2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
ben yemiyorum genelde haftada 2 3 gün normal yiyorumdur 4 5 gün az yiyorum yine de tartı +1.5 kg gösteriyor :) anlamadım bende nasıl iş. troidden olabilir.
Bende de inanılmaz bir şişlik var kızlar özellikle akşamları 6 aylık hamile gibi oluyorum. Birde göğüslerim sanki patlayacak gibi oluyor ağrı yapıyor. İlkinde hiç böyle şeyler olmamıştı. Doktorum ikinci gebelikte daha çok şişersin normal diyor ama sizinde ikinci gebelik mi? Kilomda bir değişiklik yok üstelik 1 kilo vermeme rağmen pantolanlarım olmuyor. Hepsi çok sıkıyor.
 
@psikologozlem canım çok teşekkür ederim Rabbim tüm anne adaylarının bebeklerini kucağına almayı da nasip eder inşallah kokusunu doya doya içimize çekeriz. canım şişkinlik konusunda benim daha başıma gelmedi ama ablam kabızlık konusunda çok çekti geçenlerde anlatıyordu sabahları 2 tane kuru kayısı kaynatıp yedim suyunuda içtim demişti baya işe yaramış canım benimde koku hassasiyetim arttı geçenlerde her yer yumurta kokuyordu bugünlerde et kokuyor ve hiçbir şey yiyemiyorum bu yüzden midem bulanıyor mide bulantısı da başıma vuruyor komşuların yemek kokusunu bile alıyorum dün yemek yaparken burnumu tıkadım sardım iyice öyle yapabildim ama bunları yaşamak bile hoşuma gidiyor:KK48::KK48::KK48::KK48: bebeşim sağ sağlim gelsin de çeker annesi diyorum :anne::anne:
 
Günaydin bayanlar☺
3 gundur biraz daha iyiydim ama bugun yine cikarmalar basladi...
Duygusallik bende de tavan zaten anne olduktan sonra gözün herseye yasariyo burnunun diregi sizliyor.ben normalde cok aglayan birisi degildim kizimdan sonra bende aglar oldum.aynen hababam sinifini izlerken bende agladim gecen.haberlere dayanamiyorum bakmiyorum artik.
Randevu benimde bayram sonrasina kalicak insallah. 11_14.haftalar arasi olmasi gerekiyor zaten testlerin.ben kizimda yaptirmadim sadece ense kalinligi ve burun kemigi olcumu yapildi.Allaha emanetler...
 
bende 6 haftada sayılırı ama ne hıc bulantım yok sukur erken mı acaba sizce ; bu arada kesenızı ve bebısın kalp atıslarını kacıncı hftada duydunuz ; benım 5 eylulde randevum var 6+0 oluyorum tam son adet tarıhıme gore 4+4 ken hcg degerım 1391 di ve doktor alttan bakıp keseyı mınıcık bır karartı olarak gordu . 5 eylule ndevu verdı
Biz kalp atışlarımızı 7. Haftamızda duyduk . Benim de 6. Haftanın ortalarında başladı mide bulantılarım . Benim de siZin zamanınızda hiç yoktu . İnşallah olmaz hiç . Zor bir süreç :/
 
günaydın kızlar :) bugün aç karna doktora gittim kan testlerini yaptırmak için ama doktor izinliymiş :110: hastanenin labaratuvarında bi tanıdığımız var ne testi olduğunu söylerseniz ben her testi yapabilirim dedi.tam olarak ne testi bunlar kızlar bilgi verirmisiniz bana biraz.olmazsa gittiğim özel hastanede yaptırcam

Kendi testlerime bakarak yazıyorum canım.Biyokimya(glukoz,alt,ast gibi) Hormon( tsh,t4) mikrobiyoloji (hbsag,tubella,toxoplazma gibi) Hematoloji (Hgb,hct gibi)Kan bankası (kan gurubu)Tam idrar tahlil ve idrar kültürü.Ben kısa kısa yazdım.Arkadaşın daha iyi biliyordur.
 
