• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Geçmiş olsun canım. Sağlık ocağı vurmuyor dimi bide ateş yapan bi aşımı?

ÖZel aşıymış bu. Sağlık ocağı yapmıyor. Ateş de yapmadı zaten yapmaz demişti hemşire. Merak etmeyin.

9. Ay sonunda doktora dun gittik bizde. Menenjit asisini sordum . .'cok gezen bi aile misiniz?'' Dedi. Be nde haftasonlari hava soguk diye avm falan dedim. O zaman asıyi yaptirmaniz iyi olur dedi... bilemedim napsam.

Bize hiç öyle bişi demediler. Önemli bi aşıymış. Menenjit Allah korusun beyin zarına çok hızlı sürede etki eden bi hastalıkmış. Geç kalınabiliyomuş. Bu b,lgiyi verdiler. YOksa biz henüz avm ye bile gitmedik. Sadece parka gidiyoruz.
Ben yaptıracağım. Ileride yurtta kalma durumu olursa ya da erkek çocuk malum, askerlikte falan koruyuculugu oluyormuş diye okumuştum. Ülkemiz son yıllarda cok fazla göç de aldı. O yüzden riske atmak istemedim.

Bence de şuan yıllardır olmayan hastalıklar hortlamış öyle diyolardı. Allah korusun çocuklarımızı

arkadaslar saglik ocagi hemsiresiyle konustim normalde 9 ay asisi kalkmis.bizim burada bahsettigimiz menenjit asisi ozel asiymis.bir yasindan once yapilirsa 2 doz.1 yasindan sonra yapilirsa tek doz mus.bekle dedi yasini gecsin dedi.bakalim yarin dr umuza da soracagim

Blwci anneler nasil gidiyor ? Iyice ustalastilar artik minikler.
Yaptim cok güzel oldu lop lop yedi diyeceginiz tarifler var mi ?
Ben bugun elmali pankek denedim mesela cok sevdi. Incecik kesilmis elma dilimini klasik pankek harcina buladim arkali onlu pisirdim. Ara öğünde buharda pismis veriyordum normalde oyle vermedim onu verdim.

Ben bugun elmali pankek denedim mesela cok sevdi. Incecik kesilmis elma dilimini klasik pankek harcina buladim arkali onlu pisirdim. Ara öğünde buharda pismis veriyordum normalde oyle vermedim onu verdim.
Cok ağırdan gidiyrm bugün kefir verdim eh içti sayılır 3 gün denicez sonra keçisütünden yogurt sonra yumurta sarısı bi de armut tattırmadım herşey iyi giderse sabah kahvaltısına gecicem bizimkinin elinden alınca aglıyor ama sunu anladım haslamadan cok kendi haliyle seviyor meyveleri de korkuyorum kacar diye emiyor falan

pankek hamuru tam yumurtayla mi.sadece sarisiylami.ben krep falan denedim beceremwdim ya oysa ascilikta okudum.mini miktarlarda beceremiyorum hic birseu

Cok ağırdan gidiyrm bugün kefir verdim eh içti sayılır 3 gün denicez sonra keçisütünden yogurt sonra yumurta sarısı bi de armut tattırmadım herşey iyi giderse sabah kahvaltısına gecicem bizimkinin elinden alınca aglıyor ama sunu anladım haslamadan cok kendi haliyle seviyor meyveleri de korkuyorum kacar diye emiyor falan
Risk almazdim ben olsam. Su an elma armut ayina uygun ama bahar gelince meyve çeşitleri artacak seftali fln mesela rahatlikla yiyecekler zaten. Annesi sensin sen bilirsin ama risk alma derim grupta hep elmadan ölen bebegi ornek veriyorlar.

