• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
dr. Toz olani önermedi simdiye kadar verdiklerim hic memnun kalmadiklarini soylediler dedi topak topak kaliyormus galiba. Yeni bir damla verdi ama hali hazirda zaten kararmis oldugu icin bu damla da karartiyor mu anlamiyorum. Bizimki cok istahsiz ben az cok tahmin ediyordum düşük oldugunu.

Şu an sedifer kullaniyorum.
Toz dediği sidefer değil mi? Ben de sidefer kullanıyorum tozla sıvı kısım ayrı, toz diyince ondan bahsediliyor diye düşündüm. Kararma olmadı biz aylardır kullanıyoruz diş de 6 ay dolar dolmaz çıkmıştı.

2 ay önce bakılmıștı, normal değerlerde çıkınca ben vermemiştim. Son zamanlarda bakılmadı ama ben halen vermiyorum. Arada versem mi diye düşünüyorum ama çok kararsızım açıkçası. Çünkü ek gıda artık daha fazla alıyor belki anne sütünden yeteri miktarda demir alamıyordur diyorum. Tekrar ölçtürmek mi gerek bilemedim.
Bir de damla değil de toz şeklinde olanlar var diyorlar onlar da karartır mı acaba dişleri?
6 ay sadece anne sutuyle besledim ve demir seviyesi old icin doktor gerek yok dedi. 9 ay kontrolunde degeri baya dusmus ki bende oyle olacagini dusunuyodum. Rengi soldu yavrumun. Bende piyasada ki demir suruplari yerine arastirdim amerikada en cok kullanilan urunu instagramdan bi heaptan satin aldim. NOVAFERRUM .

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum buraya hala aktif olmasına sevindim topiğimizin :KK54:
9 aylık oğlum ,çok hareketli emekliyo ,koltuklara tutunup kalkıyo düşüyo .sürekli başındayım ev işlerini zor yapıyorum
yürüteç almayı düşünüyorum kullanan varmı acaba tavsiye edermisiniz :)
birde 3. dişi çıkarıyo üstten köpek dişi çıkıyo uyku düzenide bozuldu bu yüzden. sabaha karşı yatıyo öğlen kalkıyo o arada mama için uyanıyo bitik haldeyim anlayacağınız :KK8:gece uykusuna nasıl alıştırabilirim sizce ?
yuruteci ayak ucunda yurumeye neden oluyo diye önermiyolar erkek bebeklerinde testistlerine zarar veriyormuş tunup kalkmaya başladıysa yakında yurur zaten hepimiz aynı durumdayız uyanık olduğu surece bi adım arkasında geziyoruz onlar artık küçük kaşifler her şeyi merak edip keşfetmeye çalışıyorlar...ev işlerini uyuduğu zamanlarda yapmaya çalış ..gün içinde ne kadar sık aralıklarla uyutursan gece uykusu o derece düzenli oluyo misal sabah 8 de uyandıysa bebeğin 11 de uyut uyanınca yine aynı şekilde 3 saat sonra tekrar uyut ilk denemelerde uyumasa bile o rutini oluştur ....diş işi tüm düzeni bozuyor haklısın o dönemde biraz daha yorucu oluyorlar...bizim de şuan alt dört diş ve usteki 3 diş çıktı 4. şişmiş patlamak üzere ...gececek bu günler :)

Toz dediği sidefer değil mi? Ben de sidefer kullanıyorum tozla sıvı kısım ayrı, toz diyince ondan bahsediliyor diye düşündüm. Kararma olmadı biz aylardır kullanıyoruz diş de 6 ay dolar dolmaz çıkmıştı.
Toz olan ferrimixin. Sediferin rengi de beyaz karatmaz diye umut ediyorum. Benim ilk kullandigin damla siyahti

blw yapan anneler cevizi çocuklarınıza nasıl veriyorsunuz
Pankeke katiyorum. Harnup ozuyle karistirip macun kivaminda kasigi ona veriyorum. Muz ceviz keciboynuzu unu yumurta sarısı karistirip hamur hazirlayip muffin kalibinda firinliyorum gibi gibi.

Toz olan ferrimixin. Sediferin rengi de beyaz karatmaz diye umut ediyorum. Benim ilk kullandigin damla siyahti

Pankeke katiyorum. Harnup ozuyle karistirip macun kivaminda kasigi ona veriyorum. Muz ceviz keciboynuzu unu yumurta sarısı karistirip hamur hazirlayip muffin kalibinda firinliyorum gibi gibi.
Ben sadece Sidefer kullandım dişlerine bir etkisi olmadı.

