- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- Konu Sahibi Citolesgen
- #1.901
Allah yardımcın olsun Can'ım içini ferah tut inşallah bir şey yokturKızlar dua edin bana hafif ağrım lekelenmem oldu hastaneye gidiyorum korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun Can'ım içini ferah tut inşallah bir şey yokturKızlar dua edin bana hafif ağrım lekelenmem oldu hastaneye gidiyorum korkuyorum
Ben de hiç dikkat etmediğim kadar dikkat ediyorum annelik içgüdüsü herhalde inşallah tatlım sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucağımızaBen daha doktorumla görüşmedim, 16sını bekliyorum bakalım o neler önerecek :) karabuğdayı da tavsiye ederim, yağ oranı çok düşük ve karaciğer başta olmak üzere birçok organımız için faydalı. bu arada ben de beyaz ekmeği bıraktım, yüksek tahıllı ekmek yiyorum kahvaltıda 1 dilim, başka öğünde de şimdilik ihtiyaç duymuyorum. Bebeklerimizin sağlıklı olması için önce biz sağlıklı olmalıyız, daha önce hiç böyle dikkat etmemiştim yememe içmeme inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun. Sanırım bebeğim de benim gibi inatçı ve annesini bırakmicak
Yaa geçmiş olsun canımKızlar dua edin bana hafif ağrım lekelenmem oldu hastaneye gidiyorum korkuyorum
Cok Geçmiş olsunŞikür Allaha korkulacak bişey yok bebişi gördük öğleden sonrada doktorumuza görünecez
Çokkk sevindim maşallah.Şikür Allaha korkulacak bişey yok bebişi gördük öğleden sonrada doktorumuza görünecez
Ne güzel kızınıza kardeş geliyo.bence de folik asite başlasanız iyi olur.ilkinden tecrübeniz vardır benimki tüp bebek ve çook bekledik birazda pinpirikliyiz o yüzden zırt pırt dr dayız.kafanız rahatsa tatil dönüşüde gidilebilir.sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorumBu arada kendimden bahsedeyim ekimde 7 yaşını bitirecek 1 kızım var. Bu topik ogretmenler topigi olmuş degisiklik olsun mühendisim ben de