2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen benimki de terliyor corapsiz yatiriyorum ama üstü hep açık seviyor sıcakla arası hiç yok

Ben tam blw'ciyim (simdilik), bizim yaptığımız da bu zaten :) eline veriyorum, biz yemek yerken o da mama sandalyesinde tadıyor eline verdiğim sebzeyi/meyveyi :)
demek istedigim bebegi normal besle (kendi kendini beslemesini beklemeden) biz yemegimizi yerken onun eline biseyler veriyorum ögrensin diye anlatabildim mi :)

Blw ye basladik :) ilk gunler denemistim gozum korkmustu. Biraz yakinlarim biraz da doktor cesaretlendirdi. Bikac gündür kendi besleniyor gayet hevesli ve başarılı.
Valla rahatlikmis :)
Bizim fincan işi olmuyor yalniz. Cocuk fincani oyuncak saniyor. Ben alistirma bardaginin ucunu biraz daha genislettim onun icine koyuyorum yoğurdu. Ev yogurdunu biraz calkalayinca zaten akışkan kıvam alıyor bebegim de ordan istedigi kadar içiyor

UcukMavi seni de takipteyim artık blw deneyimlerini yazarsan arada sevinirim
İnş.canım elimden geldiğince paylaşacağım
Daha oglumun hasta olmadgi bi gun yok. Asiri terlio gece 5 6 defa ustunu degistriyorm 7 8 sefa tulbent koyuyorm beline. Uykusuzlktan olmek uzereym yarm saat dalsam su gibi oluo. Teri hep ustnde sogudugu icin hep oksuruo balgami war burnu tikali
Çok çok geçmiş olsun Allahım şifa versin sana da kolaylık versin hem bedenen hem ruhen. Farklı Dr lara götürdün canım yada tıp fakültesi gibi daha donanımlı hastanelere

Maşallahhh canım ne güzel. Cesaret ve sabır gerisini onlar hallediyor zaten

Biz yumurta tadımına geçtik yumurta sarısından omlet yaptım sonra 3 böldüm çok sevdi yumurtayı şuana kadar sevdiği yumurta ve yoğurt oldu. Artık sabah öğle arası yumurta akşamları da yoğurt veriyorum aralarda tadımlara devam edeceğiz bugün yumurta da bitti 3. Günüydü çok şükür alerjik bi tepki vermedi.hala elma vermedim yarın elma tadımına geçerim muhtemelen

Çok sevindim :)
Fincan olayı bizde de aynı şekilde oyuna dönmüş durumda. Yoğurda geçmedim ama suyu fincanla verirken içine parmaklarını sokup oynamak istiyor :) Zamanla ona da alışır diye bekliyorum bakalım.
Ben de meyvelerden elma ve armut verdim, elmayı çok sevdi, en çok yediği şey o oldu sanırım.
Yoğurt ve yumurtayı vermedim hala, umarım sever.

Kizlar oglumin kulagnda iltihap olusmus. Zaten kulagibi tutup duruodu. Agumentin antibiyotik verdi kullnmak istemiyorm baska bildgnz yontem var mi
Kulak enfeksiyonu küçük yaşta duyum kaybına yol açabilir. Lütfen ilaç kullanımınızı buna göre değerlendirin. Çocuk ilaç almasın derken çocuğunuza daha ciddi hasarlar verebilirisiniz.

Ben de gectigimiz 3 gun verdim yumurta bugun tereyagina gectim tereyaginda pisirdim yumurtasini gayet guzel yedi. Inatci bir parca damagina yapisti dilini kivira kivira cikaramadi yavrum uyutmadan once ben mudahale edip cikardim uykusunda bisey olmasin diye.
Ben sabah ogle arasi yumurta yanina da peynir veriyorum. Peynir normal lor peyniri tarifi ustune agirlik koyuyorum kalip gibi oluyor dilimleyip veriyorum
Bugun ogleden sonra da yulafli elmali topçuklar yapmayi dusunuyorum