Kizlar cok canım sııķķıin bi bakın hele..kızım 9aylik hala 7kilo 2aydir 1grm bile almadi zaten cok zayif dogdu dr.gittik kan degetleri ya çok yüksek yada alçak tekrar gidecegim..uykusu hic yok yemesi xorla emmesi eh işte herkes bi laf diyo yok sütun yaramadi miyminti bi bebek faln filan ayrica evim giriş oldugu icin cok soguk yere nadir bırakıyorum surunme falan yok onada bi dunya laf tembel ne surunuyo ne yuruyo artik tahammül edemiyorum bebegime karsi kizginlik olmaya badladi içimde cok kotuyum bi fikir verin ne olur

Kizlar cok canım sııķķıin bi bakın hele..kızım 9aylik hala 7kilo 2aydir 1grm bile almadi zaten cok zayif dogdu dr.gittik kan degetleri ya çok yüksek yada alçak tekrar gidecegim..uykusu hic yok yemesi xorla emmesi eh işte herkes bi laf diyo yok sütun yaramadi miyminti bi bebek faln filan ayrica evim giriş oldugu icin cok soguk yere nadir bırakıyorum surunme falan yok onada bi dunya laf tembel ne surunuyo ne yuruyo artik tahammül edemiyorum bebegime karsi kizginlik olmaya badladi içimde cok kotuyum bi fikir verin ne olur
Benim bebeğimde sizinki kadar olmasa da zayıf doktor bana anne babasına göre çocuğu yorumlamak gerekir dedi siz kilolu değilsiniz ki çocuğunuz kilolu olsun babası da bende ince uzun uz çocukta oyle o bilumum lafları bana da diyorlar ama sağlıklıysa kilo çok da önemli değil surunme meselesi her çocuk da farklı abimin kızı 10 aylık surundu bizimki 7 ikimizde yere koymuyoruz kucak seven bebekler milleti boşver bugunlerin tadını çıkar çocuk şuan yuruse bile o millet yine konuşur

Zaten bu milletin gereksiz yorumlari olmzsa olmaz bosver sen her bebek farklidir demek ki senin bebeginde zayif bir bebek benim oglum 9 kilo ve yinede etraftakiler cok zayif diyor. Saglikli olsunlar zayif olsunlar napalim. Millete kalsa ben cocuguma bise yedirmiyomusum sirf herseyi vermiyorum diye. Cikolata yedirmiyom danino yedirmiyorm diye bise vermiyorum oluyor. Ayina göre yemeklerini vermeye calisiyorum pimpirikli oluyorum. Anliyacagin hic birseyee kimseye yaranamazsin! Bosver sen bildigini oku

canimm benim hic stres yapma.annemin bir hikayesi var sana da anlatayim.adamin bir esegi varmis.tarlaya giderken esegine binmis kahve meydanindan gecmis.kahve ahalisi adama bakin hele yazik degilmi esege onca yuk gunah demisler.adamda ahaliyi hakli bulmus ertesi gun gene esekle kahve meydaninin onunden gecmis bu sefer esege binmemis . bu seferde ahali adam salak heralde esege binmiyor yuruyor demis .yani durum su dur ki esege binsen kabahat binmesen ayri kabahat

merhaba ben eylül annesiyim.. Giriş katta oturıyorum ben de. Havası çook sert yaşadığım şehrin. Kızım dönmeyi çok sevdiği için ufoyu açıp yarım saat de olsA 2 kat yorgan serip yere bırakıyorum. Çok tedirgndm ama bırakmayınca da huysuzluğu artıyor

Kizlar ya benm oglum dewamli altini acmami istio yani acinca mutlu kapatinca aglio. Elini actgmda afedersinz hemen pipisine goturuo. Gecede oraya elini goturup aglio bi anda

Kizlar ya benm oglum dewamli altini acmami istio yani acinca mutlu kapatinca aglio. Elini actgmda afedersinz hemen pipisine goturuo. Gecede oraya elini goturup aglio bi anda
Bezi açınca rahatlıyordur, tekrar beze girmek istemiyordur muhtemelen. Benim oğlum da açınca seviniyor, kapatırken biraz mızmızlansa da çok devam ettirmiyor. Ayrıca bezi açınca aynı şekilde elini pipisine götürüyor. Eli, ayağı gibi orayı da öğrenmesi gerek, o yüzden anormal gelmiyor bana bu durum.

Back