• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İnan birazcık bile yediremiyorum çokta zaten gözüm yok zaten öncelik anne sütü. Bide yumurta lor yiyenleri okudukça hayirlisiyla tattirabilsem diyorum.
Ben 2 gündür peynir tattiriyorum. Bir kere ağzına götürüp bırakıyor. Bundan sonra kefir ve yumurta var ama bakalım onlarda ne olacak.

kizim dun gece hic uyumadi ve surekli yat kalk yaptgimizdan sanirim usuttum ve su an hasta. burnu akiyor gozu akiyor geniz akintisi var atesi var ve surekli agliyor atesi su an kontrol altinda ama stresten basim agriyor offf basinizdan uzak olsun ama cok zormus keske ben hastalansamda kizima bir seycik olmasa

Ben 2 gündür peynir tattiriyorum. Bir kere ağzına götürüp bırakıyor. Bundan sonra kefir ve yumurta var ama bakalım onlarda ne olacak.

Yumurta sarisini sade pisirince cok kuru oluyor damagina yapisiyor. Sebzeli omlet tavsiye ederim. Mesela ben bu sabah havuclu omlet yaptim. Havuclari tereyaginda az cevirdim sonra uzerine peynir alti suyu koydum havuclar yumusayinca yumurta sarisini doktum yumusacik oldu şerit kesip verdim tadi da cok guzeldi

Tüh bilseydim kimyon koyardim azcık tahminde ettim yapar mı diye
Kimyon alerji yapabilir. Bana cok dokunuyor mesela dogumdan sonra tuketmistim kasintidan duramadim

Yumurta sarisini sade pisirince cok kuru oluyor damagina yapisiyor. Sebzeli omlet tavsiye ederim. Mesela ben bu sabah havuclu omlet yaptim. Havuclari tereyaginda az cevirdim sonra uzerine peynir alti suyu koydum havuclar yumusayinca yumurta sarisini doktum yumusacik oldu şerit kesip verdim tadi da cok guzeldi
Ben de sebzeyle vereyim o zaman, çok teşekkürler :)

Kimyon alerji yapabilir. Bana cok dokunuyor mesela dogumdan sonra tuketmistim kasintidan duramadim
Yo ben veriyorum azcık çok şükür bişey olmadı Dr da ver demişti. Gazlı zamanlarda.

Hımmm olabilir bazı şeylerin tadını beğenmiyorlar benimkiler de ıspanak sevmedi. Balkabağına bayılıyorlar.
Ben suyunu sıkıyorum havuc ve balkabagi beraber icine de zeytinyagi ve keciboynuzu ozu ilave ediyorum. Gozu donuyor resmen :) tabi sularini vermek dogru degil ama uymadigim tek kural da o olsun yani artik

Araba koltuğu hakkında fikir ve önerilerinizi paylaşırmısınız?
Sanırım seninle daha önce biraz konuşmuştuk bu konuyu :)
Biz Maxi Cosi Tobi aldık. Isofixli değil, kemerle bağlanıyor. Yüksek olduğu için dışarıyı rahatça izleyebiliyor. Ana kucağından sonra mucizevi bi şey oldu bizim için, artık araba yolculukları daha rahat geçiyor :)

Back