Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
16. Hafta kontrolünde vajinal muayene mı yapılıyor bunun için? Henüz gitmedim ekstra hazırlıklı gideyim

Ayyy panik atağım var iğne aşı nefret ederim bayılırım bir de. Kan almalar zaten çok zorlu geçiyor bir de bu aşı derdi var korkuyorum arkadaş ben

Çok geçmiş olsuun. Kışa geliyor hamileliğimiz umarım sağlıcakla atlatırız süreci
Bana 16. Haftada vajinal bakacağım dedi canım. Her doktor aynı şekilde mi ilerliyor bilmiyorum ama.

Bu gün kontrolum vardı kizlar ve güzel şeyler duymadım ... Bebek kesesinde ayrılma başlamış .. aile içinde ufak çaplı bir stres geçirdim sanirim bu tetikledi Progestana başladım var mı bunu yaşayan kesenin yarısında ayrılma var . 3 hafta dinlenip hiç bir iş yapmamam gerektiğini tuvalette dahi ikinma kesinlikle dedi doktorum toparlar dedi başından geçen varmı?
Canım çok geçmiş olsun. Bende ilk kez duydum bunu. Güzelce dinlen gerçekten hiç birşey yapma. Benimde kanamam olduğunda 3 hafta yattım suyumu bile kendim alamadım. Zor bir süreç ama geçiyor. Bir de bebekle ilgili şeyler düşünüp kendine strese sokmaman çok önemli. Kafanı oyalayacak şeyler oku ya da izle. Stresten ve hareketten uzak dur. Dualarımız seninle. Toparlayacaksın eminim 🙏🏻

maya91 maya91 sen bensin bu konuda. Kızlara pembe erkeklere mavi biraz fazla dayatılıyor gibi geliyor bana da mesela ben çocukluktan beri mavi aşığımdır . Şimdi kızım için de soft renkler alıyorum yeşiller ekrular Mavi buluyorum altında erkek yazıyor nedense Pembenin bir iki tatlı tonunu alıcam mecbur çünkü En çok oradan seçenek koymuşlar
ben de mavi çok severiim, hatta cinsiyet belli değilken mavinin çok tatlı bi tonunda patik bulup almıştık dedim kıza da giydiririm yani. Ama genelde hep soft tonlar almaya çalışıyorum ben de
Ay aynı durumdayım resmen umarım dökülürler sonra ya çok çirkin 😄
doğumdan sonra geçiyor diyorlar ama geçmezse artık lazer tek çare hahaa

Benim oluyor canm kesede ayrilma başlamış işte birde sırtıma vurdu ağrısı cok
Benimde birkac gündür sırtım cok kötü ebeyi aradım ama vajinal mantar olabilir akıntıyı takio et dedi. Sırt ağrısı icinde bebek büyüyor bu ağrılar cok normal 24,28 hafta arası yine bir ağrı atağı gecireceksin bunlar normal dedi. Kese ayrılması ne demek acaba. İnşallah kötü birsey değildir cok gecmis olsun

Doktor dedi ki bir oda düşün sarsintida duvarlarinin çatladıgi. Buda öyle bişey kesenin etrafında boşluklar var yani ultrason kâğıdınız varsa bakın kenarlar beyaz normaldir benimkinin kenarlar siyah ve boşluk . Bnmde ilk defa başıma geliyor ilacımı içip uzanıyorum dünden beri
Çok geçmiş olsun doktorunuz düzelir dediyse hiç korkmayın dediklerini uygulayın inşallah güzel haberler alırsınız 🌸

Kızlar yenidoğan, 0-3,3-6,6-9 vs kaç adet almalıyız?
Evet bu bilgi bana da lazım
Bir de fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyorum bir stüdyoya girip eşimle köpeğimizle . Çünkü kendim düzgün hatıralık çekemiyorum bunu fark ettim . Sizce en doğru zaman kaçıncı aylar

