- 27 Temmuz 2015
- 342
- 1.207
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.741
Merhaba eski mesajlarınızı okumadım ama sürekli öksürük balgam şikayetinde alerji ve astım muayenesi gereklidir, çocuk alerji doktoruna muayene ettirmenizi öneririm, terleme altta yatan tıbbi sebep yoksa evin sıcaklığı 20-24 derece olmalı ve çocuk sizin üstünüzdekinden bir kat kalın giyinmeli, bunları da hatırlatayım istedimDaha oglumun hasta olmadgi bi gun yok. Asiri terlio gece 5 6 defa ustunu degistriyorm 7 8 sefa tulbent koyuyorm beline. Uykusuzlktan olmek uzereym yarm saat dalsam su gibi oluo. Teri hep ustnde sogudugu icin hep oksuruo balgami war burnu tikali
Önce emzir sonra yemek ver olmadı azıcık ver ek gıdayı sonra emzir...bende bazen emzirmeyi unutuyorum gibi geliyo o yüzden saatlere böldüm bu işi ...normalde bu aylar tadım ayları %80 anne sutu olmalı yoksa giderek azlanır süt...sanırım doyumluk değil tadımlık vermek lazımmerhabalar. kizim gunduzleri cok az emiyor aktif olarak gece emiyor boyle mi olmali yoksa kizim beni birakiyor mu emzirmek icin cok emek verdim midem bulana bulana yemedigim sey kalmadi emmesini cok istiyorum 6. aydan sonra vebek keyifle emer dediler bizde olmadi kafaya takmamaya calisiyorum ama cok uzuluyorum. ek gidayi azalttim bugun aksam uykusundan ciglik cigliga uyandi ve beni emmedi corbasini istahla yedi tabi ben de kafayi yedim. uyurkrn denedim oglen emdi ama aksam uykusunda emmedi offff offf
Zemini ıslak bırakıyor mu? Heryerde kullanabiliyor musun?Ben kullaniyorum malum bizimki de emekliyor. Benim fakir buharli mop kullanimi kolay hem halilari hem parke fayanslari siliyorum. Bizim evde fayans parke yalayan bir bebe var
Cabuk kuruyor islaklik kalmiyor. Evet zemin olarak her yerde kullaniyorum parke fayans hali. Ama koltuk fln onlari temizlemez sadece mop niyetine. Cok amacli istersen koltuk duvar zemin fln arcelik buharika tavsiye ederim ama o cok agir kullanimi pek pratik degil.Zemini ıslak bırakıyor mu? Heryerde kullanabiliyor musun?
Koltukları kirletiyor ya örtü kullanıyorum ama salya akitiyor heryere bide ek gida olayı var onu bazen atmaya çalışıyor çok amaçlı bakmam lazım benimCabuk kuruyor islaklik kalmiyor. Evet zemin olarak her yerde kullaniyorum parke fayans hali. Ama koltuk fln onlari temizlemez sadece mop niyetine. Cok amacli istersen koltuk duvar zemin fln arcelik buharika tavsiye ederim ama o cok agir kullanimi pek pratik degil.
Benim oğlum da öyle, etrafa bakmaktan, yeni şeyler keşfetmekten gündüzleri çok az emiyor. Ek gıda da tadımlık alıyor. Geceleri ise full memede. Böyle olması normal diye okumuştum. Büyüme aşamasında bir şeyleri keşfetmek istedikleri için emzirmeleri geceye kaydırıyorlarmış. Ama tabi geceleri çok yıpranıyorum, orası da ayrı mesele :)merhabalar. kizim gunduzleri cok az emiyor aktif olarak gece emiyor boyle mi olmali yoksa kizim beni birakiyor mu emzirmek icin cok emek verdim midem bulana bulana yemedigim sey kalmadi emmesini cok istiyorum 6. aydan sonra vebek keyifle emer dediler bizde olmadi kafaya takmamaya calisiyorum ama cok uzuluyorum. ek gidayi azalttim bugun aksam uykusundan ciglik cigliga uyandi ve beni emmedi corbasini istahla yedi tabi ben de kafayi yedim. uyurkrn denedim oglen emdi ama aksam uykusunda emmedi offff offf
Beyazlıklar göründü sanırım değil mi daha patlamadı? Çocuktan çocuğa değişir ama bizimkinde o durumdayken 1 haftaya patlamış oluyor genelde, bazen birkaç güne bile oluyor.arkadaslar dis cikarma donemi ile ilgili sorum var.kizimin disleeri gorundu.tabiki geceleri saat basi aglayarak uyaniyor.her neyse bu gorunen dis komple ne kadar sure de cikiyor bilen varmi
Ah bunun bi formülü olsa keşke ya :)Bebelerinizi nasıl ve ne kadar sürede uyutuyorsunuz acaba?
