- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.921
İnşAllah işe yararDene bakalım fark edecek mi bende denim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah işe yararDene bakalım fark edecek mi bende denim
Benimki de son günlerde coştu , çığlık çığlığa ağlıyor uykusunda, hep kucakta mahvetti beni. Herkes aynı dertten muzdarip gördümki. Bu bebelerin atak haftasındaymışız, 23. Haftadan başlayarak en kötüsü 26. Hafta yazıyordu.Atak haftalarımı acaba
Bende püre vermem. Eziyorum pütürlü kalıyor. Ben de yoğurt yapcam şimdi yarın veririm :)Biz daha onuncu gündeyiz kafam allak bullak dokturumuza kalsa meyve püresi sebze püresi verecem asla vermem kendi okuduğum ögrendigimle yola devam ediyorum brokoli gaz yapar mı bilemedim ben gündüz yoğurt veriyorum öğleden sonra sebze
Ne yanlış ne doğru bilmiyorum valla :)Acaba yalnış taptığımız bişi mi var anlamadım
Günaydın dertleri ne bir anlsakUykusuz bir gecenin ardından günaydın Yine saat başı mıkırdandı ilgilenmeyince ağlamaya çeviriyo. Ne derdi var acaba offff
Uyku eğitimine başlamamız lazım sanırımGünaydın dertleri ne bir anlsak
Atak haftaları bu hafta netten araştırınca öğrendim bu haftalarda ne kadar doğru olur bilemiyorum ben başlamıştım en azından uyku saati uyku dalışı düzene girmişti diş çıkarınca herşey alt üst olduUyku eğitimine başlamamız lazım sanırım
Dün ek gıda vermedim gece öyle rahat uyuduk ki erken mi acaba belki bağırsaklarının daha çok gelişmesi lazımBende püre vermem. Eziyorum pütürlü kalıyor. Ben de yoğurt yapcam şimdi yarın veririm :)
Ne yanlış ne doğru bilmiyorum valla :)
Uyku eğitimi tam olarak nasıl neler yapmayı düşünüyorsunUyku eğitimine başlamamız lazım sanırım
Bende bekliyorum.ama çok zor sabrediyoruz.bizi yemek masasında görünce çıldırıyor.bir ara sofrada tattırdım olacak gibi değil baya büyük adam gibi yicek nerdeyse.çok hevesli umarım bu hevesi her daim olur.Ek gıda konusunda 6 ayın dolmasını bekleyen bir ben varım galiba
Hiç mi vermedin yatarken mi vermedinDün ek gıda vermedim gece öyle rahat uyuduk ki erken mi acaba belki bağırsaklarının daha çok gelişmesi lazım
Hiç vermedim sadece sabah az yoğurt vermiştim onuda iyice karıştırmak lazım karnını şişirip gaz yapıyor yoksaHiç mi vermedin yatarken mi vermedin
Bende mi vermesem bugün kiHiç vermedim sadece sabah az yoğurt vermiştim onuda iyice karıştırmak lazım karnını şişirip gaz yapıyor yoksa
Dene canım bişi olmaz bir günle ama doktora da danışmamız lazım bu durumu bizde hep gaz oluyo çocuk çok rahatsızBende mi vermesem bugün ki
diş felan çıkarıyor olmasın acabaUykusuz bir gecenin ardından günaydın Yine saat başı mıkırdandı ilgilenmeyince ağlamaya çeviriyo. Ne derdi var acaba offff
Kakasını yaparken baya ses çıkarıyor bizim ki ek gıdadan demek ki bende soğuk mu aldı diyordumDene canım bişi olmaz bir günle ama doktora da danışmamız lazım bu durumu bizde hep gaz oluyo çocuk çok rahatsız
Gerçi benim kızım ek gıdadan öncede böyleydiDene canım bişi olmaz bir günle ama doktora da danışmamız lazım bu durumu bizde hep gaz oluyo çocuk çok rahatsız
Kimyon kürü yapıyodum gaz için ilk aylar acaba yüne mi yapsam bilemedim çok zorlanıyo kuzumGerçi benim kızım ek gıdadan öncede böyleydi
Benimkide ıkınıyo kızarıyo anlamadım gittiKakasını yaparken baya ses çıkarıyor bizim ki ek gıdadan demek ki bende soğuk mu aldı diyordum