2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bat tarihlerimiz aynı bu ay çok umutluyum inşaAllah bu topicte olmak nasip olur mayıs ayı nişanladıgımız aydı ordan uğur getırır belkı bana

Canım benim bende yazın daha çok kilo alıyorum neden böyle oluyor bu aralar abur cuburu fazla kaçırdım dondurmaya dayanamıyorum tatlı şeyler tabi tombiklestiriyor hemen dikkat ettikmi veririz fazlalarımızı kolay hamile kalma ile ilgili bir makalede okumustum egzersizler yapın hergun yarım saat yürüyüş yapın diye kan dolaşımı duzenleniyormus olumlu etkisi varmış bizde her akşam uzeri yürüyüş yapıyoruz bakalım sonumuz ne olucak

Bat tarihlerimiz aynı bu ay çok umutluyum inşaAllah bu topicte olmak nasip olur mayıs ayı nişanladıgımız aydı ordan uğur getırır belkı bana
İnşallah müjdeli haberlerimizi verir bebeklerimizin gelişimlerini birlikte takip ederiz canım düşüncesi bile heyecan verici Rabbim bu güzel duyguyu yaşamamızı nasip etsin inşallah

İnşallah müjdeli haberlerimizi verir bebeklerimizin gelişimlerini birlikte takip ederiz canım düşüncesi bile heyecan verici Rabbim bu güzel duyguyu yaşamamızı nasip etsin inşallah
Amin canım benım hayallerini kurmak bile gözlerimi doldurp heyecan verıyor evet bol dua bol çaba Allahım nasip eder inşAllah

Pamukum22 patitis Kızlar merhaba nasılsınız valla bende sürekli tatlı yiyorum halbuki sevmem tuzlu ekşi şeyleri daha çok severim ama bu aralar ipin ucu kaçtı o degilde 28 ağustos da tatile çıkıyoruz ama ben hiç sanki orda mayo bikini giyenecek ben değilmişim gibi yiyorum :)) zaten zaman yaklaştıkça endişeli telaş sarıyor bugun kasık agrısı bel agrısı ile uyandım ne oluyor anlamadım takvime göre yumurtlama günüm ama dün biz denediğimiz için bugün birşey yok acaba mı demiyor insan ve takip ettiğim kadarıyla beyaz akıntım da geldi ıslaklık a var ama ümitlenmiyorum tabi ki

Canım benim inşallah olur temmuz ayında ben çok umutlandım ovulasyon testi almıştım şansa kalmasın işim dedim ama olmayınca olmuyor kırmızıları görünce ben şok ben manşet şaka bir yana çok üzülmüştüm bu ay oluruna bıraktım sözde verdim kendime test falan yapmıycam diye netten baktım ovulasyon şansımın yüksek olduğu tarih aralığım 11-16 ağustos arası gözüküyor durmak yok çalışmalara devam ümitlenmeden de olmuyor ama kuzum benim inşallah bu ay bizlerin ayı olucak paylasıcaz güzel haberlerimizi belkide sen tatildeyken müjdeni vericeksin bizlere ne güzel

İnşallah tatlım agızdan bal damlıyor ball evet her ay başka umut her ay başka duygu kırmızları görene kadar ama bu ay sanki bi başka his var senle aynı desene dün denedim bugun yapamam diye kaldım ama 16 agustos devam İnşallah mayıs anneleri olrak devam ederiz burda şimdiden heycan bastıı Canım ya benim ateş basıyor sonra bi terleme bide evdeyim şuan çalışmadığımdan sebep bugun çok eğildim iş falan yaptım kasıklarım ağrıyor bişey olur mu sence bu sıcakta düşün çorap giydim sanki böyle bi an kötü oldumm

Canım benim kasık ağrın yumurtlama dönemine girdigin içindir biseycik olmaz o kadar takma kafana rahat ol vücudumuzu çok fazla dinliyoruz ondan böyle oluyor daha şimdiden böyleyiz hamile halimizi düşünemiyorum

Korkuyorum canım hani böyle yanlış bişey yaparımda olmaz diye bana tutunmaz diye o gelsinde ben herşeye razıyım onun varlığını hissetmek ,ona dokunmak , öpmek istiyorum bunları yaşamayı bekliyorum O zaman bişey olmaz diyosun öylemi bunlar etkilemez

Canım benim sen bendende paniksin dur daha döllenmeden 7 sonra falan ancak rahime geliyormuş bizim yumurtacık daha fallop tüplerinde bizimkiler bu dönemde normal yaşantına devam et böyle yapma zaman geçmez yoksa hamileliğimizi öğrendikten sonra ilk 3 ay çok dikkat edicez o zaman kritik dönem canım sonrasında rahatız yine insallah en azından evdeyiz dinleniyoruz şuanda

Aynen cnm şimdiden eşim benden daha panik sürekli arıyor sürekli mesaj atıyor aşkım benim ya o Aslında öyle yaptıkça ben daha çok mutlu olsada her ay daha umutlanıp onuda üzmek istemesem de üzüyorum elimde olmadan Şu günlerde bi geçse ezan okunuyor Allahım sesimizi duyar inşallah gönlümüze göre verir Rabbim kucağımızı boş koyamaz inşallah

İnşallah canım benim Amin

kizlr ya bisi sorucam akinti gelmeye basladiginda yumurtlama oluyodu dimi bende belirti sadece akinti oluyo oda 14-15-16 tarihlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…