2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Bakalım doğru çıkacak mı:) bende kız daha çok istiyorum ama erkek olacak gibi doğuyor içime genelde tutturamam bakalım:) Tabi herşeyden önce sağlıklı olsunlar cinsiyet hiç önemli değil.
Aynı canım. Gönülden geçen kız. Ama aynen. Sağlıklı olsun da. Kız yada erkek canımız kanımız.
 
Ya düşünme öyle. Duyacaksın. Başka bir yere gitsen yada vajinal baktirsan. İçin rahat ederdi dusunmezdin böyle canım. Ama duyacaksın eninde sonunda. Çünkü kalbi pit pit
İnşallah canım. Allah tan ümit kesilmez. Ama senin yerinde olsam çoktan başka dr à gitmiştim
İlk başta devlet gitmiştim sonra özele gittim zaten. İlçede oturuyor ile gittim devlete oradan başka bir ilçeye. Başka kötü bir şey duymak istemiyorum
 
Benimde migrenim var hastanedeyken tuttu benim de bikac gun once. Basimi buzlara sardık biraz hafifledi. Size de tavsiye ederim

Keşke faydası olsa bana hiçbirşey fayda etmiyor gözlerim görmüyor o derece Rabbim sizede şifa versin cok zor bir durum ben bılmeden diazem aldım
 
Canım 14.hafta ve sonrası öğreniliyor diye biliyorum. Çok heyecanlı. Ben yazmistim tekrar yazayim gonlumden geçen kız. Ama sanırım Rabbim erkek verecek. Sağlıklı olsun da.
Hem erkek çocuklara artan sempatim.
Kalp atisini 140 altında olması.
Ve kime yaptiysam tutan cin takvimi.
Hayırlısı artık.
Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
 

Bende rahat olmak istiyorum ama en ufak biseyde modum dusuyor doktor bile o kadar alismiski halime bugun kan vermeye gittim ac karnina ve sabah gitmeliymisim. Panik oldu senin burda ne isin var diye:) bisey oldu sandi. Ki cok pozitif rahat bir kadindir. Benim pimpirikli hallerime alisti:)
 

Cin takvimi bana kiz gosteriyor da tutar mi bilmem:)
 

Hayırlısı ile kucağına alırsın inş canm tebrik ederim Melekler sizinle olsun..benm ilk evladım erkek bunuda erkek hissediyorum hayırlısı elbette ama oğlumda da hissetmıstm
 
canım sen cok kafaya taktın bu liste işini. Konu acan benim. Tabiki devr almana izin vermiyorum liste yaptım grup başına neden beğenmmezlik ediyorsun. Daha önce de sordum yapın bana verin koyayım dedim. Ama hiç birinizden ses cıkmadı. Ben konuyu sizden daha cok takip ediyorum emin ol.
 
Dr da şaşırmış artık. Ya bir tanıdığım var. Dr artik bakıyordu telefonlara. Düşün ki özel muayenehaneye gidiyor. Adam profosor. Adam sürekli maillere mesajlara cevap veriyordu ilk başlarda. Ama sonra başka dr à yönlendirmeye çalıştı.

Çünkü arkadaş çocuk hareket etmiyor diye ağlaya aglaya dr à gidiyor. Dr bakıyor çocuk hareket ediyor. Sen bunu hissetmiyor musun diye. Arkadaş da hissediyorum ama çok güçlü değildi diyor.

İç camasirinda kan görüyor. Bir iki damla. Hemen dr à. Meğersem jiletlemis o kısmı. Kesmiş birazcık onun kanı imiş.

Yanından belediye arabası geçiyor. Hemen dr u arıyor. İlaçlama arabası olup olmadığını bilmiyor. Ama tedirgin oluyor işte

Zift dökülen yoldan geçiyor. zehirlenir miyim diye dr arıyor.

Avm lerde tutulan arama cihazı karnına tutuldu diye panik yine dr

Nefes darlığı çekiyor dr arıyor. Ölecek miyim diye.

Birgün oturuyoruz dışarda buluştuk. 5 dk içinde nefes alamıyorum demesiyle kalkıp hastaneye gitmesi bir oldu. Geldiginde iyiydi. Ne ilaç vermişler ne birsey yapmışlar.

E dr da insan. Bir sürü hastasi var. ☺ yurt dışındayım diyor bir süre başka arkadaşına yonlendiriyor.

