2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
valla yataktan sinirle kalkip kizimin guler yuzunu gorunce her sey geciyor bazen tekrar dallayip uyutuyorum yani emdikten sonra hemen uyanirsa emme istemiyor ben de mecbu salliyorum

Cok tesekkur ederim tecrubeni paylastigin icin miss_muhnds . Daha once bu yontemi denedim ama benim asi oglum yatirir yatirmaz kıyameti kopariyor o yuzden yatir kaldir arasi ben emme basma tulumba gibi oluyorum yatagin basinda ama senden guc aldim yeniden deneyecegim

Canım ben artık emzirmiyorum 7. aya girdik kendileri istemedi ben de zorlamadım artık. Ama evde yoğurt, kefir, lor peyniri, çorba yapıyorum yiyorlar gündüz.
Ama eskiden gece bir kere kalkarlardı son bir aydır benimkilerde nerdeyse iki saatte bir kalkıp formula süt içiyorlar uyku yok bana da. Noldu bilmiyorum alışkanlıkları değişti resmen.

Off sende de mi Brütüs

Sağolasın bilgi için tracy hoggu ezbere biliyorum tabi :) burdaki arkadaşlar da biliyordur muhtemelen. Diyeceksin niye uygulamıyorsunuz ah iki bebekle zor be güzelim eşim geç geliyor bazen. Ama eşim ile bir deneyelim bakalım nolcak haber veririm.

nasılsın.
senin mavişler nasıl bakalım...

Bizde de normalde bir iki saatte bir uyanıp emerek uyunuyordu ama dün gece ne yapsak uyumadı, gece 12 de bizimle uyudu ve bütün gece aralıksız emdi tabi emmek derken ağzında geveliyor işte emzik niyetine. umarım dün gece böyle olmuştur, alışkanlık olmaz. Vallaha mahvoldum. Afedersiniz memeler sündü gitti

Emmeleri geceye kaydirmalari normal diye biliyorum da hic bırakmıyor oluşu biraz yoruyor. Hadi onu da gectim emsin tamam, gecenin bi yarısı uyanıp oynamak istemesi
Benim de öyle hemi de iki tane
Ah kuzum senin işin daha da zor tabi. Demek ki emmeyle alakası yok, ruhlarinda var delilik

Evet doğru diyorsun ilk başlarda öyle yapacak ama inatla devam et. İnan 1 haftada ilerleme kaydedeceksin. Bu yatır kaldır ağlamalar 45 dk yı geçerse başka bir odaya geçiyorsun karanlıkta ve hiçbirşey söylemeden sessizce kucağında bebiş ayakta dikiliyorsun. 5 dk filan kalıyorsun sonra tekrar odaya geçip sakince yeniden uyutmayı deniyorsun.

2 bebekle zordur eminim. Ama dene mutlaka. Sonuçta kendi kendine uyuyan bebişler olacak inşallah. Allah kolaylık versin çok.

Benimki de aynı saati bile belli genellikle 4 civarı oluyo,emiyor gözler açık cin gibi yatağa bırakıyorum emdikten sonra sağa sola dönüyo konuşuyo oyun istiyor biraz kendi haline bırakıyorum hafif hafif beşiğini sallıyorum uyuyo ama 1 saati buluyo tekrar uyuması

Eşime anlatamıyorum bencede kullanmak istemiyorum ama korkar diyor
Canım okurken denk geldim yazmak istedim, kızım 25 nisan doğumlu ben de karanlıkta uyumaya alıştırmıştım 2 aydan sonra, çok da güzel uyuyordu. Ama 6,5 aydan itibaren ağlayarak uyanmaya başladı geceleri, ağlamaları uzun geceler sürünce ben de gece lambası denedim ama odanın içinden gelmiyo ışık holden geliyo loş bi şekilde ve o günden sonra ağlamaları kesildi normal bi şekilde emmeye kalkıyo. Ben de çok üzüldüm karanlıkta uyumasını tercih ederdim ama yapacak bişi yok bi süre sonra belki yine karanlığı denerim. Bence sen de lambasız uyutmayı dene, eğer ağlayarak uyanmazsa sorun olmaz. Eşine de en azından deneyelim diyerek ikna edersin, korkarsa lambaya geri dönersiniz:)

Bu gece uyanmaları konusunu iyki sormusum baya bir sıkıntıymıs hepimizde. Bende karanlıktan mı aglayarak uyanıyor diye gece lambası denedim ama büyük bir değişme olmadı şimdi ben şunı farkettim gündüz daha az uyuttum gece daha az uyandı 8 kere den 4-5 e düştü alakası var mı bilemiyorum denedim ya da denk geldi ama 2 gündür uyku saati 9 iken 11 e yaklastı

Canım ya sorma 6. aya kadar gece uyanması 2 kereye kadar düşmüştü. Dişler çıkınca bütün düzen gitti. Hem geç yatıyo hem de saat başı kalkıyodu bazen yarım saate kadar düşüyodu uyanmalar. Gece lambası ağlamasına çare oldu sadece uyanmalar devam etti. Şimdi yeni yeni gece uyanma süresi 2 saate kadar çıkmaya başladı ama düzenli değil. Ağzı çok kaşınıyo yeni dişler yolda.. bilmiyorum ne zaman yeniden düzene girer, daha çıkacak bi sürü diş var sonuçta.. gündüz uyumasına engel olamıyorum emerken uyuyakalıyo çünkü, uyandırmak olmuyo ki benimde dinlenmem lazım:) kısacası düzen falan kalmadı bizde kafasına göre takılıyo:)

Ben uyanınca yeniden uyutmayı deniyorum tabi ki sallıyorum, emziriyorum falan ama yok bana mısın demiyor. Dedigin gibi konuşmaya başlıyor, bi süre sonra yatmaktan da sıkılıp kalkmak istiyor bu modeller böyle demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…