2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlarrrrrr uzunnn zamandır yazmıyordum hep takip etsem de.... Eskilerr , beni tanıyanlarrr toplaşın hele duyun de inanmayın ben 2018 de de mayıs annesi oluyorummm (inşallah)
Aaa hem çok şaşırdım hem çok sevindim :) sağlıkla al kucağına canım. Aslında en güzeli ya, hazır bebek moduna alışıkken ikisi birden büyür gider :)
Benim arabanın puseti maxicosi. 13kg a kadar kullanılıyormuş, o yüzden daha sonra almayı düşünüyorum
Bizimki kaç kiloya kadar bilmiyorum ama çocuk artık içine sığmıyor omuzları yanlardan sıkışmaya başladı. Arabada da durmuyor zaten içinde, biraz mecburiyetten ve oto koltuğunu sever ümidiyle geçelim dedik

Kızlarrrrrr uzunnn zamandır yazmıyordum hep takip etsem de.... Eskilerr , beni tanıyanlarrr toplaşın hele duyun de inanmayın ben 2018 de de mayıs annesi oluyorummm (inşallah)
canimm hayirli olsun. vok sevindim tabi ayni zamanda sasirdim. bir sorum olacakti. hanileyken emzirilmez diye bir soylenti var bu dogru mu. bebeginj emzirmeye devam ediyor musun. bu arada sorum sadece meraktan yargilamak filan degil aman yanlis anlasilmasin

Bi arkadasım biraz yatanlardan olsun dedi uyuyup kalınca uzun yolda diye

ikinci mi nasıl yani diğeri kaç aylık ay merak ettim cok

Benim arabanın puseti maxicosi. 13kg a kadar kullanılıyormuş, o yüzden daha sonra almayı düşünüyorum
Bizim pusette oyle ama sen arabayı kullanırken arkada kemerliyormusun duruyormu bebiş canım?

Ayy gercekten mi :) cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin :) sormasi ayip isteyerek mi yoksa ‘kaza‘ mi:) ay ne güzel olurdu iki bebek birden büyütmekte hic gözüm kesmiyor

Çocuktan çocuğa çok fark ediyor demek ki, bizimki de Wee'yi pek alamadı. Avent'e geçince daha rahat içmeye başladı. Bir de artık baya büyüdüler, 5 saate kadar emmeden durabilir aslında :)
Aventi denemedim bundan da mukemmel almiyor belki aventi daha iyi alir ama nuk da cok basarili olamadik

Tabi hem bebeği hem de puseti arabaya bağlıyorum. Duruyor bizimki hiç sıkıntı çıkarmadı. Hatta 10 saat yol bile yaptık :)

0-13 aslında ama rahat edemiyorsa yapacak bişey yok alacaksın :) Zaten bir şekilde alacağız:)

esim daha nuna leaf e verdigimiz parayi hazmedemezken simdi bi de oto koltugu oy oy oy
Nuna leaf çok pahalı ya ben bi ara alsam mı diye bakmıştım da almadım
0-13 aslında ama rahat edemiyorsa yapacak bişey yok alacaksın :) Zaten bir şekilde alacağız:)
Evet eninde sonunda alınacak, erken alıp bir ihtimal pusetteki çılgınlıkları yaşamamayı umuyoruz :) Sizinki duruyormuş, maşallah ona :)

Ya ben anlamadım puset değil de normal araba koltuğu mu yatıyor?

Şimdi böyle dedim ya, ilk yolculukta bana küçük sürprizler yapar benim oğlum :)

Canım ya maalesef benİm bebeğim zaten emmiyordu süt yoktu yani...

ikinci mi nasıl yani diğeri kaç aylık ay merak ettim cok

Evet ikinci inşallah. bebeğim 6 aylık su an yanı sizler gibi mayıs annesi idim ama biraz erken geldiği için nisan anmesi olmuştum bir anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…