- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 34
-
- Konu Sahibi endless love
Amiiiin insaAllah milyon kere aminbu arada seninde ilk olacak okuduğum kadarıyla Allah hayirlisiyla en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin canim.oglum rahat bırakmadığı için cevap yazarken unutuyorum yazmayi.yarim yamalak cevap veriyorum :))
öyle mi diyorlarmış ..insallaaaah :)Rahim bebek arıyor derlermis eskilerhazırlık yapiyodur kim bilir
Ben eskilerin yalancısıyımöyle mi diyorlarmış ..insallaaaah :)
ayy ben hiçbişi yapmıyorumSElam kızlar size bir sorum olacak doktor gün aşırı ilişkide bulunun demişti bize 16 ağustos bir gün sarkabilir demişti bende o güne kadar dikkat etmeye çalışıyorum incir kürü içiyorum eşime türk kahvesi içiriyorum iyi diyorlar hemen kalkmıyorum belimin altına yastık koyuyorum sizin bana önercebilceğiniz başka tavsiyeleriniz var mı rica etsem paylaşabilirmisiniz ?
kür anlamında diyorsan ben de birşey yapmıyorum ancak adetten itibaren 10-12-14-16.gunleri değerlendireceğim ve ilişki sonrası yarım saat kadar belimin altına yastık koyup yatacagim.:)SElam kızlar size bir sorum olacak doktor gün aşırı ilişkide bulunun demişti bize 16 ağustos bir gün sarkabilir demişti bende o güne kadar dikkat etmeye çalışıyorum incir kürü içiyorum eşime türk kahvesi içiriyorum iyi diyorlar hemen kalkmıyorum belimin altına yastık koyuyorum sizin bana önercebilceğiniz başka tavsiyeleriniz var mı rica etsem paylaşabilirmisiniz ?
kür anlamında diyorsan ben de birşey yapmıyorum ancak adetten itibaren 10-12-14-16.gunleri değerlendireceğim ve ilişki sonrası yarım saat kadar belimin altına yastık koyup yatacagim.:)
hiçbişi yapmıyorum derken yani kür vs bende yumurtlama dönemimi belirtilerinden anlayabiliyorum adetten itibaren 10.günden sonrasını iyi değerlendirmek lazım , bide ayaklarımı duvara yaslayıp kaldırıyorum annem öyle derdi hepCANIM bende doktora gittim canım doktor banada dedi 5 agustos itabrren gün aşırı 16 agustos kadar değerlendir dedi bende yastık koyuyorum incir kürü içiyorum başka koylaştıran başka bir şey olursa paylaşrsınz diye düşündüm bu arada inş bebişlerimiz gelir canım :)
ben folbiol kullaniyorumKızlar folikasit kullanıyormusunuz?
hiçbişi yapmıyorum derken yani kür vs bende yumurtlama dönemimi belirtilerinden anlayabiliyorum adetten itibaren 10.günden sonrasını iyi değerlendirmek lazım , bide ayaklarımı duvara yaslayıp kaldırıyorum annem öyle derdi hep
Kızlar folikasit kullanıyormusunuz?
Bende folio kullanıyorum canım birde ecopirin diye kan sulandırıcı kullanıyorum geçen yıl bebegim 3 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım kan pıhtılaşması varmış yapılan testler sonucunda öğrendik zor günler geçirdimBende folbiol kullanıyorum canım doktor hergün bir tane iç demişti . 3 ay oldu içeli sanırım herşey yolundadır
Sende kullanabilirsin cnm ezcaneden alabilirsin ..
ayyy amin inşallahhAynen canım bende ayaklarımı kaldırıyorum inşAllahh herşey istediğimiz gibi bu ay bu topikte buluşuruz canımm
Canım benim fazlalığını kafaya takma ilk zamanlarda mide bulantisindan birsey yenmiyorayyy amin inşallahhaslında benim bi 5 kilo fazlam var onuda vermeye calısıyorum buara inşallah kalmadan verebilirim
Bende folio kullanıyorum canım birde ecopirin diye kan sulandırıcı kullanıyorum geçen yıl bebegim 3 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım kan pıhtılaşması varmış yapılan testler sonucunda öğrendik zor günler geçirdiminşallah ağustos hepimizin ayı olur sağlıklı gebelikler nasip eder Rabbim hepimize müjdeli haberlerimizi paylaşırız buradan bat 30 ağustos 20 ağustostan sonra günler geçmek bilmez
Canım benim fazlalığını kafaya takma ilk zamanlarda mide bulantisindan birsey yenmiyorarkadaşım 4 kilo vermisti hamileliğinin ilk 3 ayinda su dahi icemiyordu mide bulantisindan simdi 7. Ayında Rabbim bizede nasip etsin yeterki gelsin bebisler dolsun göbüşler kiloları hallederiz bir şekilde