2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Kızlar bir sorum var, gop tarafında hastaneye giden var mı? Özellikle Medicalpark ve özel gop hastanesine gidip doktorundan memnun olan?
 
Kızlar bir sorum var, gop tarafında hastaneye giden var mı? Özellikle Medicalpark ve özel gop hastanesine gidip doktorundan memnun olan?

Merhaba canım ben varım. Avrupa şafak hastanesine gidiyordum ama son randevumu medicalparkta ibrahim beyden aldım ve açıkçası daha memnun kaldım. Sanırım ibrahim beye devam edeceğim. Zaten ibrahim beyi de burda başka bir konuda methedildiğini gördüğüm için tercih ettim. Şafak hastanesine giderken hamile olduğumu bile anlamamıştım. Medicalparkta ibrahim bey çok güzel her şeyi açıkladı resmen ilk defa bebeğimi ona gittiğimde hissettim.
 
Canım benimde on gündür kahverengi akintim oluyodu kan sulandirici iğne kullaniyomusun kullaniyosan kes yoksa kanamaya döner ben üç günde bir prolutron iğne vuruyorum günde üç defa progestan hap alıyorum hâlâ tamamen geçmedi ama eskiye nazaran azaldı sırt üstü uzan ayaklarını yukarı kaldır progestani ihmal etme bebeği tutar lekelenmeyi keser
 

Senin kanama alanın mi var canım ?
 
Bende hergun 1 seftali yiyorum canim istiyo onu. Arkasindan bi elma yada armut geliyo. Hatta dun su kucuk kavunlar varya yarisini yedim simdide diger yarisini. Meyvede seker var aslinda fazla abanmamak lazim ama napalim can istiyor :)
Hamıleyken seftalı yıyınce Bebek tüylü olur dıyolar hıc duydunuz mu boyle seyler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…