Bana 16. Haftada vajinal bakacağım dedi canım. Her doktor aynı şekilde mi ilerliyor bilmiyorum ama.
Benimki keseyi görmek için sadece 4+4te vajinal baktı, onun dışında hiç vajinal bakmadı canım şuan 18+3teyim herşeye normal karın ultrasonundan bakıyor sinemasya09 sinemasya09

Valla bu bilgiye benimde ihtiyacım var 🤗 birde kısa kollu uzun kollu kalın ince kaçar tane nasıl almak lazım ki acaba 🤔
0-3 ay uzun kollu almalıyız bence, sonra yaza çıkıyoruz 3-6 da uzun kollu ince bikaç tane alınır üşür belki minnacık 🥰 diğerleri kısa kollu alınır ama can alıcı nokta kaçar tanee 😂😂😂

Evet bu bilgi bana da lazım
Bir de fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyorum bir stüdyoya girip eşimle köpeğimizle . Çünkü kendim düzgün hatıralık çekemiyorum bunu fark ettim . Sizce en doğru zaman kaçıncı aylar
Bana da fotoğrafçı bilgisi lazım aynı şekilde kedimizle güzel ve sade bir fotoğraf istiyorum ben. Sen Ankara'da mıydın canım ya var mı takip ettiğin bir fotoğrafçı. Beni tüllere dolamadan sakin ve sade bir fotoğrafımı çekecek kaliteli bir fotoğrafçı arayışındayım. Bence altıncı ay uygun olur.

Bu gün kontrolum vardı kizlar ve güzel şeyler duymadım ... Bebek kesesinde ayrılma başlamış .. aile içinde ufak çaplı bir stres geçirdim sanirim bu tetikledi Progestana başladım var mı bunu yaşayan kesenin yarısında ayrılma var . 3 hafta dinlenip hiç bir iş yapmamam gerektiğini tuvalette dahi ikinma kesinlikle dedi doktorum toparlar dedi başından geçen varmı?
Öncelikle geçmiş olsun canım dekolman deniliyor kese ayrılmasına 7. Ayımda ilk kızımda başıma geldi nerdeyse sezeryana alıp bebeği alacaktı neyseki ağrım yoktu ve direk yatış verdi . Çok tehlikeli bir durum anne için . Bir hafta hastanede yattım ve düzeldi yemene içmene çok dikkat et

0-3 ay uzun kollu almalıyız bence, sonra yaza çıkıyoruz 3-6 da uzun kollu ince bikaç tane alınır üşür belki minnacık 🥰 diğerleri kısa kollu alınır ama can alıcı nokta kaçar tanee 😂😂😂
Oh bu bile içimi aydınlattı 😂 tecrübesizim çok 🤗 aldım bişeyler minik kuzuma. Öyle güzel ki baktıkça duygulanıyorum. Peki uyku tulumu alacak mısın canım?

Kızlar nasılsınız? Ben çok tatlı yemiyorum genelde hep tuzlu ve ekşi ama gebeliğim boyunca iki kere tatlı yedim ikisinde de aşırı mide yanmam oldu size de oluyor mu merak ettim

Oh bu bile içimi aydınlattı 😂 tecrübesizim çok 🤗 aldım bişeyler minik kuzuma. Öyle güzel ki baktıkça duygulanıyorum. Peki uyku tulumu alacak mısın canım?
Kızlar cuma günü bime bir şeyler geliyor. Anne Bebek çantası internette aynısı 200 TL bime geliyor 60 TL ye. Bence gidin karıştırın. Ben eşime diyorum 9 da mağaza açılışına gidicem😂 bugün de yenidoğan aldım 3 lü takım. Bir ürün daha aldım takım ama kasiyer etiketi yok diye satamayız dedi gözümün önünde çöp kovasına attı. Çok sinirlendirdi beni

Eklentiler

• IMG_20241008_161521.jpg
    IMG_20241008_161521.jpg
    128,3 KB · Görüntüleme: 62
X