2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet bende bazen çok zorlanırım diye düşünüyorum çünkü yardım edenimde olmayacak ama rahatlıga alısırsamda belki birdaha cesaret edemem
Yardım edeniniz olacaksa ikinciyi düşünün .yoksa bekleyin bir yıl daha.
Ben kaygılar içinde bekliyorum bebegimi .Allah yardimcim olur inşallah.

Evet bende bazen çok zorlanırım diye düşünüyorum çünkü yardım edenimde olmayacak ama rahatlıga alısırsamda belki birdaha cesaret edemem

ben sezeryan olduğum için üzerinden biraz geçsin istiyorum hemde şimdi olursa ikisi de çok küçük nasıl olacak bilmiyorum ama bir yanım da istiyor gibi, ama en azından sutten kesinceye kadar düşünmüyorum sonrasında da sırf kardeşi olsun diye belki düşünebilirim (yazdıklarımdan kafamın ne kadar karışık olduğunu anlamissindir)

Hanımlar nasılsınız ikinci cocugu düşünüyoruz ama cok kararsızız zaman konusunda sizler ne düşünüyorsunuz hamile olan varmı isteyerek veya bilmeden
Cnm ben erken doğum yaptığım için nisan annelerıne kaymıştım ama hala sizi de takipteyim Rabbim izin verirse 11 haftalık gebeyim yanı tam iki yaş olacak aralarında. Yakın yaşta olmalarını hep istemişİmdir yoksa paylaşımları giderek azalıyor gibime geliyor . mutlaka bana zor olacak ama hersey onlar için... Rabbim yardım edecek

Bende çok kararsızım tabiki zorlukları olacaktır ama rahata alısırsam busefer hiç cesaret edemem ikinciye diye korkuyorum

Evet bende aynı durumdayım kafam cok katısık bende emziriyorum hamile kalmadan önce vitamin tqkviyesi kullanmak istiyorum ama oğlum emmeyr cok düşkün sürekli emmek istiyor

Yardım edenim yok malesef siz isyçteyerekmi hamile kaldınız bebeğiniz kaç aylık araları kaç ay olacak
Araları 19 ay olacak .
Ben 2 yaşından sonra hamile kalmak isterdim. Ama bir yaş bile olmadan hamile kaldım .nasip tabi. Kabullendim hemen çünkü seviyorum çocukları .
Sinirli bir insan olmadığım için sorun olmadı benim için . Ama kaygılarım çok.
Aklımda deli sorular .
Su an tek düşüncem onlara yetmek ve iyi bir annelik yaparak , iyi bir birey olarak geleceğe hazırlamak.
Tek basima nasıl olacak bilmiyorum...

kizlar kizimin geniz akintisi var asla uyumak istemiyo uyku duzeni diye bisey kalmadi akinti gecince normale doner diye umut ediyorum kendi yatagina koyunca ciglik cigliga bole bi durum yasayan var mi

kızlar mrb daha once birkac kez sıkıntılarım için yazmıstım sagolun fikirleriniz iyi geldi buaralar hep sinir küpü gibi dolasıyorum kızım gece sıfır uyku gunduz 1saat zorla oda ne iş yapacagımı sasırıyorum uyanıkken hep meme ve yapısık bana ev berbat sekıldde gelişim geriliği devam ediyo hastanelrdeyız sıkça hala yurumedi tutunup kalkma nadir hersey cok bunalttı beegme hatta eşime karşı sabırısz oldum hiç böyle degıldim kendime bırak vakit ayırmayı duşa zor giriyorum ne yapsam biraz sakinleşssenm ağlar sinirli gıcık bi kadın modundayımyargılamadan bi fikir verin banaaaa

Yok mu yakininda kimsen? Gelse 1 saat baksa bebege ? Veya temizlik icin yardimci alsan yarim gün de gelse siler süpürür hic degilse.