6 aydan sonra gece uykuları düzensizleşebiliyormuş, bir arkadaşıma doktoru öyle demiş. Bizdeki durum da aynen sizdeki gibi. Maksimum 2 saat aralıksız uyuyor, emmeden uyuyamıyor tekrar, çok nadir bazen pışpış ya da hafif kucağımda sallayarak dalıyor. Gecelerimiz rezalet yani tek kelimeyle. Uyku eğitimi verme taraftarı isen verebilirsin, ben taraftar olmadığım için kaderimse çekerim modundayım şimdilik :) Okuduğum araştırdığım kadarıyla da maalesef sık uyanma çok karşılaşılan bir durummuş. Bebeklerin doğası böyle, uyanıyorsa vardır mutlaka bir ihtiyacı diyorlar :)Mayıs anneleri sarp gündüz 2 saatte bir emiyor tamam buna lafım yok ama gece de aynı 2 saatte bir ve ben sersem uyanıuorum böyle değildi 1 aydır var bu durum gecede baya emiyor kısa değil bakıyorum agzı süt dolu yetmeme durumuda yok diş belirtisi de ypk salya var cok niye böyle değişti yani aclıktan değil bu emme alıskanlıkmı oldu ne hırıltısı var doktora gittik ciğerden değil dedi burun damlası verdi ama değişen bişi yok derin uyku uyuyamıyor siZde geceler nasıl ne yapmak lazım bildiğim birşey var ememrek değil de normal uyutmalıyım uyandıgında ama gücüm kalmıyor ve yıkıyor ortalıgı benim kuzuşum iki kere uyanır emerdi küçüklüğğnden beri evet sizleri dinliyorum arkadaslar
Mayıs anneleri sarp gündüz 2 saatte bir emiyor tamam buna lafım yok ama gece de aynı 2 saatte bir ve ben sersem uyanıuorum böyle değildi 1 aydır var bu durum gecede baya emiyor kısa değil bakıyorum agzı süt dolu yetmeme durumuda yok diş belirtisi de ypk salya var cok niye böyle değişti yani aclıktan değil bu emme alıskanlıkmı oldu ne hırıltısı var doktora gittik ciğerden değil dedi burun damlası verdi ama değişen bişi yok derin uyku uyuyamıyor siZde geceler nasıl ne yapmak lazım bildiğim birşey var ememrek değil de normal uyutmalıyım uyandıgında ama gücüm kalmıyor ve yıkıyor ortalıgı benim kuzuşum iki kere uyanır emerdi küçüklüğğnden beri evet sizleri dinliyorum arkadaslar
Hayırlı uğurlu olsun allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah benimde meraklarım var bu konuda çocuk düşünüyorduk ve en son değilimden sonra denemiştik ama o gündür bugündür bir haliler oldu kaşık ağrısı oldu once sonra bel karnında gaz şişkinliği olurdu baz ağrıları fln derken şaşırdık kaldık henüz erken diye testte yapamıyorum sizce belirti olabilirmi yoksa bendeki hüsnü kuruntunuAyyy bende suan öyle diyorum, ozaman demiyim bendeşaka bi yana hamilelikler herkeste farkliymis sabah annem baya anlatti bana da, neler cekmis neler bebislerimiz saglikli olsunda cekeriz bizde napalim Buarada bende cok cabuk yoruluyorum, azonce evi supurdum hemen bel agrisi, yatip dilleniyorum sonra toz alacagim, bu hizla gidersem aksama biter sanirim. İyikide calismadigim doneme denk geldi bebisimiz
Oglumun daha disi cikmadı. Bi de o tarafı var isin demi?? uyku egitimi veren birinden bilgi almak istedim. Egitim detayi ve fiyatlari soyle, http://www.mykundak.com/fiyatlar-2017-2018.html caresizim napcam bilmiyorum. Uyumayi ogretemedim bu cocuga ben
