- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
- #58.121
Bebeklerimiz atak haftasinda.Toplam 5 hafta surecek. Hunileri hazirlayin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahha çok güldümBebeklerimiz atak haftasinda.Toplam 5 hafta surecek. Hunileri hazirlayin.
Off dişler azı dişlerinin çıkacagi zamani dusunup simdiden dertleniyorumHahahha çok güldüm
Bizim yeni dişler de geliyor. Ekstra huni isterim
Gozun aydin. Bi süre sonra ne guzeldi durdugu yerde duruyodu bu cocuk diyeceksin :) Bi baslasin prizlere çekmecelere saldirmayakızlar benim kızım da bikaç gün oldu emeklemeye başladı
valla demeye başladım bile maşallah hiç durmak istemiyoGozun aydin. Bi süre sonra ne guzeldi durdugu yerde duruyodu bu cocuk diyeceksin :) Bi baslasin prizlere çekmecelere saldirmaya
Ilk 40 gun ne guzeldi ya
Korktuğumuz başıma geldi. Bugün gittik 9 ay kontrolüne. Doktor azı dişleri kabarmış ama ne zaman çıkacağı belli olmaz, aylar da sürebilir dedi Ben alttaki 3 ve 4. dişler çıkacak sanırken meğer azılar hortlamışOff dişler azı dişlerinin çıkacagi zamani dusunup simdiden dertleniyorum
Ben kendimi 1.5 yasa hazirladim bu kadar erken mi oluyormusKorktuğumuz başıma geldi. Bugün gittik 9 ay kontrolüne. Doktor azı dişleri kabarmış ama ne zaman çıkacağı belli olmaz, aylar da sürebilir dedi Ben alttaki 3 ve 4. dişler çıkacak sanırken meğer azılar hortlamış
Altta iki üstte 4 diş var şu an. Ben alttaki yan dişler çıkar sanıyordum işte. Doktor sırası değişebilir dedi. Ben de şok oldum duyunca. Her an her şey olabilirmiş yani hazır olmak lazımBen kendimi 1.5 yasa hazirladim bu kadar erken mi oluyormus
Toplamda kac disi var kac disten sonra sira onlara geliyomus bileyim de hazirlikli olayim
1 ayKizlar benim oglumun ilk disi patladi dün gördüm beyaz yarilmis yeri ay ne kadsr sevindim anlatamam :) ilk disimizzz. Tam cikama kadar ne kadar sürüyor acaba:)
yurume arkadasi almadim hic.ablam yegeniminki vermek istedi onu da almadim.su neddnle cok dusuyor cocuklar oyle onunku fisherprice di yanlis hatirlamiosamYürütec degilde yurume arkadasi kullanan ve tavsiyesi olan var mi????
hadi hayırlı olsun annesi :)) yaklaşık 1 ay sürdü benim kızımınKizlar benim oglumun ilk disi patladi dün gördüm beyaz yarilmis yeri ay ne kadsr sevindim anlatamam :) ilk disimizzz. Tam cikama kadar ne kadar sürüyor acaba:)
Her bebek farklı iki dişi bir anda cıktı hızla uzadı anlamadım bileKizlar benim oglumun ilk disi patladi dün gördüm beyaz yarilmis yeri ay ne kadsr sevindim anlatamam :) ilk disimizzz. Tam cikama kadar ne kadar sürüyor acaba:)
Aynen bizim oglanin da oyle. Ustte 4 altta 2 diş var. Ben de hazırliyayim kendimiAltta iki üstte 4 diş var şu an. Ben alttaki yan dişler çıkar sanıyordum işte. Doktor sırası değişebilir dedi. Ben de şok oldum duyunca. Her an her şey olabilirmiş yani hazır olmak lazım
Of o çok fenaymış ben de korkuyorumOff dişler azı dişlerinin çıkacagi zamani dusunup simdiden dertleniyorum
1 aya tamamen görünüyorKizlar benim oglumun ilk disi patladi dün gördüm beyaz yarilmis yeri ay ne kadsr sevindim anlatamam :) ilk disimizzz. Tam cikama kadar ne kadar sürüyor acaba:)
Chicco ilk adımlar kullanıyoruz, memnunuz, oğlum çok seviyorYürütec degilde yurume arkadasi kullanan ve tavsiyesi olan var mi????
2 ay önce bakılmıștı, normal değerlerde çıkınca ben vermemiştim. Son zamanlarda bakılmadı ama ben halen vermiyorum. Arada versem mi diye düşünüyorum ama çok kararsızım açıkçası. Çünkü ek gıda artık daha fazla alıyor belki anne sütünden yeteri miktarda demir alamıyordur diyorum. Tekrar ölçtürmek mi gerek bilemedim.Aynen bizim oglanin da oyle. Ustte 4 altta 2 diş var. Ben de hazırliyayim kendimi
Sen demir damlasi vermeye basladin mi nasil geldi sonuc ? Bizimkinin demiri, hgb si düşük cikti duzenli kullaniyoruz mecbur ama üst dişlerini karartti yavrumun