Y
Yumurtayı omlet şeklinde mi yapıyorsun nasıl yıyiyor öyle olunca

Neden oyle oluyormus ki dr ne diyor ? Ter testi fln var miymis ? Gezdirdin mi bi kac dr ? Cok zor Allah yardimcin olsun. Fiziksel yorgunlugun yaninda insan moral olarakta çöküyor yavrusunun hastaliginda
Gecrdigi bogmacadan sonra boyle kaldi 6 7 yasina kadr boyle dio. Dun aksam yarm saat dalmisim su icinde kalmis sidmi burnu akio yine hapsuruo perisan oldm inan ya

O kadr sk degistryorm ki hem makineye camasr atyrm hem elde yikiyorm. Kiyafet atlet kalmio. Onu da deneyeyim cnm

Cnm ince giydryrm kendmden daha ince giydriyorm daha incesi yazlk olacak ewde normal isida ama yok yani terlio bataniye ortuyorm

Cnm docentlere uzmanlara ayri ayri gotrdm en iyi doktorlara gotrdm burdaki ama yani pek bi cozum olmadi

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. Ben de pazartesi akşamı sezaryenle Doğum yaptım bebeğimi kucağıma bile alamadan aynı nedenden dolayı yenidoğan yoğun bakım ünitesine aldılar. Doğum esnasında bir kez zayıf bir şekilde çok az ağlama sesi duyuldu sonra ses kesildi 30-40 saniye kadar ses kesilince bişeylerin ters gittiğini anladım ambuyla bebeğim ağlatıldı ama yine kesik kesik. Daha sonra çocuk doktorunun bize verdiği bilgi ciğerlerindeki suyu atamadığındandı. İlk gece fln oksijen desteği aldı ikinci gün desteksiz kendi kendine solunum yaptığı bilgisini verdiler Allah'a şükür. Antibiyotik tedavisi yapıldığını söylediler bir de. Durumu da iyiye gidiyor dediler 5.gün sonunda taburcu edeceklermiş sütümü sağıp veriyorum besliyorlar da. Ama kafamdaki soru işareti doğduğunda nefessiz kalmış olması beynine oksijen gitmedi mi diye çok endişeleniyorum içimi içimi yiyor bi hasar kalmış mıdır acaba diyorum doktora da sordum bi kaç kez öyle bişey olmadığını söylediler ama ambuyla yapılan o işlemin sesi ve bebeğimin ilk dakikalardaki sessizliğini hâla unutamıyorum. Napıcam bilmiyorum taburcu olduktan sonra bi nöroloğa mı gitmeliyim?

Gecrdigi bogmacadan sonra boyle kaldi 6 7 yasina kadr boyle dio. Dun aksam yarm saat dalmisim su icinde kalmis sidmi burnu akio yine hapsuruo perisan oldm inan ya

Allah yardimcin olsun cok zor evladin hasta olmasi. Bizimki de ekim ayindan bu yana 5. gribini geçiriyor gidip gidip fayans parke uzerine yatiriyor sonra da hemen basliyor sumukler akmaya. Müdahele etmeyeyim ne isterse yapsin diyorum ama uzuluyorum da bir yandan.

Kızlar bebekler emeklemeye basladiktan sonra yerlerin temizliğinden nasıl emin oluyorsunuz. Ben buharlı temizleyici almak istiyorum ama emin olamıyorum çevremde kullananda yok.

Kızlar bebekler emeklemeye basladiktan sonra yerlerin temizliğinden nasıl emin oluyorsunuz. Ben buharlı temizleyici almak istiyorum ama emin olamıyorum çevremde kullananda yok.
Ben kullaniyorum malum bizimki de emekliyor. Benim fakir buharli mop kullanimi kolay hem halilari hem parke fayanslari siliyorum. Bizim evde fayans parke yalayan bir bebe var

Merhaba hanımlar, bir aralar sürekli yorumlar yazardık sonra işe dönüş, bebeğimle vakit geçirmek derken aylardır yazamadım, birkaç yorum okudum, ne güzel doğdu mu doğuyor mu derken şimdi ek gıda konuşur olduk çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…