- 29 Temmuz 2016
- 75
- 96
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
- #2.541
Bana kiz diyor bu kez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım cevabın için şimdide araştırıyordum ya ben daha önce ne gecirmişim :)Canim yaninda igg yazanlar daha once bunu gecirdigin anlamina geliyor. Yani cmv nedir bilmiyorum ama. İgg onu daha once gecirdigini belirtiyor. Yani o her neyse ona bagisiksin demek oluyor. Mikrop su anda degil gecmiste vucudunda bulunmus. Anca bu kadar biliyorum tatlim. Bana sormadin ama atladim :)
İgg daha once gecirdin demek. İgm su an vucudunda var demek. En buyuk bilgim bunlar :)) ne demek canim fikir verebileyim yeter. İnsan tahlillerde bisey cikacak diye korkuyor.sağol canım cevabın için şimdide araştırıyordum ya ben daha önce ne gecirmişim :)
demek benim gecmiş te gecirmişim canımİgg daha once gecirdin demek. İgm su an vucudunda var demek. En buyuk bilgim bunlar :)) ne demek canim fikir verebileyim yeter. İnsan tahlillerde bisey cikacak diye korkuyor.
Bana kız dedi bakalım tutacak mı? :)Bebek cinsiyet .com buraya bir bakin cinsiyet tahmini icin oglumda tutmustu
Sonuçlar normal sıkıntı yok. Toxoplazma bağışıklığın yok dikkatli ol. Cmv ve rubella geçirmişsin daha önce o yüzden problem yok.
Ay sağol canım acıklama için. Ben çiğ et yemem hayvan barındırmam ondan yoktur heraldeSonuçlar normal sıkıntı yok. Toxoplazma bağışıklığın yok dikkatli ol. Cmv ve rubella geçirmişsin daha önce o yüzden problem yok.
Banada ayran kokuyor durup dururken az önce. Garip kokular alıyorum. Aman dikkat et başın dönmesin ayakta durma canım.Bu kusma hissi beni benden aldı kızlar , elimde poşetle dolaşıp duruyorum , çıkaramıyorum da , çıksa belki rahatlicam.
Banyoya giricem giremiyorum kokulardan , offf günlük yaşantım altüst oldu
ışarda yediğin salatadan bile bulaşabilir toxoplazma o yüzden doğuma kadar dikkat et. Etli yemekler yapacağın zaman eldiven kullan çıplak elle dokunmaAy sağol canım acıklama için. Ben çiğ et yemem hayvan barındırmam ondan yoktur heralde
Bulasmasi bayagi zor zaten canim. Ben surekli etli cigkofye yerim eti az pismis severim falan. Ama benim de negatif. 9ay cok dikkatli olmaliyiz. Olmaz diye bisey yok. Bunca sene bulmayan mikrop hamilelikte bulmasin Allah korusun.Ay sağol canım acıklama için. Ben çiğ et yemem hayvan barındırmam ondan yoktur heralde
Canım ben günlük ped orkid ulrta ince yaprak kullanıyorum. Onun birde kalın olanı var o da cok iyi. Orkid large günlük ped. Ama kanadı yok onun canım. Orkidin normal pedleri varya adet için, kanatlı normal istersen ondan kullan ince olanlardan.benim akıntım biraz yavaşladı gibi progestan fitili 4 e çıkardım pet kullanıyorum günlük ped den kanatlı olarak hangisini önerirsiniz?
Ay canım gercek mi tamam ete dokunmam daha. Dışarda yememeye özen gösteriyorum zaten salataları sebzeleri sirkeli suda bekliyorum :) dikkat edeyim ben o zamanD
ışarda yediğin salatadan bile bulaşabilir toxoplazma o yüzden doğuma kadar dikkat et. Etli yemekler yapacağın zaman eldiven kullan çıplak elle dokunma
orkidle çok hoş anılarım yok hava geçirmiyor sanki hışır hışır.soğudum orkidden ama normal ped olarak kotex kullanıyorum.Canım ben günlük ped orkid ulta ince kullanıyorum. Onun birde kalın olanı var o da cok iyi. Orkid large günlük ped. Ama kanadı yok onun canım. Orkidin normal pedleri varya adet için, kanatlı normal istersen ondan kullan ince olanlardan.
Cok haklısın canım. Cok dikkat etmek gerekiyor. Ben ciğ et yemem ama rafadan yumurta yerdim yani kayısı kıvamında. Artık yemiyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beriBulasmasi bayagi zor zaten canim. Ben surekli etli cigkofye yerim eti az pismis severim falan. Ama benim de negatif. 9ay cok dikkatli olmaliyiz. Olmaz diye bisey yok. Bunca sene bulmayan mikrop hamilelikte bulmasin Allah korusun.
Benim ikisinde de kız çıktıBende de cin takvimi kız rus takvimi erkek çıktı bakalım ne olacak. Benim bir tane kızım var. Hem kız istiyorum hem de erkek :)) yani erkek istememin sebebi bir kızım var bir de oğlum olsun. Kız istememin sebebi kizima bir kız kardeş herseyini paylasacagi bir arkadas olsun istiyorum yani hangisi olursa olsun çok sevincem.
Ah canım şu 9 ay boyunca zaten ped kullanmıycaz :) ama günlük olarak benim dediğim orkid günlük large kulllanabirsin. Cok iyi ben adetimin son günü onu kullanıyordum ped gibi.orkidle çok hoş anılarım yok hava geçirmiyor sanki hışır hışır.soğudum orkidden ama normal ped olarak kotex kullanıyorum.
Heryer herşey pis kokuyor , evimden soğudumBanada ayran kokuyor durup dururken az önce. Garip kokular alıyorum. Aman dikkat et başın dönmesin ayakta durma canım.