun rabbim...

Bu aya taliptim aralik ayi icin hic umutlu degildim ilk ay nasil olsa olmaz diyordum ama rabbimin bi hikmeti iste duzensiz bir birliktelik ile bu ay hamileyim isteyen herkesin kucagini doldursun rabbim...
Tebrik ederim inş kucağınıza almakta kısmet olsun ne güzel olmuş benim de bu ilk ay inş benimde öyle olur

Cnm kız bebek için sık ilişki tavsiye ediyorlar... Birde yum döneminden önce ilişki olursa kız olma ihtimali daha fazla olur... Rabbim gönlüne göre versin :)
Amin canım hepimizin.. yumurtlama günümü tam bilemiyorum malesef son 2 aydır bi düzensizlikleri var adetlerimde. Hamile kaldımda kizi erkeği kaldı:KK48:

Amin canım hepimizin.. yumurtlama günümü tam bilemiyorum malesef son 2 aydır bi düzensizlikleri var adetlerimde. Hamile kaldımda kizi erkeği kaldı:KK48:
bunlar sadece ihtimalleri çok ufak oranda artıran şeyler.... en iyisini Rabbim bilir sen gün aşırı devam et gerisi gelir inş :KK66: benım bat 6 mayıs daha çok var :KK43:

Benim sat 14 Nisan..
kısmetse ben de OCAK annesi olmak isterim.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Eksik kalmayım :KK70: bende bi adım bari inşaallah devamı da gelirde sonuna kadar bu yolculukta boll boolll yazışırız... :KK51:

Ayy buraya yazan herkes hamile kalır inşallah Rabbim, kalırsa sağlıkla kucaklarımızada alırız inşallah günaydın bu arada

bende sadece 4 kere birliktelikle hamile kaldim bi hamile arkadasim bana soyledigi gunlerdi ve bu ay tutttu..5.denememizdi bende sizinle paylasmak istedim adetten sonra 8.12.15.17 gunlerde iliskiye gir demisti oyle yaptim bunay oldu...sizlerin hayirli haberlerini bkliyorum cok opuyorum

Selamlar bende bu ay bebeğim gelsin istiyorum 2010 mayıs doğumlu bir bal kaymak oğlum var inşallah bu ay güzel haberi alırız Allah hepimizin kalbine gore versin teker teker hamislik haberleri verelim

X