pankek hamuru tam yumurtayla mi.sadece sarisiylami.ben krep falan denedim beceremwdim ya oysa ascilikta okudum.mini miktarlarda beceremiyorum hic birseu
0
Tarif vereyim;
1 yumurta sarisi
2 kaşık yogurt
3 kaşık un
Cay kasigi ucuyla karbonat
Hepsi karistiriliyor. Kizdirılan tavanin alti kisiliyor kasik kasik konuluyor 4 kasik kadar cikiyor. Ustu göz göz olunca diger tarafi çevriliyor. Tarif garanti :) yumuş yumuş oluyor. Ben ustune labne ve ya harnup ozu suruyorum. Ve ya hamuruna gün kurusu koyuyorum. Cesitlendirilebilir

Merhaba anneler. Bebislerinizle evde neler yapıyorsunuz? Bir gününüz nasıl geçiyor? Oyun oynuyor musunuz? Oynuyorsaniz nasil oyunlar oynuyorsunuz? Bazen bebegimle oynayacak oyun bulamıyorum birbirimize fikir olur.

Bu aralar oğlumla yapışık geziyoruz. Zaten anneciydi simdi level iyice arttirdi ben oturayim uzerime tirmansin ardinsin zıplasın. Ise gidiyorum acaba ondan mi diye dusunuyorum. Birde onceleri yedigi sebzeleri yememye basladi. Bu durumda olan var mi??

Kızlar bu cuma oyuncak indirimi var e bebekte aktivite masası alacağım alanlar vardı fisher price mı bondigo mu?
Orangutann Orangutann ben de bunu araştırıyorum ama hala bir karar veremedim sen karar verebildin mi?? Bir de yürüme yardımcısı arabalardan alan var mı arkadaşlar tavsiye edeceğiniz bir marka var mıdır??

Yarin 9.ayimiz doluyor ama benim kizimda hala dis yo.emekleme yok.
benim kizim da emeklemiyo dün doktora gittik doktor bebekten bebege degisir sakin kafaniza takmayin kimi bebek 6aylikken emekler kimisi hic emeklemez direk yurur dedi hic takma ben takmiyorum sagligi iyu olsun da zamani gelince hepsini yapicak merak etme

Orangutann Orangutann ben de bunu araştırıyorum ama hala bir karar veremedim sen karar verebildin mi?? Bir de yürüme yardımcısı arabalardan alan var mı arkadaşlar tavsiye edeceğiniz bir marka var mıdır??
Bugün ebebğe gidicem varsa fisher prize alıcam yoksa bondigo da alabilirm
Yürüme arkadası bize arkadas vericek ama ne marka bilmiyrm bilgimde yok

kizlar benim kizim da gece uyaniyo emziriyorum sonra uyumuyoagliyo cok zor uykuya geciriyorum var mi bebisi benimki gibi inat eden :KK43:
Bu aralar bizde de oluyor memeyi bile göÜ görmüyor sinirleniyor uykuya dalamıyor bagırrak aglıyor ayakata ninni söylüyorum o da eşlik ediyo kendince idare ediyoruz uyku eğitimi verelim dedik olmadı 2 saat agladı sakşnleşmedi komşular sabah bişey oldu sandık dediler biz yapamadık uyku eğitimini

Bu aralar bizde de oluyor memeyi bile göÜ görmüyor sinirleniyor uykuya dalamıyor bagırrak aglıyor ayakata ninni söylüyorum o da eşlik ediyo kendince idare ediyoruz uyku eğitimi verelim dedik olmadı 2 saat agladı sakşnleşmedi komşular sabah bişey oldu sandık dediler biz yapamadık uyku eğitimini
Sizinkide mi çığlık atarak ağlıyor? Çok feci ya kulaklarım ugulduyor resmen bide ısırmalar yok mu :KK51:

benim kizimda oyle uykuya gecmesi cok zor.uyuyinca da yana yakila aglayarak uyaniyor.bir daha uykuya gecisi zor oluyor.uyusa bile done done bir hal kaliyor.hepimizin bebeginin buna benzer tepkileri olduguna gore sanirim buyume atagi geciriyorlar

Back