2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Fisher prize aktivite masası almıstım geldi begendim gayet eğitici ve eğlendirici düşünen varsa alsın

Off dişler azı dişlerinin çıkacagi zamani dusunup simdiden dertleniyorum
Korktuğumuz başıma geldi. Bugün gittik 9 ay kontrolüne. Doktor azı dişleri kabarmış ama ne zaman çıkacağı belli olmaz, aylar da sürebilir dedi Ben alttaki 3 ve 4. dişler çıkacak sanırken meğer azılar hortlamış

Ben kendimi 1.5 yasa hazirladim bu kadar erken mi oluyormus
Toplamda kac disi var kac disten sonra sira onlara geliyomus bileyim de hazirlikli olayim

Ben kendimi 1.5 yasa hazirladim bu kadar erken mi oluyormus
Toplamda kac disi var kac disten sonra sira onlara geliyomus bileyim de hazirlikli olayim
Altta iki üstte 4 diş var şu an. Ben alttaki yan dişler çıkar sanıyordum işte. Doktor sırası değişebilir dedi. Ben de şok oldum duyunca. Her an her şey olabilirmiş yani hazır olmak lazım

Altta iki üstte 4 diş var şu an. Ben alttaki yan dişler çıkar sanıyordum işte. Doktor sırası değişebilir dedi. Ben de şok oldum duyunca. Her an her şey olabilirmiş yani hazır olmak lazım
Aynen bizim oglanin da oyle. Ustte 4 altta 2 diş var. Ben de hazırliyayim kendimi
Sen demir damlasi vermeye basladin mi nasil geldi sonuc ? Bizimkinin demiri, hgb si düşük cikti duzenli kullaniyoruz mecbur ama üst dişlerini karartti yavrumun

Off dişler azı dişlerinin çıkacagi zamani dusunup simdiden dertleniyorum
Of o çok fenaymış ben de korkuyorum
Kizlar benim oglumun ilk disi patladi dün gördüm beyaz yarilmis yeri ay ne kadsr sevindim anlatamam :) ilk disimizzz. Tam cikama kadar ne kadar sürüyor acaba:)
1 aya tamamen görünüyor
Yürütec degilde yurume arkadasi kullanan ve tavsiyesi olan var mi????
Chicco ilk adımlar kullanıyoruz, memnunuz, oğlum çok seviyor

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum buraya hala aktif olmasına sevindim topiğimizin
9 aylık oğlum ,çok hareketli emekliyo ,koltuklara tutunup kalkıyo düşüyo .sürekli başındayım ev işlerini zor yapıyorum
yürüteç almayı düşünüyorum kullanan varmı acaba tavsiye edermisiniz :)
birde 3. dişi çıkarıyo üstten köpek dişi çıkıyo uyku düzenide bozuldu bu yüzden. sabaha karşı yatıyo öğlen kalkıyo o arada mama için uyanıyo bitik haldeyim anlayacağınız gece uykusuna nasıl alıştırabilirim sizce ?

2 ay önce bakılmıștı, normal değerlerde çıkınca ben vermemiştim. Son zamanlarda bakılmadı ama ben halen vermiyorum. Arada versem mi diye düşünüyorum ama çok kararsızım açıkçası. Çünkü ek gıda artık daha fazla alıyor belki anne sütünden yeteri miktarda demir alamıyordur diyorum. Tekrar ölçtürmek mi gerek bilemedim.
Bir de damla değil de toz şeklinde olanlar var diyorlar onlar da karartır mı acaba dişleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…