2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Kizlar doktordan geldim. Her sey olmasi gerekn gibiymis cok sukur. Haftaya ikili test icin gitcez. Kombine test yapcaz ikili tek baaina bi anlam ifade etmiyor dedi yani dortlu de yapacak.

Akintilarimiz normalmis cok cok koyu kivamli, yesilimsi olmadigi surece sorun yokmus.

Kusmalarda dalgalanmalar olabilirmis bazen olur bazen olmaz sorun degil. Kanli kusma olursa, gunde 10 defa falan olursa mudahale etmek gerekir dedi.

Onun disinda %51 erkek dedi :emir_bebek:
Bakalim tutcak mi ilerleyen haftalarda gorcez insallah
Hareket ediyordu sipa kollari ayaklari durmuyordu :nazar::KK200:
Canım güzel haberlerine çok sevindim. Doktoruna maşallah canım benim tahmini Doğum tarihim 6 Nisan 2017 görünüyor ama sordum daha erken deyip gülümsüyor
 
Kızlar çocukların isimlerini zor seçmemek daha faydalı değil mi? Bazı isimler çok hoşumuza gidiyor ses olarak ama çocuklar özellikle küçük yaşlarda çok zor taşıyor bu isimleri... Mesela kızkardeşimin adı ilkyaz aslında zor değil ama o bile o kadar zorlanıyor ki İlyas diyen mi yaz gülü diyen mi ilk bahar diyen mi ilyaz diyen mi ararsın felaketler yani :KK43:
 
Canım güzel haberlerine çok sevindim. Doktoruna maşallah canım benim tahmini Doğum tarihim 6 Nisan 2017 görünüyor ama sordum daha erken deyip gülümsüyor
Oyle canim cok sukur iyiydik
Rabbim hepimizin hamilelgini saglikli gecirmeyi nasip etsin insallah. Valla doktoruma ben de sasirdim. Erken diye sormadik bile zaten bebisi oyle hareketli gorunce sormak aklima bile gelmedi. Kendisi dedi. Gerci cok buyuk yuzde de soylemedi hani %51 dedi ama olsun :)

Isim konusunda da dha arastircak cok yolumuz var :) ben hem degisik hem gUzel anlamli olmasini istiyorum.
 
Merhabalar kizlar.isimler arastirilmaya başlanmış cinsiyetler tahmin ediliyor artik.bizimde kontrolümüz vardi bugün hersey yolunda allaha şükür ense kalinligimiz olculdu guzel cikti kan verdik haftaya çıkacak sonuc.iyi cikar insallah o da en korktugum çünkü.bizede kiz gibi dedi doktor.zaten benim ilk evladim erkek gönlü muzden gecen kız ama sağlıklı olsun yeter.
Isim konusuna gelince cok iyi karar vermek gerekiyor.iki isim koyacaksak o iki ismide kullanmaya dikkat etmemiz ve ettirmemiz gerekiyor.oglumun adi ömer çağan. Bir sure çağan ismini kabul etmedi ömer dendigi icin ama şimdi alıştık neyseki.kiz olursa zeynep kv min ismi o olacak kesinde yanina isim ariycaz insallah
 
Çocukluğumdan beri Zeynep ve Elif ismi başkadır benim için Elif kardeşimin adı oldu inşallah Zeynepte kızımın ismi olur oyuncak bebeklerimin bile ismi Zeynepti o kadar yani oğlum olursada ismi Toprak Ömer olacak herkes iki isim olmasın diyor ama benim ve kardeşlerimin hepsi iki isimli hiçbir sıkıntım olmadı hatta seçme hakkım olması hoşuma bile gitmiştir:spor:
 
bugün midemde uzun zamandan sonra bulantı var.bizim binada da davlumbazı açınca yemeğin kokusu olduğu gibi aşağı iniyo.dışarda yemek yiyip eve geldik bi girdikki sanki bizim evde balık pişmiş.heryeri balık kokusu sarmış.aksi gibi bugünü buldu.midem çok fena :KK43:
 
bende öyle düşünüyorum iyi olduğu için elleri kolları bağlı yatınca yediremedi kendine sinirlendi heralde.dün akşam ziyaretine gittik daha iyiydi.beni görür görmez oo dedi gülümsedi.çok sevindi gördüğüne.nasılsın diye sordum iyiyim iyiyim dedi.beni tanıdın mı diye sordum tanımazmıyım dedi.bu kadarı yetti bana pazartesi çıkıcak inşallah bi aksilik olmadan böyle iyi bi şekilde atlatır.teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
Süper haber bu canım maşallah inşallah birşey olmaz eve çıkınca daha iyi olur
 
Eşimle oturup gs ve bjk maçına baktık berabere bitti sinir oldum maçla aram yoktur ama izleyince benim takimim yensin isterim Ayy karnımda erkek mi var ne anlamadım neyse farketmez erkek kiz ne olur bilmem ama Galatasarayli taraftar gelecek inşallah :emir_bebek::anneadayı::dua::KK76::p
 
Kızlar ben yeni yeni balık yiyebileceğim. Bir sorum olacak size; hamileler her balığı yememeliymiş. Siz neler yiyorsunuz? Bu konuda neler biliyorsunuz?
 
X