Tabi gülüyordum bunlara tam o sırada hamile olduğumu öğrendim. Arkadaşın doğumuna bir hafta var. Kocası çıldırmak üzere hergün hastanedeler. Ama şöyle de bir durum var. 11 yıl sonra gelen bir mutluluk. Ama çocuğa verdiği stres o kadar fazla ki.

İnşallah olmaz ama o kadar ağlama ve stres ile rahat bir bebek olacağını sanmıyorum.
 
 

Allah bağışlasın bir oğlum var.Ailecek kız bebek istiyoruz.Ama öğrendiğim andan beri içime doğan erkek.Sağlıklı hayırlı olsunda artık çok düşünmüyorum.Kendimi de erkeğe hazırladım.Kız olduğu öğrenirsem çok sevinirim ama erkek olduğunu duyunca da hazırlıklı karşılarım.
 
arkadaşlar liste var zaten ama sadece tablo olarak oluşturulmadı. daha önce de yazdım fakat yeni gelen arkadaşlar konuyu en başından okumadıkları için bilmiyorlar sanırım... listeyi yollayın koyayım dedim kaç kez. !!!!
 

Ooooo benden beterleri varmış desene :) o biraz abartmış sanki :) Doktorla haklı şimdi bişey diyemedim :) ama o kadar yıl hasret kalıp sonradan olunca öyle olmuştur. Benimki çok pozitif dünya tatlısı ama biliyor ben durup dururken gitmem ciddi bişey olmalı. ciddi değilse telefon açıp saçma sapan sorularımı soruyorum:) dün yazdı tahlilleri ama aç değildim bugün gittim. Hastası ziyarete gelmişti bebekle bebek severken birden beni görünce gözleri açıldı :) Korkma korkma test için geldim dedim:) Üzerimizdeki şu endişeyi atsak rahat olsak herşey çok güzel olacak. Benim en yakın arkadaşımın bebeği 8 aylık. Kız hamilelikte o kadar rahattıki doktorunu bile son 2 ay kala seçti. Rastgele kime denk gelirse gidiyordu. Sakınmadı gerilmedi araştırmadı deli gibi. Maşallah hamileliği çook rahat geçti ne mide bulantısı ne kusma. Son ay a kadar çalıştı ayakları falan şişmedi çok güzel geçti ya.Doğumuda kolay oldu.Bana çok kızıyor artık rahat ol diye de mümkün mü:)
 
benim için hiç farketmiyo cinsiyeti ama ilk zamanlar elim hep kız bebek kıyafetlerine gidiyodu mağazada falan bakarken.eşimde erkek gibi hissediyorum diyo birde çok güzelleştin sen diyip duruyo erkek bebekte anne güzelleşirmiş ya :) gerçekten biraz çillerim falan azalmış gibi.hisleri de kuvvetlidir bakalım tutucak mı :)
 

Benimde sanki yüzümün rengi soldu biraz da sivilcelendim. Burnumda azıcık şişti kızda öyle olur diyorlar ama tersi çıkan da çok :)
 
Benimde sanki yüzümün rengi soldu biraz da sivilcelendim. Burnumda azıcık şişti kızda öyle olur diyorlar ama tersi çıkan da çok :)
Bana da sanki daha çirkin oldum gibi geliyor hayatımda hiç sivilce çıkartmadım şimdi var ve epey solgunum Kimse tabi ki çirkin olduğumu söylemeye cesaret edemez Ama benim de nedense içimde erkek olacakmış hissi var
 
Çin takvimi tutuyorsa bende kız çıkıyor. Eşimin içine kız benimkine erkek doğuyor. İlk önce sağlıklı olsun ama kız olsa fena olmaz :)
 

Kimi hamilelikten sivilce çıkarıyor cinsiyetle alakası olmuyor. O yüzden bende emin değilim içime erkek doğuyor da tutturamam hiç kız olma ihtimali yüksek :) Çin takvimi kız diyor ne kadar doğru tabi tartışılır :) Kız çocukları daha cimcime oluyo içim başka kaynıyo onlara.Bir de kıyafetleri çok tatlı bayılıyorum ya :) Ama tabi öncelik sağlıklı olması erkek yada kız farketmez her türlü canımız olacak :)Erkek olsa da en az kız kadar sevinirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…