- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.881
Bizimki 6-7 ay arası 450 gr almış doktor cok almış bu aylara göre dedi. Her doktor farklı bir sey söylüyor demek ki
Doktorun dedigi gibi genetikte onemli tabi. Bizimki erken davrandi normalde 9. Ayda emekleniyormus
Evet kesinlikle. Ben yenice doktor değiştirdim, bu yeni doktor öyle dedi işte. Önceki de kiloya çok önem veren biriydi.Evet biz iki ayrı doktora gidiyoruz onlar da farklı konuşuyor, en iyisi doktor tavyesinin akla yatkın ve ikna edici olması. Mesela bir doktorumuz sbze çorbası yap içine mercimek at dedi, tabloya göre daha mercimek verilmemesi gerekiyordu. Biraz şüpheyle de olsa verdim ve oğlum yiyemedi mercimek çorbasını. Aynı patates gibi boğazını sardı, henüz hazır olmadığını anladım ve vermiycem bir süre. Anne + internet + doktor en iyidir her zaman
Aynen ya, direkt yürüsün mümkünse :))Yerleri neyle siliyorsunuz? Sirkeli su mu yoksa buharlı makinayla mı? İnşallah benim oğlum emeklemez ya, emeklemeden direkt yürüsün istiyorum
Kimyasalsiz deterjanlar oluyor ya green bişey onunla siliyorum buharli mopla da geciyorum. Evde yalinayak biri yuruyunce sinirlerim tavan :)Yerleri neyle siliyorsunuz? Sirkeli su mu yoksa buharlı makinayla mı? İnşallah benim oğlum emeklemez ya, emeklemeden direkt yürüsün istiyorum
hareketli olmamasini sikinti yapma cnm kendine.yegenim de hareketsizdi.emeklemeden yurudu :)Maşallah. Sizinki hareketli ise normal işte ama benimki sadece dönebiliyor emekleme vs hareket yok, buna rağmen almadı.
Anne sütü alıyomu bebeginiz.bende düzensiz veriyorum ama bu seferde içim rahat etmiyo.sonra kendi kendimi teselli ediyorum;bir yasa kadar onemli olan anne sütü diye.offf ne bilim ya zor sey cocuk büyütmekbu doktorlar insani cileden cikarir her biri ayri telden caliyor.
benim kizimda emekliyor hep tehlikeli yerlere dogru.orumcekle fildir fildir geziyor.ellerini tutup yurutuyoruz.kendi kendine oturmaya calisiyor.2 alt disi cikti.bence tum bunlar cok hizli oldu ya enerji falan kalmadi bendebir yandan da iyi tabi.ek gida olarak cok ustune dusmuyorum ama yiyor herseyi balkabagini sevmedi pek birde yogurdu.ama duzensiz veriyorum ek gidayi
evet cnm anne sutu aliyor.ama benim ki bir tuhaf ek gidaya saldiriyor sanki ac birakiyormisim gibi.ek gidayi 3 gun kurali ile veriyorum.disari cikarken yanimda tasimiyorum sonucta anne sutu aliyor.karisimlara daha gecmedim.anca bi kahvaltisink bir iki kere karisim yaptim.her gunde vermiyorum.ogle ogun ogun listemiz yok bazen kahvalti yapiyor.bazen aksamlari biz.meyve yerken meyve veriyorum eline.tattir bence zaten maksat doymak degil tadina baksin.yoksa 1 yasinda sonra yemez birsey yegenimden biliyorum.Anne sütü alıyomu bebeginiz.bende düzensiz veriyorum ama bu seferde içim rahat etmiyo.sonra kendi kendimi teselli ediyorum;bir yasa kadar onemli olan anne sütü diye.offf ne bilim ya zor sey cocuk büyütmek
Çok yakında işe başlıycam, el ile sağma pompası götürmeyi düşünüyorum. Elektrikli ile pek anlaşamadık. Mesela sabah bir kere sağdım diyelim, öğleden sonraki sağımda pompayı nasıl steril edebilirim? Aparatlarını falan? Tuvalette sağmak zorundayım, oradaki çeşmede de şöyle bir çalkalamak içime sinmez ki?
Sabah yumurta tadımına geçtik. Yumurta sarısını havuçla bir güzel pişirdim, çok da lezzetli oldu. Sonuç: hüsran, hepsini yere attı
Ben de sarısını pişirdim sadece, beyazı 1 yaş üzeri.Bizim doktorlardan biri yumurta verme alerji yapar daha demişti ama tabloya göre verildiği için ben sarısını verdim. Biz blw yapmıyoruz tabi, hafif sıvı kalacak şekilde pişirdim kaşıkla verdim çok sevdi. Alerji de yapmadı. Blw çok zor, Allah kolaylık versin
Hic agzina goturmedi mi ? Hasta edecek bu cocuklar bizi :)Sabah yumurta tadımına geçtik. Yumurta sarısını havuçla bir güzel pişirdim, çok da lezzetli oldu. Sonuç: hüsran, hepsini yere attı
Hiç götürmediHic agzina goturmedi mi ? Hasta edecek bu cocuklar bizi :)
Ben de bugun kabakli havuclu yaptim yine ayni tarif peynir alti suyuyla pisirdim. Miktar beni tatmin etmese de yedi.
Unlu tariflere gecmek icin sabirsizlaniyorum.
Benim oğlum yumurta verdiğim gün o kadar çok kustu ki, şu an vermiyorum(dr önerisiyle). 1-2 hafta sonra tekrar deneyeceğim. Zaten yoğurt ve yumurta sarısı en riskli olanlardan. Beyazı zaten verilmiyor. İnşallah 2. Denemem iyi geçer, üzülüyorum yumurta yemiyor diye.Bizim doktorlardan biri yumurta verme alerji yapar daha demişti ama tabloya göre verildiği için ben sarısını verdim. Biz blw yapmıyoruz tabi, hafif sıvı kalacak şekilde pişirdim kaşıkla verdim çok sevdi. Alerji de yapmadı. Blw çok zor, Allah kolaylık versin
Modu yakalamakta tum mesele sanirim. Ben bugun suyla oynasina izin verdim keyfi yerine geldi hemen ardindan koydum onune yumurtayi yedi. Sabah huysuz oluyor yemiyor ogleden sonra daha basarili. Yumurta yemeleri sart. Az once şunu okudum; https://www.thebump.com/news/eggs-b...ment?utm_source=facebook&utm_medium=brandpostHiç götürmedi
kalan 1 parçayı da öğleyin ısıtıp tekrar koydum önüne yine mıncıklayıp yere attıyarın bidaha deneyeceğim. Yumurta yesin cok istiyorum yoksa kahvaltıda ne vereceğim
Unlu tariflere geçmeyi ben de sabırsızlıkla bekliyorum, belki öyle yer diye...
Benim oğlum yumurta verdiğim gün o kadar çok kustu ki, şu an vermiyorum(dr önerisiyle). 1-2 hafta sonra tekrar deneyeceğim. Zaten yoğurt ve yumurta sarısı en riskli olanlardan. Beyazı zaten verilmiyor. İnşallah 2. Denemem iyi geçer, üzülüyorum yumurta yemiyor diye.
Anne sütü ve mama :)Ek gıda maceralarınız nasıl gidiyor mayıs anneleri? Günde kaç öğün ve ne kadar miktarlarda yediriyorsunuz? Neler yedirdiniz?
Ek gıda maceralarınız nasıl gidiyor mayıs anneleri? Günde kaç öğün ve ne kadar miktarlarda yediriyorsunuz? Neler yedirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?