- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- Konu Sahibi Citolesgen
- #1.761
Crl yazan kısım bebek mm den bahsediyoruz zaten kese o kadar küçük olmaz mehmetelif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bebek o. Erken davranmış seninki.Crl yazan kısım bebek mm den bahsediyoruz zaten kese o kadar küçük olmaz
Sata göre 5+3 teyiz kalp atışı da başlamış haftaya duyarmışız inşallahEvet bebek o. Erken davranmış seninki.
Erken döllenme demek ki seninki. USata göre 5+3 teyiz kalp atışı da başlamış haftaya duyarmışız inşallah
O hafta doktorun o bebeği sınıra aldığı noktaya göre değişiyomuş. Bebek biraz daha büyüyünce çıkar net haftası dedi.Erken döllenme demek ki seninki. U
Kağıtta da tam 6 haftalık yazıyor zaten
Evet bebek o. Erken davranmış seninki.
Canım hoşgeldinnnn aramıza hayırlı olsun. İnşallah sağ salim bir süreç geçirirsin inşallah sağlıkla alırsın kucağına.Herkese merhaba
Ben de yeni öğrendim hamileliğimi şoklardayım ne yapacağımı bilemedim pek ,doktorum 4-10 nisan aralığında belirtti tahmini doğum tarihimi .planlı bir gebelikti ama çok şaşkın hissediyorum kendimi sanırım panik oldum şimdi yazılanları okuyup kendimi rahatlatmayı umuyorum
Seninle ayni tarihiz .keseyi gordun mu gormediysen ne zaman gideceksin ben cok merak ediyorum pazartesi gitsem gorurmuyum diye dusunuyorum yoksa erken miErken döllenme demek ki seninki. U
Kağıtta da tam 6 haftalık yazıyor zaten
Canım sakin ol geçmiş olsun. İğne mutlaka işe yarayacaktır kuzum. Kanaması olup sonu güzel gelen çok kadın var. Evine geç uzan dinlen birtanem. Hemen gemileri yakma gönlünü karartma.Fazla hayal kurmamak lâzımmış hayat bunu öğretti bana bu gece. Keşke gördüğüm kabus olsaydı. Kanamam başladı hala da devam ediyor. İğne vurdurdu Dr um ama nafile. Oturdum sahile bir kenara sessizce ağlıyorum saatlerdir
Erken döllenme bence çünkü erken görmüşsün bebeğiO hafta doktorun o bebeği sınıra aldığı noktaya göre değişiyomuş. Bebek biraz daha büyüyünce çıkar net haftası dedi.
Kanamam nasıl çok mu fazla.Fazla hayal kurmamak lâzımmış hayat bunu öğretti bana bu gece. Keşke gördüğüm kabus olsaydı. Kanamam başladı hala da devam ediyor. İğne vurdurdu Dr um ama nafile. Oturdum sahile bir kenara sessizce ağlıyorum saatlerdir
Olabilir :)Erken döllenme bence çünkü erken görmüştüm bebeği
Teşekkür ederim tatlım umarım hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kuçağımızaCanım hoşgeldinnnn aramıza hayırlı olsun. İnşallah sağ salim bir süreç geçirirsin inşallah sağlıkla alırsın kucağına.
Sakın ol canım kötü düşünme lütfen düşünüyor çekme olurmu bol bol dua et Allaha sıgınFazla hayal kurmamak lâzımmış hayat bunu öğretti bana bu gece. Keşke gördüğüm kabus olsaydı. Kanamam başladı hala da devam ediyor. İğne vurdurdu Dr um ama nafile. Oturdum sahile bir kenara sessizce ağlıyorum saatlerdir
Geç döllenme değilse görürsün. Ben çalışıyorum birde 2.bebek acele etmedim. Hastanede uzakSeninle ayni tarihiz .keseyi gordun mu gormediysen ne zaman gideceksin ben cok merak ediyorum pazartesi gitsem gorurmuyum diye dusunuyorum yoksa erken mi