2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cok güzel bir yazı yazmıssın o kadar haklısın ki herkes şükretmeli cok sızlanmamalı insan ...allah sana güç kuvvet versin cok düşüncelisin ki zaman ayırıp bizlere şükretmeyi hatırlattın
3 yıl önce kendiliğimden hamile kaldım kalbi durdu kaybettim ve sonra yumurta yetmezliğinden bebeğim olmadı tüp bebek denedim olmadı menopoza bile girebilirsin derlerken kendiliğinden hamile kaldım cevremdekilere cocuk düşünüyomusunuz diye sormam bana soran cok olmustu her bir soruda canım yandı orda burda bebeğinin fotografını paylasıp anneleğini anlatanlara içimden kızarım hep
empati yoksunu insan yıgını olduk
Umarım iyisindir ve allah sana bu acılarını unutturcak hediyeler verir

Ayni durumdayiz deniyorm olmuo koynumda memede bi guzel uyuyoki saatlerce. Biraktgmda hemencik uyanio

Amin.Çok teşekkür ederim Orangutan. Keşke yaşasaydı ama nasip değilmiş.Allah sana sonunda gönlünden geçeni vermiş. Duaların kabul olmuş. Nasip olacaksa oluyor. Allah sizlere ve bebeklerinize sağlık versin. Yeni bir üye olarak buralardayım.

Okuyunca icim titredi. Bende oglumu kaybetme korkusu yasamistim. Ama senin yasadiginla kizyaslanamaz biliyorum ama hep Rabbim nederse o olur, ol derse olur diye aklindan cikarmamaya calis. Eminim sana yeniden saglıklı bir evlat nasip edecektir. Dualarım seninle. Ve tesekkur ederim bu uykusuz gecelerde mızmızlıgını cekerken yeniden bana yasadıgım guzelligi hatırlattıgın icin. Oglumla seni opuyoruz

bebeğim 34 haftalık doğdu şuan 9 ay 10 günlük bıngıldağı kağandı ...kafası büyürse sıkıntı değil dedi doktor ama fena halde kafaya taktım var mı aranızda bıngıldağı kapanan

Kızlar daha önce soran oldu mu bilmiyorum. Bizde 2018 haziran annesi olacağız allah nasip ederse. Ilk bebeğim ve sıfır tecrube..
Malum yaz bebeği benim ki haziran başı hatta içime mayıs sonu gibi doğuyor..
Kıyafet veya başka bi konuda şu şu çok işime yaradı vs diyebileceğiniz şeyle var mı..
Hazırlıkları artık hızlandırıyoruz

bebeğim 34 haftalık doğdu şuan 9 ay 10 günlük bıngıldağı kağandı ...kafası büyürse sıkıntı değil dedi doktor ama fena halde kafaya taktım var mı aranızda bıngıldağı kapanan
Canım benimkilerde 35 haftalık doğdular benimkilerinde kapandı tamamen genetik bir sorun yok meraklanma.

Inan cogu zaman citcitli badiyle duruyodu ayaklarina ince corab. Sort tisört hep giydi oglum yazin hep ciplakti arabayla bi yere gidemiyoduk cocuk sucuk gibi olurdu genelde bi yere cikmiyordum arabayla acil olmadikca.yani yazin bebek cok zordur bidahaki bebegimi insallah kisa denk getircem oh sar sarmala yatir :)

BENDe şöyle diyorum yaz bebeği iyidir üşüdümü korkusu olmadan cıbıldak gezer
Özet geceyim bir hafta hastane cıkısı giydi uzun kollu ince belki 5 gündü sonra kolsuz kısa kollu alttan cıtcıtlı ile durdu birde penye yelek giydi belini üşütmesin diye klima hep acıktı evde penye battaniye ile örtüyordum eger ortmuypsam ince alt esortman giydiriyordum tabi ben antalyadayım eldiven al bol bol penye yüzünü çiziyordu 40 ı cıkınca boraktık eldiveni ellerini keşfetsin diye penye battaniye iyi oluyor önlük pek kullanmadım ama aldıklarımı şimdi takıyorum dişten salyaları cok ince ebebekte step marka corap al bolca ince penye yelek alt eşortman incelerden tabi yasadıgın swhirde onemli hızlı büyüdü bizimki 0-3 ay az giydi genelde 3-6 kilosu hızlı ilerledi biraz bez al kenara koy once prima premiım care kullandım sonra sleppy haladaa kullanıyorum memnunum parasıda uygun pişikkremi sudocrem ama ben zyagı sürüyorum göğüs pedi al göğüs kalkanı sayesinde yara olmadı cok memnun kaldım lansinoh göğüs kremi banyo küveti ni Bim den aldım cok uygundu ara ara geliyor takip et fileyi kendim aldım tülbentten kurulama bezi yaptık hala kullanıyoruz agız bezi cokca aldıma ama bas edwmedim yere düşüp duruyor kagıt pecete kullandım valla 40ı vıkınca

E bebekteki 5 al 4 ode zibinlari :) düz beyaz kisa kollu ve ya askili
Sapka
Muslin örtü

İnşallah hayirlisiyla kucağına almak kısmet olur 0-3 ay çok alma ben hep dağıttim hiç kullanmadiklari çok oldu allahtan hep hediye gelmişti. 2 3 tane uzun kollu al bence Mayıs sonu doğdu 26 sinda hava soguktu biz hatta battaniye bile kullandık ondan sonra hep kısa kollu hatta Kolsuz al özellikle fileli gibi incelerden. Eldiven çok alma biz kullandiramadik çıkardı attı hep çorap geçirdik zaten onuda taktirmadi cikartiyordu.Bere taktirmadi o yüzden 2 tane vardi beresi

Bide alt açma seti sakin alma bence kullan at kullandım hep çok iyi fikirdi ilk zamanı ne zaman cis yada kaka yapacağı belli olmuyor bizimki her açılışta cis yapardı hatta bi kaç kere kaka

Yumurta sarısı alerji değil de kabız yapıyor çocuğu. Her gün kahvaltıda veriyorduk, şimdi iki günde bir az az veriyoruz ama yine durum aynı. Yumurta yediği gün erik, kayısı vs yese de çözüm olmuyor. Keseyim mi sizce yumurtayı? Başka hangi yiyeceklerden protein alabilir? Et suyuna çorba, az az kıyma yiyor. Ama yumurta kadar faydalı olur mu? Bilemedim.

Emziriyor muydun ? Sütünden gecen yeter heralde. Bizimki hiç yemiyor yaklaşık 1 bucuk aydir agzina sürmedi ne et ne yumurta ne de baska bisey. Kafayı yicem de anne sütünden geçen yeter diye avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…