2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Tabi tabi en önemlisi sağlıklı olması ,her türlü seveceğiz nasılsa :) benim de Çin takviminde erkek çıktı sizden görünce baktım şimdi
 
Son adet tarihim 22 temmuz hayırlısı ile 2. Bebişimiz geliyor. Bugün 5. Haftadayiz sqgsaglim kucağıma almayı nasip etsin Rabbim başka kimler var buyursun bakalim
 
Benimde sanki yüzümün rengi soldu biraz da sivilcelendim. Burnumda azıcık şişti kızda öyle olur diyorlar ama tersi çıkan da çok :)

burun hamilelerde genelde şişiyo zaten.sivilceler bende de var ama küçük birde normalde de solgundur benim yüzüm biraz.yani bilemiyorum :)


benim zaten yüzüm solgundur bi de çillerim lekelerim çoktur tatilden de yeni geldim ama azalmış givi biraz.lekelerim azalsa da kendimi çok şişman bu yüzden de çirkin hissediyorum hamileyim ben tabi kilo alcam diye teselli ediyorum kendimi :)
 
kızlar grubun başına tekrar liste halinde oluşturuyorum. bilgilerini vermek isteyenler lütfen özelden bana mesaj atsınlar. sıralama şu şekilde.. üye adı, yaş, sat,şehir, cinsiyet, kaçıncı bebek, bebekismi, beklenen doğum tarihi..
 
Cnm yazman için bunu mu demeliymisiz evet taktım liste işine yaptığın liste pek güzel değil daha iyisini yapmak varken neden öyle kalsın. Başkalarından beklemek yerine bir topik aciyosan her şeyiyle sen ilgilenmelisin. Yeni gelen bir cok arkadasimiz var kac tanesinin bilgisini alip listeye ekledin.Güzel bir tablo yaparsan konun sende kalsın zaten sirf tablo yapmak için istemistim.
 
Ben çok teselli de edemiyorum Can'ım yaa çok düzenli besleniyorum ve 1 kilo ya aldım ya almadım ama kendimi çok şişkin ve hantal hissediyorum yüzüm gözüm şiş geliyor bana da ... Ama tabi senin bakış açın çok daha iyi ,işe yarat zaten eminim çok güzelsindir Bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım da Sonra gelir burada birlikte zayıflarız olmadı
 
Tablo yapmayı bırak en son ne zaman yazdı? Hiç yok ortalarda.
 
Bende nisan annesi olucam insAllah ) sat 4 temmuz amma gec dollenme oldu nissanin sonuna gideriz herhalde ) bu ara grip oldum kizlar
 

Şişiyor evet ama daha 7 haftalık erken oldu sanki benimki :) Kız çocuk daha çok şişiriyor diye biliyorum. Hayırlısı olsun ya.
 
Merhaba kızlar
Bi kaç gündür yazamıyorum
Çok kötü günler yaşıyorum
Hamileliğime doya doya sevinemedim bile
Rica etsem hamile duası kabul olurmuş anneme dua edermisiniz pazartesi ameliyat olacak

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versi . İnşallah çok iyi geçer ameliyat da sağlıklı bir şekilde hayatınıza devam edersiniz.

Umarım kötü bir durum değildir.
Rabbim yardım etsin şifa versin.
 
Merhaba kızlar
Bi kaç gündür yazamıyorum
Çok kötü günler yaşıyorum
Hamileliğime doya doya sevinemedim bile
Rica etsem hamile duası kabul olurmuş anneme dua edermisiniz pazartesi ameliyat olacak

Rabbim şifa bekleyen tüm hastalara ve anneciğine şafi ismiyle şifa versin inşallah.Annemde 2 kez ameliyat geçirdi.Anlıyorum seni.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…