Biz kalp atışlarımızı 7. Haftamızda duyduk . Benim de 6. Haftanın ortalarında başladı mide bulantılarım . Benim de siZin zamanınızda hiç yoktu . İnşallah olmaz hiç . Zor bir süreç :/

masalahh RABBIM kucagınıza almayı nasıp etsın .i bızlerede dua edın olur mu cok heycanlı ve zor bır bekleyıs içerisindeyım.
 
Kendi testlerime bakarak yazıyorum canım.Biyokimya(glukoz,alt,ast gibi) Hormon( tsh,t4) mikrobiyoloji (hbsag,tubella,toxoplazma gibi) Hematoloji (Hgb,hct gibi)Kan bankası (kan gurubu)Tam idrar tahlil ve idrar kültürü.Ben kısa kısa yazdım.Arkadaşın daha iyi biliyordur.

teşekkür ederim canım doktor bayramdan sonraya gelcekmiş bi deneyelim bakalım muayene olmadan yaptırabilirsek
 
masalahh RABBIM kucagınıza almayı nasıp etsın .i bızlerede dua edın olur mu cok heycanlı ve zor bır bekleyıs içerisindeyım.
İnşallah hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik geçiririz . Zor bir bekleyiş . Ben şimdi ne Zaman geçecek mide bulantılarım diye bekliyorum . Çözüm üretmeye çalışıyorum . :)
 
Benim de 6. haftanın ortalarında başladı bulan dilerim ve hala devam ediyo :/ ekşi şeyler yemeyi deneyin. Bende biraz olsun ise yaradı. Umarım sizde de ise yarar
 
Günaydın hamiş arkadaşlarımm ..duygusallık bende de tavan ama onun dışında ruh gibiyim sanki bu dünyada değilim dışarı çıkıyoruz biyerde oturuyoruz içimden geçen tek şey eve gidip uzanmak onun hayalini kuruyorum. Eşim herşeyi yapıyo sağolsun ama psikolojiden anlamıyor noldu sana eskiden böyle değildin.yahu hamilelikten diyorum dayan biriki hafta daha geçicek bnmde moralim bozuluyo kendimi anlatamıyorum..az kaldı bakalım
 
Aklıma geldikçe söyleyeceğim canım Arapça kökenli de güzel isimlerimiz var aslında hoş artık onlar soradan diye tercih edilmiyor ama ben mesela Ahmet ismini pek severim.
Türkçe olsun istiyorum ben canım.ahmet mehmet ali klasik ama güzel isimlerden.kız adı büyük ihtimal ipek ama erkek ismi hiçççç yok aklımda
 
Arkadaslar sizden hepinizin fikrini bekleyerek birsey soracam ilgilenir cevap verirseniz sevinirim . Ben eşimle Kilis te ogretmeniz. Kv Gil başka şehirde oturuyor . Çocuğum olunca annem bakamicak oda burda ama musait değil . Kayinvalide gelip bakarsa evi başka şehirde olduğu için mecbur bizimle yasicak. Fazla büyüklük yapabilen bi insan değil çabuk kırılır ve beni de fazla benimsemedi. Aramız normal kendisiyle. Bebeğe yine uzun yıllar bakacak kendi bakarım diyorda gezmeyi falan sever yıllarca kalacağını da pek tahmin etmiyorum. Yine de kaldığını varsayarsam sizce onun gelmesine bizimle yaşayıp cocugumuza bakmasina razi mi olayım doğru bir karar mi ? Yoksa başka alternatif ne önerirsiniz. Şimdiden teşekür ederim .


Canım ben kesinlikle sana böyle birşeyi önermiyorum . Benim arkdsımında annesi gelip baktı kendi annesi yani Ama ona rağmen evde rahat olamıyosun sürekli birileriyle yaşamak zorunda kalıyosun falan çok zor dedi psikolojim bozukdu eşimle bişe paylaşamaz oldum dedi. Ki senin kayınvaliden gelecek daha kötü bence hiç bulaşma gelip düzenini bozmasın .
 
X