- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #2.501
Eskiler yaparmış cinsiyet içinNe işe yarıyor bu test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiler yaparmış cinsiyet içinNe işe yarıyor bu test
canım yaptım. kendi etrafında hıphızlı dönmeye başladı. şimdi benim neyiim olacak :)))Sadece ipi bağlican canım kolye gibi diil , dik tutucan göbeğine doğru
Aaaa peki nasıl anlıyoruz kızmı erkek miEskiler yaparmış cinsiyet için
kız derler galibacanım yaptım. kendi etrafında hıphızlı dönmeye başladı. şimdi benim neyiim olacak :)))
yaa gercek mi :)))hamile olmayıpta benm kadar konuşan yok heralde
kız derler galiba
kız bende yaptım önce döndü döndü sonra ileri geri gitti heralde anladı karnımın boş olduğunuSadece ipi bağlican canım kolye gibi diil , dik tutucan göbeğine doğru
Sadece ipi bağlican canım kolye gibi diil , dik tutucan göbeğine doğru
Folidoce tan memnunum canım
Bende yaptım benimki de döndü . Hepimiz kız mı bekliyoruz
Ay bende yapıcam ya çok merak ettim bence herkes bunu yapsın liste yapalım cinsiyetler belli olunca da karşılaştıralım
buarada kızlar tabiki önce sağlıklı olsunlar ama gönlünüzden geçen kız mı erkek mi :))
Benim de aynı oldu canım , deli gibi yuvarlak çizdi zor durdurdum , kız derlercanım yaptım. kendi etrafında hıphızlı dönmeye başladı. şimdi benim neyiim olacak :)))
Yuvarlak çizerse kız , ileri geri yaparsa erkek canımAaaa peki nasıl anlıyoruz kızmı erkek mi
Alemsin canımkız bende yaptım önce döndü döndü sonra ileri geri gitti heralde anladı karnımın boş olduğunu
İnşallah canım hayırlısıyla :) ekledim seni de :)Günaydın uykusuz anneler ben de başta uyuyamiyordum şimdi uyuyorum çok şükür
Cnm ben de beceremedim uygulama istiyor o uygulama bende yok
İsim. Hilelf
Yaş. 28
Şehir. Hatay
Sat. 2 temmuz
Bat. 8 nisan
Cocuk. 1 kızım var 2.olacak insallah
onu nasıl yapıon kızNisan ayı kız ayı mı olacak acaba , ben de çin ve rus takviminde de kız çıkıyor