- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
hayırlı olsun gebeliğin...bende henüz netleşmedi.umutla bekliyorum işte
hayırlı olsun..Sağ salim kucağına al inşallah...Ben de hamileyim.bugün öğrendim :)
Hayırlı olsun gebeliğin.Sağ salim kucağına al inşallah...yarın test yapıcam ben de..hayırlısı bakalım..Ben Bat tan 5 gün önce idrardan öğrendim.bugun de kanda cikti.bat 28 hazırandi normalde erken belli oldu şaşırdım inanamadim ama kanda da çıkınca tamam dedim yani:)
Amin canım hepimize uğur getirsin inşallah tuğbacım...bende 2017 mart annesi olmaya talibim....Sonunda topik açıldıben de ne zaman açılacak diye bekliyordum.ben bu aya talibim ilk kez bir aya talip oldum inşallah Rabbim nasip eder bu arada hamile delim takvimi totem Yaptım Uğur getirsin dua niyetine :))) Rabbim kaldırmayı nasip etmesin inşallah hamileler tek tek dökülür umarım.
LeYLa_21 ShinSeGi sonunda topik açıldı
Sonunda topik açıldıben de ne zaman açılacak diye bekliyordum.ben bu aya talibim ilk kez bir aya talip oldum inşallah Rabbim nasip eder bu arada hamile delim takvimi totem Yaptım Uğur getirsin dua niyetine :))) Rabbim kaldırmayı nasip etmesin inşallah hamileler tek tek dökülür umarım.
LeYLa_21 ShinSeGi sonunda topik açıldı
Belli olmuyor bu işler işte ummadığın anda geliyor:) takvimin Uğur getirsin kaldırmak nasip Olmasın inşallahBen de bende talibim pek ümidim yok aslında pek değerlendiremedim bu ayı ramazan dan dolayı
Ahhh cnmm inş Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... Sizinde takviminin hayırlı olsun... Yum döneminde değilsin galiba... Ben 22. GünündeyimBelli olmuyor bu işler işte ummadığın anda geliyor:) takvimin Uğur getirsin kaldırmak nasip Olmasın inşallah