Yok mu yakininda kimsen? Gelse 1 saat baksa bebege ? Veya temizlik icin yardimci alsan yarim gün de gelse siler süpürür hic degilse.
malesef annem yok kaynanam görümcemler 10dk.mesafede ama ben onlara iş yapmadımı kıyamet kpuyo anlıcan kimsem yok

hani ev işindende gectim kızım buyuyene kadar ck temiz düzenli olamam belki ama psikolojık cok zordayım kızımda duran tip degıl ama bakmazlarda bakamayoruz derler biri 10dk idare etse bi cay içsem soyle dısarda rahatlıcam

Hanımlar nasılsınız ikinci cocugu düşünüyoruz ama cok kararsızız zaman konusunda sizler ne düşünüyorsunuz hamile olan varmı isteyerek veya bilmeden
.
Ben hamileyim ben aralarında çok yaş fark olsun istemedim şuan 17 haftalikim inşallah sağlıkli ca gelir. Aralarında çok yaş fark olması iyi değil bence tabi herkesin fikri başka

seni okadar iyi anliyorum ki kizim arife gununden beri hasta gibiydi atesi yok oksurugu yok ama burun akintisi vardi oda 1 hafta hic uyutmadi ne gece ne gunduz 3 saat uykuyla durdugu oldu tabi benimde oyle. 1 haftada olsa uykusuzluk insani mahvedio hem uykusuzluk ustune ev isleri yemek kiz durmuyo artik sabrim kalmamisti cok sukur yoluna girdi oda napsin biderdi var ki boyle yapiyo diye diye teselli ettim kendimi uykusuzluk cok zor, gelisim geriligi icin uzuldum ama benim kuzenimin kizi hicbi geriligi olmadigi halde 17.ayda yurudu ona cok takilmamak lazim Allah yardimcin olsun doktor ne diyo

SAGOL CANIM ben 15 aydır aynıyım düzelir diye hep beklemedeyim cok goturdum bisey yapmaılar hep oyalama simdi bi dr.bi bölüme yönlendirdi tahlilleri yaptırdım bekliyrum

kızlar utanarak bir soru sormak istiyorum, eşimi çok seviyorum ama çocukta olduktan sonra cinsellikten daha da soğudum gibi (yani normalde de vajinusmus baslangici tedavisi görmüştüm, sonra yavaş yavaş ilişki düzene girsin diye beklerken 2 yıl sonra gebe kaldım) eşim anlayışlı çok sukur sıkıntı yapmıyor çok ama ben sıkıntı yapıyorum; birde bebeğim huysuz yanı ilişkiye de kendimi de veremiyorum yani kızlar ben çocuktan dolayi ilişkiye bilr zaman ayıramıyorum, benim durumda olan var mi?

Canim bebek den sonra bende ayniyim zaten hic firsatta vermiyo kizim hicmi uyudugu an yok derseniz gercekden yok

adyas canim ne yadirgamasi hepimix az yada cok bu durumlari yasadik.bende ustuste uykusuz kalinca sinirli oluyorum.herseye herkeze sariyorum.yurumemesini kafana takma cnm.doktr gelisim geriligi diyorsa bence uykusuzluktan. uyku:gelisim demek cnm.istersen uyku egitimi al belki yardimi olur. yardimcinin olmamasi cok kotiymus.gerci belli konularda bana da yardimci olan yok gece beslenmesini kesme ve yatagini ayirma konusunda.hangi sehirdesin.

olmazmi cnm.vajinal dogum yaptim.iyilesme surecim uzun surdu.dikislerim enfeksiyon kapti vs.sonra vajina girisinde yara varmis yaktirdim derken.acili oluyordu.kendini verebilmek onemli on sevisme onemli.cocuk duycak uyancak diye stres yapiosun sanirum.bizim son zaman yani 6 aydir falan iyi.ama dersenki siklik ne haftada 1 yada 2 eskiden hergunduesim cinselligeduskun ben aramam pekzaten cocuk cocuk hal birakmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…