- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi endless love
- #57.781
Sağolasın :) iyiyiz valla büyüyoruz nolsun seninki ne alemdenasılsın.
senin mavişler nasıl bakalım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın :) iyiyiz valla büyüyoruz nolsun seninki ne alemdenasılsın.
senin mavişler nasıl bakalım...
Denedik ama dediğin gibi çok ağladı o yüzden lambaya döndük ama karanlıkta uyumaya alışsa çok isterimCanım okurken denk geldim yazmak istedim, kızım 25 nisan doğumlu ben de karanlıkta uyumaya alıştırmıştım 2 aydan sonra, çok da güzel uyuyordu. Ama 6,5 aydan itibaren ağlayarak uyanmaya başladı geceleri, ağlamaları uzun geceler sürünce ben de gece lambası denedim ama odanın içinden gelmiyo ışık holden geliyo loş bi şekilde ve o günden sonra ağlamaları kesildi normal bi şekilde emmeye kalkıyo. Ben de çok üzüldüm karanlıkta uyumasını tercih ederdim ama yapacak bişi yok bi süre sonra belki yine karanlığı denerim. Bence sen de lambasız uyutmayı dene, eğer ağlayarak uyanmazsa sorun olmaz. Eşine de en azından deneyelim diyerek ikna edersin, korkarsa lambaya geri dönersiniz:)
Bu gece uyanmaları konusunu iyki sormusum baya bir sıkıntıymıs hepimizde. Bende karanlıktan mı aglayarak uyanıyor diye gece lambası denedim ama büyük bir değişme olmadı şimdi ben şunı farkettim gündüz daha az uyuttum gece daha az uyandı 8 kere den 4-5 e düştü alakası var mı bilemiyorum denedim ya da denk geldi ama 2 gündür uyku saati 9 iken 11 e yaklastı
Aslında benim bildiğim de o fakat 6 aylık bebek 2 saatte bir uyumamalı normalde gündüz yazılanlara göre ben uyutuyırdum şimdi uyutmadım oynaştık gündüz 2-3 gecedir daha az kalkıyo bilemiyorum kafam cok karısıkUyku uykunun mayasıdır derler. Ben gunduz 2 saatte bir uyutmazsam gece cok kotu geciyor. Hoş uyutsam da cok iyi gectigi soylenemez :) ama en azindan gece aglamasi olmuyor düzenli gündüz uykusu oldugunda.
2 saati gecirirsem cok ağlıyor uzerime tirmaniyor pacalarimi cekistiriyor :) gunde 4-5 tane yarim saatlik gunduz uykulari var gece uykusu da 11 saat kadarAslında benim bildiğim de o fakat 6 aylık bebek 2 saatte bir uyumamalı normalde gündüz yazılanlara göre ben uyutuyırdum şimdi uyutmadım oynaştık gündüz 2-3 gecedir daha az kalkıyo bilemiyorum kafam cok karısık
Gündüz bizim de 4-5 aylıkken 2 saat oldu mu başlardı gözlerini ovuşturup esnemeye. Büyüdükçe araları kendisi açtı. Şu an 3 saati buluyor gündüz uyku aralıkları. Ama uyku süresini o belirliyor. Bazen 1 saat, bazen yarım saat. Toplamda 3-4 saati geçmiyor.Aslında benim bildiğim de o fakat 6 aylık bebek 2 saatte bir uyumamalı normalde gündüz yazılanlara göre ben uyutuyırdum şimdi uyutmadım oynaştık gündüz 2-3 gecedir daha az kalkıyo bilemiyorum kafam cok karısık
benimki yaramaz mavimli sorma gece 1den önce uyuduğu hiç olmadı desem yeri...Sağolasın :) iyiyiz valla büyüyoruz nolsun seninki ne alemde
Aaa niye öyle ki çok geç valla benimkileri erkenden yatırıyorum zaten pilim bitmiş oluyor sekiz gibi ben bile uyuyakalıyorumbenimki yaramaz mavimli sorma gece 1den önce uyuduğu hiç olmadı desem yeri...
bide işe başladım
8'e kadar bile zaman geçmek bilmiyor sankiAaa niye öyle ki çok geç valla benimkileri erkenden yatırıyorum zaten pilim bitmiş oluyor sekiz gibi ben bile uyuyakalıyorum
Balik +9. Subatta başlayacağım.Kızlar balık vermeye başladınız mı?
Kızım 3 aylıktı işe başladığımda. Ozamanlar 2 saatte bir sağıyordum öğlendede emzirmeye gidiyordum 4 aylıktan sonra 3 saatte bir sağmaya başladım yine öğlen emziriyorum. Şuan 6 buçuk aylık sütümde azalma olmadı tam tersi düzenli sağım ve emzirmeyle dahada arttı. Kızımın reddetme durumu olmadı. Biberonda hep yenidoğan ucu kullandım sebebi bumu yoksa öğlenleride gitmemmi bilmiyorum ama hala emziriyorumİşe baslayan anneler vardir mutlaka. Süt sagma isini nasil yapiyorsunuz ? Gunde kac kere kac saat araliklarla ? Azalma oldu mu sutte ? Isten dondugunuzde bebeginiz memeyi sorun cikarmadan kabul ediyor mu ?
Oglen gidebildigin icin cok sanslisin. Ben de hesaplarima gore sabah 7 ile aksam 7 arasi 3 kere sagabilecegim. Evde hep memede. Cok stres yapiyorum bu durumuKızım 3 aylıktı işe başladığımda. Ozamanlar 2 saatte bir sağıyordum öğlendede emzirmeye gidiyordum 4 aylıktan sonra 3 saatte bir sağmaya başladım yine öğlen emziriyorum. Şuan 6 buçuk aylık sütümde azalma olmadı tam tersi düzenli sağım ve emzirmeyle dahada arttı. Kızımın reddetme durumu olmadı. Biberonda hep yenidoğan ucu kullandım sebebi bumu yoksa öğlenleride gitmemmi bilmiyorum ama hala emziriyorum
Hiç stres yapma korkulduğu gibi değil en azından bana öle olmadı. Sen sağma aralıklarına özen göster ve sütünü güzel sakla yeter. Meme boşaldıkça süt üretiyor zatenOglen gidebildigin icin cok sanslisin. Ben de hesaplarima gore sabah 7 ile aksam 7 arasi 3 kere sagabilecegim. Evde hep memede. Cok stres yapiyorum bu durumu
Işim gereği her gün gitmesem de birkaç gün gitmem gerekiyor. 20 gün öncesinden falan sağım yapmaya başlamıştım. Ilk zamanlar pompaya alışık olmadığı için cok cok az çıkıyordu, bu da moralimi bozuyordu. Ama sagdıkca arttı. 2-3 saati gecirmemeye çalışıyordum. Simdi de stok bittikçe sağıyorum açıkçası. Düzenli sagmak lazım aslında. İşten döndüğümde de memeyi kabul ediyor, hatta özlediginden uzun uzun emiyor :)İşe baslayan anneler vardir mutlaka. Süt sagma isini nasil yapiyorsunuz ? Gunde kac kere kac saat araliklarla ? Azalma oldu mu sutte ? Isten dondugunuzde bebeginiz memeyi sorun cikarmadan kabul ediyor mu ?