- 14 Ocak 2016
- 583
- 259
- 53
- 35
- Konu Sahibi endless love
-
- #58.181
birde benjm kizim istahli toksa bile yiyor.herkez de diyor cocugu ac birakiyorsun diyeKizlar cok canım sııķķıin bi bakın hele..kızım 9aylik hala 7kilo 2aydir 1grm bile almadi zaten cok zayif dogdu dr.gittik kan degetleri ya çok yüksek yada alçak tekrar gidecegim..uykusu hic yok yemesi xorla emmesi eh işte herkes bi laf diyo yok sütun yaramadi miyminti bi bebek faln filan ayrica evim giriş oldugu icin cok soguk yere nadir bırakıyorum surunme falan yok onada bi dunya laf tembel ne surunuyo ne yuruyo artik tahammül edemiyorum bebegime karsi kizginlik olmaya badladi içimde cok kotuyum bi fikir verin ne olur
kasiniyor olabilirmi acaba.pisigi mantar vs varmi baktinmi degisik bir durum gozlemledinmkKizlar ya benm oglum dewamli altini acmami istio yani acinca mutlu kapatinca aglio. Elini actgmda afedersinz hemen pipisine goturuo. Gecede oraya elini goturup aglio bi anda
canim benim donup donup sana cvp veriyorum :) icini ferah tut.kizini arastirma hastanesine gotur bence zayiflik normal ama 2 aydir hic kilo almamasi bana da normal gelmedi.boyu ve kafa cevresi uzuyor demi. yere de kat kat battaniye koy.soguk geldigini dusundugun yerlero de kapi bandi cek .kapi onlerine yastik koy hic degilse soguk hava akimini onlersin diye dusunuyorum.Kizlar cok canım sııķķıin bi bakın hele..kızım 9aylik hala 7kilo 2aydir 1grm bile almadi zaten cok zayif dogdu dr.gittik kan degetleri ya çok yüksek yada alçak tekrar gidecegim..uykusu hic yok yemesi xorla emmesi eh işte herkes bi laf diyo yok sütun yaramadi miyminti bi bebek faln filan ayrica evim giriş oldugu icin cok soguk yere nadir bırakıyorum surunme falan yok onada bi dunya laf tembel ne surunuyo ne yuruyo artik tahammül edemiyorum bebegime karsi kizginlik olmaya badladi içimde cok kotuyum bi fikir verin ne olur
Atak döneminiz nasıl geçiyor sevgili anneler?
Biz cidden hunileri taktık
Aynen aynenFenayız. Her şeye ağlamak, çığlık kıyamet, kapris, duygusallık, kucaktan inmemek şeklinde yaşıyoruz. Üzerine bir de nezle eklendi. Çok zor geçiyor bu sefer. Yani atak diye bir şeyden haberim olmasa çocuğumu başka çocukla değiştirdiler sanardım
Uyku diye bisey vardi hayal meyal hatirliyorumAtak döneminiz nasıl geçiyor sevgili anneler?
