- 9 Aralık 2015
- 965
- 1.838
- 38
-
- Konu Sahibi endless love
- #58.661
Kolayliklar dilerim.malesef annem yok kaynanam görümcemler 10dk.mesafede ama ben onlara iş yapmadımı kıyamet kpuyo anlıcan kimsem yok
mesela ben doktora gittim emzirdiğin sürece olur dedi hamilelik testi bile yaptı ... hormonlara bakıldı hiç bir şey çıkmadıHalen adet göremeyen arkadaşlar mutlaka bir doktora gidin .kullanacaginiz ilaç adet söktürücü düzene girer bu sayede.
Neden kestin merak ettim? Dertleşmeye gelmişsin madem, dök içini :)kendimi bir garip hissediyorum dertlesemeye geldim.dun itibariyle kizimi memeden kestim.hem sucluluk hem uzuntu hem agrilar hepsi bir yandan
asiri emiyordu. abartisiz 2 dk da 1.artik emzik yerine koyuyordu.o nedenle pek oyun oyuncak odaklanmiyir.birde sadece meme ile uyumayi bildigi icin uyku duzeni hic yyok gece 2 lerde siziyor.gece 2 ye kadar 3 kere uyutma seansina girip cikuyirduk.yemek yiyip birde ustune beni emince artik koca gobegiyle uyuyamiyordu.beslenmeside iyi olunca kestim emzirmeyi ne kadar dogru yaptim bilmiom.mantiken dogru yaptim ama annelik yanim burukNeden kestin merak ettim? Dertleşmeye gelmişsin madem, dök içini :)
bende baslarda emsin diye cok ugrasmistim.hele o 2 aylikken felc gecirdgmde kullandigim.ilaclardan oturu emziremicem diye aglamistim sukur bu aya kadar full emdi. gerci simdide oturup agliyorum.Ben hic emzirememenin üzüntüsünü 16 aydir cekiyorum
çok benzer hikayemiz. 1 haziran doğumlu kızım. Nasıl kestiniz , anlatır misiniz ? Ocak gibi ben de düşünüyorum malesef bu yüzden. Son ornek bu gece tam 10 defa uyandı. Dalamayinca sinirinden çığlık çığlık ağlıyor yavrucugum.asiri emiyordu. abartisiz 2 dk da 1.artik emzik yerine koyuyordu.o nedenle pek oyun oyuncak odaklanmiyir.birde sadece meme ile uyumayi bildigi icin uyku duzeni hic yyok gece 2 lerde siziyor.gece 2 ye kadar 3 kere uyutma seansina girip cikuyirduk.yemek yiyip birde ustune beni emince artik koca gobegiyle uyuyamiyordu.beslenmeside iyi olunca kestim emzirmeyi ne kadar dogru yaptim bilmiom.mantiken dogru yaptim ama annelik yanim buruk
Anladım. Zaman zaman oğlum da memeye çok düşkün oluyor. Geçen gün biraz rahatsızdı örneğin, abartmıyorum yenidogan gibi akşama kadar memedeydi. Bence kendilerince bir ihtiyaçları var ki bunu gidermek için emmeye veriyorlar kendilerini.asiri emiyordu. abartisiz 2 dk da 1.artik emzik yerine koyuyordu.o nedenle pek oyun oyuncak odaklanmiyir.birde sadece meme ile uyumayi bildigi icin uyku duzeni hic yyok gece 2 lerde siziyor.gece 2 ye kadar 3 kere uyutma seansina girip cikuyirduk.yemek yiyip birde ustune beni emince artik koca gobegiyle uyuyamiyordu.beslenmeside iyi olunca kestim emzirmeyi ne kadar dogru yaptim bilmiom.mantiken dogru yaptim ama annelik yanim buruk
