- Konu Sahibi nightwish01
Gelin çok haklı ben ağbiniz olsam asla sizinle görüşmezdim ağbiniz olmasa sizde hiçbirşey yapamazsınız biraz elinizi taşın altına koyum ailenize destek olun ağbinize araba alın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya abin saklamasında ne yapsın ikizinin yediği bku temizlemek için kendinden mi ödün vericek adam zaten36 yaşına kadar çalışmış destek olmuş. senin ailenin de huyunu bildiği için evlenme çalış borç öde vur kafasına al ekmeğini yapacaklarını bildiği için saklamış adam gelin haklı ben olsam sizin yüzünüze bakmamBakın ben evlenirken herşeyimi kendim yaptım bir tek altınımı annemler yaptı.Ama abim ortada bir birikimi yokken bu işlere kalkıştı birde ikizimin yalanını sırf evlenebilmek için düğüne kadar sakladı bu hiç doğru değil.Annemde kızma sebebi oğlum acelen ne 1 sene 2 sene bekle para biriktirdi.Kadın bunu anlatmaya çalıştı.Abim arabayı satınca anneme babama da 3 5 kuruş verdi ama annemlerde dediğim gibi masraf etti.
Konu feyk çıktı Hayriye dezzem. Ağzının dadını bozmaAyy sonuna kadar okuyamadım durumum yoktu malesef erken pes ettim
Sen kendi kvne haftada 1 gidiyosun diye kıza niye sen de öyle yap diyosun
Ayrıca 360 derece dönmekle 0 derece aynı şeydir Değişen bir şey yok yani.
Allah kıza sabır versin. Her şeyi yapıyosunuz ediyosunuz konu sana gelince kocam rezilliği duydu oluyor.
Yazık kıza, evliliğinin en güzel günleri olmalı halbuki.
Biz de ferhundeden çok çektik musibet yezid. Tadım kaçmasın da napsınKonu feyk çıktı Hayriye dezzem. Ağzının dadını bozma
Ferhunde haklı dezzem kusura bakma. Kocan Ali Rıza kadını linçledi de linçledi. Sümsük oğlun Şevket başına gelenleri haketti k.bBiz de ferhundeden çok çektik musibet yezid. Tadım kaçmasın da napsın
Benim oğlumun neyi varmış ayol aslan gibi oğlumu mahvetti musibet adı batasıca yeziddd ferhundeeee mahvettin oğlumu mahvettin ailemiziFerhunde haklı dezzem kusura bakma. Kocan Ali Rıza kadını linçledi de linçledi. Sümsük oğlun Şevket başına gelenleri haketti k.b
Hayır bir de konuyu açan sonsuz banlanmış sanırım ortalarda yok. Konu kendi kendine ilerliyor.Konu feyk sakin olun Gelin açmış
Konu sahibi neden banlı? Fake konu açtığı için müebbetmi verdiler kadınaKonu feyk sakin olun Gelin açmış
Gelen giden görümceye saydırıyor. Bilmiyorlar ki konu da gelinin şaheseri. Şimdi dışardan okuyup keyif kahvesi içiyordurHayır bir de konuyu açan sonsuz banlanmış sanırım ortalarda yok. Konu kendi kendine ilerliyor.
Yalancı üyelikten gitti diye biliyorumKonu sahibi neden banlı? Fake konu açtığı için müebbetmi verdiler kadına
Bir deli kuyuya taş atmış misali. Bu konu sonsuza kadar sürerYalancı üyelikten gitti diye biliyorum
Sürsün temiz kalpli üyelerin engin yorumları beni keyiflendiriyorBir deli kuyuya taş atmış misali. Bu konu sonsuza kadar sürer
Keşke son kez vedalaşsaydı bizimle. Sanki kadın cinayet işlemiş, yaka paça attılar siteden. Yasalar çok acımasızYalancı üyelikten gitti diye biliyorum
Kanının son damlasına kadar görümce olduğunu iddia etti helal olsun. Kurguya puanım 10 üzerinden 8 buçuk.Keşke son kez vedalaşsaydı bizimle. Sanki kadın cinayet işlemiş, yaka paça attılar siteden. Yasalar çok acımasız