Bu bitince 1 yaş atagi baslayacak bi deFenayız. Her şeye ağlamak, çığlık kıyamet, kapris, duygusallık, kucaktan inmemek şeklinde yaşıyoruz. Üzerine bir de nezle eklendi. Çok zor geçiyor bu sefer. Yani atak diye bir şeyden haberim olmasa çocuğumu başka çocukla değiştirdiler sanardım
Bizimkinde de iştah yok, anca meme emiyor. Uyku zaten bölük pörçüktü, o da yalan oldu. Neyse ki yalnız değilizUyku diye bisey vardi hayal meyal hatirliyorumNe guzel şeydi
Bu bitince 1 yaş atagi baslayacak bi debizim minikte iştah sıfır. Kafayi yiyiciiim
aynen banada lf ediyorlar o yüzden cikolata danino veya yemege muhallebisine seker tuz katmadigim icinde. Ben öyle alistirmisim arkadas sananee yaa. Sonra demezler mi bi lokmadan bise olmazbirde benjm kizim istahli toksa bile yiyor.herkez de diyor cocugu ac birakiyorsun diyeillaki bisey diyecekler.ek gida doymak icin degil diyorum anlatamiyorum.ayrica cikolata vermiyorum diye laf ediyorlar
Bizimkide ek gidayi hala reddeiyor. Dün kontrolü vardı Dr bana diyor ne demek yemiyor kullandirma kendini yedir sadece meme olmaz sana güveniyor iyide memeden mi keseyim çocuğu napıyim bi meme emiyorsa yemiyor işte.Bizimkinde de iştah yok, anca meme emiyor. Uyku zaten bölük pörçüktü, o da yalan oldu. Neyse ki yalnız değiliz
Atakları bitmiyor ki arkadaşların
Ya zor bi durum bizimki de bir ara hiç yemiyor gibi bi şeydi, takmayayım diyordum ama takmamak elde değil. Zorlamak da iyi değil bence, iyice yemekten soğuyabilir. Kimi çocuk yemiyor işte maalesef, onu da öyle kabullenmek lazım aslında. Doktorlar da hep ideali neyse onu söylüyor ama her çocuk aynı değil..Bizimkide ek gidayi hala reddeiyor. Dün kontrolü vardı Dr bana diyor ne demek yemiyor kullandirma kendini yedir sadece meme olmaz sana güveniyor iyide memeden mi keseyim çocuğu napıyim bi meme emiyorsa yemiyor işte.
Sorma dün delirdim tüm anneler aynı herkes bundan şikayetçi kullandirmayacaksiniz diyo dedim uyumuyor ağlıyor kullanıyor işte diyince 1 haftaligin size vereyim siz kullandirmayin dedimYa zor bi durum bizimki de bir ara hiç yemiyor gibi bi şeydi, takmayayım diyordum ama takmamak elde değil. Zorlamak da iyi değil bence, iyice yemekten soğuyabilir. Kimi çocuk yemiyor işte maalesef, onu da öyle kabullenmek lazım aslında. Doktorlar da hep ideali neyse onu söylüyor ama her çocuk aynı değil..
Ahahah senin cevap da süpermisSorma dün delirdim tüm anneler aynı herkes bundan şikayetçi kullandirmayacaksiniz diyo dedim uyumuyor ağlıyor kullanıyor işte diyince 1 haftaligin size vereyim siz kullandirmayin dedim
Napıyim artık ağlıyor durmadan öyle yatağa bırak uyusun agliycak gitme meme verme diyince sinir oldumAhahah senin cevap da süpermis
Ayy ne vicdansizmis ya sinir oldum. Guvenli baglanma diye bisey de mi duymamis. Bizim dr.un gözünü seveyim ya cocugu yanina al gece seni koklaya koklaya uyusun diyor, ek gidaya agirlik verme bol bol emzir diyor. Sen bosver onu saril yavruna sikica oyle uyut sarki soyle ninni soyle öp koklaNapıyim artık ağlıyor durmadan öyle yatağa bırak uyusun agliycak gitme meme verme diyince sinir oldum
Çok fena durumdayım. Bir de gribim üstelik. Gece uyumayan iki bebiş feci.Atak döneminiz nasıl geçiyor sevgili anneler?
Allah sana iki katı kolaylık versin canımÇok fena durumdayım. Bir de gribim üstelik. Gece uyumayan iki bebiş feci.
Canim teşekkür ederim icim ferahliyo..goturdum kansizliktanmis ilac basladi korkma alir kilo dedi dr.canim benim donup donup sana cvp veriyorum :) icini ferah tut.kizini arastirma hastanesine gotur bence zayiflik normal ama 2 aydir hic kilo almamasi bana da normal gelmedi.boyu ve kafa cevresi uzuyor demi. yere de kat kat battaniye koy.soguk geldigini dusundugun yerlero de kapi bandi cek .kapi onlerine yastik koy hic degilse soguk hava akimini onlersin diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?