Hayırlı uğurlu olsun allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah benimde meraklarım var bu konuda çocuk düşünüyorduk ve en son değilimden sonra denemiştik ama o gündür bugündür bir haliler oldu kaşık ağrısı oldu once sonra bel karnında gaz şişkinliği olurdu baz ağrıları fln derken şaşırdık kaldık henüz erken diye testte yapamıyorum sizce belirti olabilirmi yoksa bendeki hüsnü kuruntunu
Yok arkadas gecen yilin bir yoruma cevap vermis. Daha herkes yeni gebeliklerini ögrenmisti o zaman :)Kizlar ben uzun zamandir takip edemedim forumu tekrardan gebelik gecirenler mi var forumumuzda?
Benimki de aynı hatta daha sık kalkıyor. Emmek istemesinin sebebi her zaman aç olduğu için değil size ihtiyac duyuyor bu aralar demekki kendini rahatlatmak güvende hissetmek istiyor. Büyüme atağında da olabilir. İstediği her anda emzirilmesi taraftarıyım benMayıs anneleri sarp gündüz 2 saatte bir emiyor tamam buna lafım yok ama gece de aynı 2 saatte bir ve ben sersem uyanıuorum böyle değildi 1 aydır var bu durum gecede baya emiyor kısa değil bakıyorum agzı süt dolu yetmeme durumuda yok diş belirtisi de ypk salya var cok niye böyle değişti yani aclıktan değil bu emme alıskanlıkmı oldu ne hırıltısı var doktora gittik ciğerden değil dedi burun damlası verdi ama değişen bişi yok derin uyku uyuyamıyor siZde geceler nasıl ne yapmak lazım bildiğim birşey var ememrek değil de normal uyutmalıyım uyandıgında ama gücüm kalmıyor ve yıkıyor ortalıgı benim kuzuşum iki kere uyanır emerdi küçüklüğğnden beri evet sizleri dinliyorum arkadaslar
evet bizimkide tum gece memede bu normal degil mi? yani gunduz emmiyor gece emiyor gunduz de mumkun oldugunca uyutunca emzirmeye calisiyorum. cocuk konusunda ne istediysem bogazimda kaldi. hemen bebek istedim tup bebek tedavisi gordum. normal dogumu cokkk istedim +2 de takildi acil sezaryene alindim. bir de emzirmeyi cok istiyorum ama kizim gunduzleri emmiyor yani memeyi de birakirsa cok uzulecegim. gene de bugune sukurBenim oğlum da öyle, etrafa bakmaktan, yeni şeyler keşfetmekten gündüzleri çok az emiyor. Ek gıda da tadımlık alıyor. Geceleri ise full memede. Böyle olması normal diye okumuştum. Büyüme aşamasında bir şeyleri keşfetmek istedikleri için emzirmeleri geceye kaydırıyorlarmış. Ama tabi geceleri çok yıpranıyorum, orası da ayrı mesele :)
Beyazlıklar göründü sanırım değil mi daha patlamadı? Çocuktan çocuğa değişir ama bizimkinde o durumdayken 1 haftaya patlamış oluyor genelde, bazen birkaç güne bile oluyor.
Ah bunun bi formülü olsa keşke ya :)
Emzirerek, hafif sallayarak... Süresi de tamamen çocuğun uykuya direnme süresine bağlı. Bazen uykusu geldiği halde uyumamak için direniyor, bazen de 10 dakikaya uyumuş oluyor :) Bizde durum böyle, pek iç açıcı değil maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?