2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İlacın adı ne? Ben hergün veriyorum bizimkininde biraz düşük çıkmıştı

Ben o toz olanlardan kullanıyorum. Karartmaz dediler ama inşallah karartmaz

uyku düzenini çok güzel oturtmuştum ama dişlerden sonra bozuldu bazen 9da yatıyo bazen 11 12yi buluyo doktoru deliksiz uyuyosa sıkıntı yapma olabilir dedi bakalım nekadar böyle gidicek

dr. Toz olani önermedi simdiye kadar verdiklerim hic memnun kalmadiklarini soylediler dedi topak topak kaliyormus galiba. Yeni bir damla verdi ama hali hazirda zaten kararmis oldugu icin bu damla da karartiyor mu anlamiyorum. Bizimki cok istahsiz ben az cok tahmin ediyordum düşük oldugunu.

İlacın adı ne? Ben hergün veriyorum bizimkininde biraz düşük çıkmıştı
Şu an sedifer kullaniyorum.

Bebeklerimiz atak haftasinda.Toplam 5 hafta surecek. Hunileri hazirlayin.
Şaka yapıyorsun ben de noldu bunlara diyorum. Hele biri gece devamlı kalkıyor uyumak bilmiyor. Diş yüzünden sandıydım arkaya doğru olan dişler zorlarmış çünkü. 3 gündür calpol veriyorum yatmadan bir kaşık uyusun diye yoksa bütün gece oturuyoruz.

Benimkilerin de azıları çıkıyor herhalde. Ön sıradakiler bitti. Zor iş

Benimkilerin de azıları çıkıyor herhalde. Ön sıradakiler bitti. Zor iş
Gerçekten zor..
Kurulmuş saat gibi her saat başı uyanıyor Atak döneminde olduğu da çok belli, atarlı giderli haller Hepsi üst üste geldi valla. Neyse, geçecek ve güzel günler gelecek

bizde de ağlama nöbetleri var. deli gibi ağlıyo durduk yere çok sevdiği şeyleri yemio. devam sütü içmiyo. zaten emmiyo da (((( çok kötüyüm kızlar çokkk

Kızlar ataklarla ilgili bunu buldum ilginizi çekebilir.

Eklentiler

• Screenshot_20180223-061344.png
    175,6 KB · Görüntüleme: 90
biz babyhope yürteci almistik coo güzel isim olunca oraya oturttuyom iki dkda hallediyom yoksa o bir türlü hic bise yapamiyom dediginiz gibi benim oglanda cok hareketli tirmaniyor her yere emekliyor kaciyor 1 dk durdugu yok. Anca yürütecte biraz rahat oluyor. Prizlere bile gidiyor. Benimki cok yoruluyor hareketliliginden 8 de gözlerini ovmaya basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…