2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bu arada seninde ilk olacak okuduğum kadarıyla Allah hayirlisiyla en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin canim.oglum rahat bırakmadığı için cevap yazarken unutuyorum yazmayi.yarim yamalak cevap veriyorum :))
Amiiiin insaAllah milyon kere amin oyy ne güzel Rabbi bizlere de göstersin insaAllah o günleri

SElam kızlar size bir sorum olacak doktor gün aşırı ilişkide bulunun demişti bize 16 ağustos bir gün sarkabilir demişti bende o güne kadar dikkat etmeye çalışıyorum incir kürü içiyorum eşime türk kahvesi içiriyorum iyi diyorlar hemen kalkmıyorum belimin altına yastık koyuyorum sizin bana önercebilceğiniz başka tavsiyeleriniz var mı rica etsem paylaşabilirmisiniz ?

ayy ben hiçbişi yapmıyorum

kür anlamında diyorsan ben de birşey yapmıyorum ancak adetten itibaren 10-12-14-16.gunleri değerlendireceğim ve ilişki sonrası yarım saat kadar belimin altına yastık koyup yatacagim.:)

kür anlamında diyorsan ben de birşey yapmıyorum ancak adetten itibaren 10-12-14-16.gunleri değerlendireceğim ve ilişki sonrası yarım saat kadar belimin altına yastık koyup yatacagim.:)

CANIM bende doktora gittim canım doktor banada dedi 5 agustos itabrren gün aşırı 16 agustos kadar değerlendir dedi bende yastık koyuyorum incir kürü içiyorum başka koylaştıran başka bir şey olursa paylaşrsınz diye düşündüm bu arada inş bebişlerimiz gelir canım :)

hiçbişi yapmıyorum derken yani kür vs bende yumurtlama dönemimi belirtilerinden anlayabiliyorum adetten itibaren 10.günden sonrasını iyi değerlendirmek lazım , bide ayaklarımı duvara yaslayıp kaldırıyorum annem öyle derdi hep

Aynen canım bende ayaklarımı kaldırıyorum inşAllahh herşey istediğimiz gibi bu ay bu topikte buluşuruz canımm

Bende folbiol kullanıyorum canım doktor hergün bir tane iç demişti . 3 ay oldu içeli sanırım herşey yolundadır
Sende kullanabilirsin cnm ezcaneden alabilirsin ..
Bende folio kullanıyorum canım birde ecopirin diye kan sulandırıcı kullanıyorum geçen yıl bebegim 3 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım kan pıhtılaşması varmış yapılan testler sonucunda öğrendik zor günler geçirdim inşallah ağustos hepimizin ayı olur sağlıklı gebelikler nasip eder Rabbim hepimize müjdeli haberlerimizi paylaşırız buradan bat 30 ağustos 20 ağustostan sonra günler geçmek bilmez

ayyy amin inşallahh aslında benim bi 5 kilo fazlam var onuda vermeye calısıyorum buara inşallah kalmadan verebilirim
Canım benim fazlalığını kafaya takma ilk zamanlarda mide bulantisindan birsey yenmiyor arkadaşım 4 kilo vermisti hamileliğinin ilk 3 ayinda su dahi icemiyordu mide bulantisindan simdi 7. Ayında Rabbim bizede nasip etsin yeterki gelsin bebisler dolsun göbüşler kiloları hallederiz bir şekilde

Ayyy çık üzüldüm Allah rahmet eylesin başın sağolsun. . Zor olsa gerek allahım sana güç kuvvet versin inşallah gönlününe göre verir bazen ne kadar dikkat etsen ne kadar korumaya da çalışsan olmuyor yiyecek ekmeği yokmuş demekki olsun hayat mucizelerle dolu bu ağustos dediğim gibi bize uğur getirsin inşallah bebek haberleri duyarız inşallah Aminnnnnnn Pamukum22

Valla canım görünce yazmadan edemedim bnde 1 sene önce diyette başladım malum evlendik yedik yedik sonta iş falan diyince bide bebek düşünce diyet yaptım spor ama tekrar aldım gibi oldum gene dikkat ediyorum etmesem tabi eşimde dur demiyor desemde bebek düşünüyoruz olmaz sen ye diyor attık bilmiyorum olduktan sonra da o yarayışlı bu sağlıklı 100 kilo olmazsam iyi can boğazdan gelir yiyin gitsin bebişlerimiz olursa artık koşturmaca da vericez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…