Dünya sağlık örgütü en az iki yıl diyor. Aslında iki yıl üst sınır değil alt sınır. Çocuğunuz diş çıkarıyordur, korkuyordur, güvende hissetmek istiyordur. Aslında emmek sadece beslenmek değildir. Emmek anne kucağı, anne şefkati, güven kaynağı ve doğal bir ağrı kesicidir. Ve doğal olan emzik değil anne memesidir. Çocuk anneyi emzik gibi kullanmaz, aksine emziği anne gibi kullanır. Sürekli emmek istiyorsa onu oyuncağa çevirdiğini değil aksine ona çok ihtiyacı olduğunu düşünmelisiniz. Ve en az iki yaşına kadar emzirmelisiniz.asiri emiyordu. abartisiz 2 dk da 1.artik emzik yerine koyuyordu.o nedenle pek oyun oyuncak odaklanmiyir.birde sadece meme ile uyumayi bildigi icin uyku duzeni hic yyok gece 2 lerde siziyor.gece 2 ye kadar 3 kere uyutma seansina girip cikuyirduk.yemek yiyip birde ustune beni emince artik koca gobegiyle uyuyamiyordu.beslenmeside iyi olunca kestim emzirmeyi ne kadar dogru yaptim bilmiom.mantiken dogru yaptim ama annelik yanim buruk
bizded e durum aynı hatta dahada beter gece sıfır uyku ama 2yaşa kadar sabr edecegım dr.sakın kesme 2ye kadar emsin dediasiri emiyordu. abartisiz 2 dk da 1.artik emzik yerine koyuyordu.o nedenle pek oyun oyuncak odaklanmiyir.birde sadece meme ile uyumayi bildigi icin uyku duzeni hic yyok gece 2 lerde siziyor.gece 2 ye kadar 3 kere uyutma seansina girip cikuyirduk.yemek yiyip birde ustune beni emince artik koca gobegiyle uyuyamiyordu.beslenmeside iyi olunca kestim emzirmeyi ne kadar dogru yaptim bilmiom.mantiken dogru yaptim ama annelik yanim buruk
Bizim dr sa kes dedi çünkü yemek yemiyor sürekli meme istiyor gece de hiç uyku yok devamlı meme diye ağlıyor ama kesmeyi beceremedim tek başıma kafam kaldırmıyor ağlamalarını hatta şimdi bile memedebizded e durum aynı hatta dahada beter gece sıfır uyku ama 2yaşa kadar sabr edecegım dr.sakın kesme 2ye kadar emsin dedi
Hazir degilsin demek ki. Hadi kucakla yavrunu emzir. Şurada en fazla 1 sene daha emecekler sabret biraz daha.kendimi bir garip hissediyorum dertlesemeye geldim.dun itibariyle kizimi memeden kestim.hem sucluluk hem uzuntu hem agrilar hepsi bir yandan
bant yapistirdim cnm gorunce gorunce istemiyor.aslunda dun gece ye kadar pek aramadi. ama uyku aralari aliskanligi oldugu icin uyuyamadi agladi birazçok benzer hikayemiz. 1 haziran doğumlu kızım. Nasıl kestiniz , anlatır misiniz ? Ocak gibi ben de düşünüyorum malesef bu yüzden. Son ornek bu gece tam 10 defa uyandı. Dalamayinca sinirinden çığlık çığlık ağlıyor yavrucugum.
**geceden kastim gece 12 den sabah 7 ye kadar olan kısım.
bir vereyimmi diye aklimdan gecirdim ama vermedim cnm kestim. verseydim aramizdaki guven bagi zedelenirdi.kandirmak istemedim acikcasi bir yok bir var olmaz kararli olmak lazim biraktirincaHazir degilsin demek ki. Hadi kucakla yavrunu emzir. Şurada en fazla 1 sene daha emecekler sabret biraz daha.
Ben kendi bırakırsa karışmam ama kendi kararimca 2020yi göreyim diyorum :)
benim dr umda kesebilirsin dedi.ama sukur benim kizimin yemek yemesi iyiBizim dr sa kes dedi çünkü yemek yemiyor sürekli meme istiyor gece de hiç uyku yok devamlı meme diye ağlıyor ama kesmeyi beceremedim tek başıma kafam kaldırmıyor ağlamalarını hatta şimdi bile memede