2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Bu tarif çok iyi oldu. Ben de yapıcam. Çünkü her gün yumurta sarısını zeytinyağı ile yumuşatıp verşyodum farklı tarifler denemek lazım. Teşekkürler.

Hımmm olabilir bazı şeylerin tadını beğenmiyorlar benimkiler de ıspanak sevmedi. Balkabağına bayılıyorlar.

Benimki de kereviz sapını sevmedi. Sevmediklerini balkabağıyla karıştırıyorum hih hih

Ben suyunu sıkıyorum havuc ve balkabagi beraber icine de zeytinyagi ve keciboynuzu ozu ilave ediyorum. Gozu donuyor resmen :) tabi sularini vermek dogru degil ama uymadigim tek kural da o olsun yani artik

bebişlerimizin arada zevkle yediği şeyler de olsun yani :)

Keçiboynuzu pekmezi alerji yapabilir demişti bana dr um. Üzüm pekmezi vericem ilerleyen zamanlarda vereceğimde.
Herşey alerji yapabilir zaten. Ona da üç gün kuralı uygularız zaten bir damla koyulacak. Dün verdim sevdiler, bugün de vereceğim. Keçiboynuzu özellikle tavsiye ediliyor benim bildiğim. Aman her doktor da başka bişey diyor

Benimkiler de o sıkıntı pek yok çok şükür: kefir, yoğurt, lor peyniri, yumurta sarısı, avocado, pırasa, karnıbahar, brokoli homini gırtlak

Çok yakında işe başlıycam, el ile sağma pompası götürmeyi düşünüyorum. Elektrikli ile pek anlaşamadık. Mesela sabah bir kere sağdım diyelim, öğleden sonraki sağımda pompayı nasıl steril edebilirim? Aparatlarını falan? Tuvalette sağmak zorundayım, oradaki çeşmede de şöyle bir çalkalamak içime sinmez ki?

Dr um yoğurt, tropik meyveler dışında 3 gün kuralına gerek duymayan biri. Tabi ben 3 günü uyguluyorum. Ama keçiboynuzunu özellikle söyledi. Bir arkadaşımın oğluna da daha yeni alerji yapmıştı. O yüzden vermeyi düşünmüyorum. Dediğin gibi ama. Hepsi farklı şey önerebiliyor.

Benimkiler de o sıkıntı pek yok çok şükür: kefir, yoğurt, lor peyniri, yumurta sarısı, avocado, pırasa, karnıbahar, brokoli homini gırtlak

Maşallah de her yerde soyleme

Cay ocagi var mi calistigin yerde orada yikasan kaynar suyla ? Doktor odasi veya kullanilmayan toplanti odası yok mu sağmak icin ? Ne zor calisan anne olmak

Maşallah de her yerde soyleme

Cay ocagi var mi calistigin yerde orada yikasan kaynar suyla ? Doktor odasi veya kullanilmayan toplanti odası yok mu sağmak icin ? Ne zor calisan anne olmak

Mutfak var ordan kaynar su alabilirim. Mutfakta yıkayamam ama. Herkes ıyyy diyo anne sütünü dolapta bile görünce. Bir kızcağız sağıyordu da ona öyle yapıyorlardı ne anlayışsızlar. Gerçekten çok zor ya off Allah yardımcımız olsun.

Benim de isyerinde sağım yapacagim oda cok soguk bakalim o sogukta nasil süt gelecek. Yavruma yettiririm insallah bu aydan sonra mamaya baslamak istemiyorum.

Benim de isyerinde sağım yapacagim oda cok soguk bakalim o sogukta nasil süt gelecek. Yavruma yettiririm insallah bu aydan sonra mamaya baslamak istemiyorum.

Küçük ısıtıcılardan alabilirsin.
Ben devam sütü vermeye başladım doktor önerisiyle. sütüm çok geliyor ama bebeğim gelişmiyordu. Anne sütü, devam sütü ve ek gıda birlikte veriyorum artık.

Neye iyy diyolar Allahim yarabbim ya. DÜnyanin en dogal seye. Allah yrdimci olsun

7. ay kontrolunde nasildi bebeginin boyu kilosu ? Bizimkinin de kilosu cok düşük bu ay kilo aldirmam lazim yoksa doktor biseyler verecek bize de

7. ay kontrolunde nasildi bebeginin boyu kilosu ? Bizimkinin de kilosu cok düşük bu ay kilo aldirmam lazim yoksa doktor biseyler verecek bize de

6. Ayda hiç kilo almamıştı hiç boyu uzamamıştı. Ek gıda ve devam sütü vermişti işte doktor. Bu ay gittiğimizde 1 kilo almıştı.

1 ayda 1 kilo cok iyi. Bizimki ayda 200 gram aldi en son. Persentil olarak kilosu %25

İşte bizim doktor demişti ki ayda 450 gr'dan az alırsa o zaman ek gıdaya geçersiniz. Bizimki hiç almayınca ve de gece çok sık uyanınca böyle bi düzen oturttuk. Şimdi kilo alımı iyi ama boyu uzamadı. Doktor insan boyunun genetik olduğunu söyledi. Sen sabah akşam süt içir, basket oynat etki edebileceğin max %10'dur, geri kalan %90 genetiktir dedi.

Anladim. Bizim doktorda aksine kilo almıyor diye ek gidaya agirlik verme mama verme sadece bol bol anne sütü diyordu. Ama bu ayda almazsa mecburen biseyler yapmamiz lazim artik dedi. Boyu uzuyor kilo almamasi bence hareketlilikten kaynaklaniyor 2 aydir emekliyor 1 dakika bile durmuyor

Maşallah. Sizinki hareketli ise normal işte ama benimki sadece dönebiliyor emekleme vs hareket yok, buna rağmen almadı.

Bizimki 6-7 ay arası 450 gr almış doktor cok almış bu aylara göre dedi. Her doktor farklı bir sey söylüyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…