- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.121
valla doğur da herşeyi yapıcam diyolar da doğurcam aynen dediği gibi sölüycekler ayy yeme şunu yeme resmen deli oluycam valaaa ha.Ya dayanılmaz ki ye tabi ölçüsünde. Doğunca da emziriyo olucaz o gaz yapar bu gaz yapar..
Ay ben hep beyaz ekmek yiyorumKilo da kontrolden çıktı yarın doktor ne diyecek bakalım..
tadimlik yiyorum zaten sorun olmuyor. soğudum artık yemeklerden onu bunu şunu yeme diye diye..Caninin cektigini az da olsa yemelisin bence.. Nefsin kalmasin. Tabi sagliginda onemli ama tadimliktan bir zarar gelmez. Ben bugun kendime hakim olamadım ve bildigin 1 ekmek tostu yedim afiyetle. Hemde beyaz ekmekti ama pisman değilim
2de ne var hakkaten yaa, karnın şişince zaten kilolu görünüyosun da bebek o yani olacak o kadar. Benim kilo çığırından çıktı, en son +5teydim, bırakıyorum ben bu işi dedim çıkmıyorum daha da..tadimlik yiyorum zaten sorun olmuyor. soğudum artık yemeklerden onu bunu şunu yeme diye diye..
2 kilo almişim az bişey görümcem kio almişsin almamaliydin diyo ne var 2 kiloda.
doktorum hiç kilo almiycaksin diyo. almiyorum da alimi başladi şu an of be yetti gari.
Hpspitalist evimin üstünde birde iklim hastanesine soracağım artık bize uzak galiba orası teşekkür ederim canım telefondan fiyat vermiyor çoğu hastane birde bayan tercih edince ben seçeneklerin çok azaldı bu hafta girmeyi düşünüyorumYa okadar arastırmadım netten teli alıp sorabilirsin
Ayh ben 55ten 64 de çıktım eşim hala çok zayifsin birşey yemiyorsun diyor canım ne isterse yiyorum halbuki çok fazla kilo aldım biliyorum ama tuttamiyorum kendimo ne yapacağım bilmiyorum bu hafta kısmaya başladım boğazımi oglumda da tam tersi iştahım yoktu 11 kilo ile doğum yapmıştımtadimlik yiyorum zaten sorun olmuyor. soğudum artık yemeklerden onu bunu şunu yeme diye diye..
2 kilo almişim az bişey görümcem kio almişsin almamaliydin diyo ne var 2 kiloda.
doktorum hiç kilo almiycaksin diyo. almiyorum da alimi başladi şu an of be yetti gari.
240 tl erkek doktor musBak teli 212 601 13 67 vera tıp merkezi
Hadi ya gerçekten mi ben her sabah yeşilçay ve adacayı karştırıp demliyodum bugün bile içtimyasakmış canım, dün hamile eğitiminde öğrendim. Adaçayı, melisa, ahududu, yeşilçay yasakmış.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için doktorumun yanına gittim baktık bebişe uyuyordu:) Annesi o kadar koşturdu stres yaptı o uyuyorCanım ben de bi ara usuttum aynı gaz sancısı gibi id, doğum sancısı çektim resmen .. rezene çayı iç arada gaz için iyi
Hadi ya gerçekten mi ben her sabah yeşilçay ve adacayı karştırıp demliyodum bugün bile içtim
doktor kilo almami yasakladi2de ne var hakkaten yaa, karnın şişince zaten kilolu görünüyosun da bebek o yani olacak o kadar. Benim kilo çığırından çıktı, en son +5teydim, bırakıyorum ben bu işi dedim çıkmıyorum daha da..
ayy maşallah 9 kilo almişsin alma.:)Ayh ben 55ten 64 de çıktım eşim hala çok zayifsin birşey yemiyorsun diyor canım ne isterse yiyorum halbuki çok fazla kilo aldım biliyorum ama tuttamiyorum kendimo ne yapacağım bilmiyorum bu hafta kısmaya başladım boğazımi oglumda da tam tersi iştahım yoktu 11 kilo ile doğum yapmıştım
hamile olmadanki kilom 59du ben 55 e düştüm 6 ay sonunda bence canın isterse azda olsa ye vereceğini düşünüyorum
Bende zaten bir bardak içiyorum sabah kahvaltıda siyah cay içmedigim için..fazla olmadığı için bi problem olmaz inşallahBende özellikle migrenim tutunca zencefilli yeşil çay demliyorum, 2 bardak içiyorum. doktorum önerdi. Adaçayını pek önermediğini söylemişti tabi ama arada bir 1-2 bardakla hiçbirşey olmaz da demişti.
Yaa üzüldümBen bu aralar kanguru almayı düşünüyordum hemde her aldığından iki tane alacaktım ablam süpriz yapmıştı bana aramızda 3ay varmış maleseff bebeğin kalbi durmuş kürtaj oldu bu hafta haberi de vardı alacağımdan hevesim kaçtı utanıyorum kıyamıyorum ona üzülür diye çok seviyorum onu
O kadarı da çok katı değil mi :/ neyse az kaldı dayan :)doktor kilo almami yasakladi
84le hamile kaldim..
75 e düştüm..
77-78 ile gidip geliyorum herşeyi yemek istiyorum acikiyorum diyo ki fazla kaçirma tadimlik ye yeter..
hamurişi hiç yemiyorum. tansiyonum birden çikiveriyo yediğimde.
tatlıya hasretim onu gizliden yiyorum.
yemiyceksin diyolar elime bile vermiyolar tadimlik veriyo öle.
ay gerçekten gina geldi birden patliycam da volkanim çikmasin dedim
3 ay kaldi ay sabret orkide azicik diyorum.
ödemden kaç kilo alınıyo yaaayy maşallah 9 kilo almişsin alma.:)
zaten doğuma yakin kilo alicaksin ödem çikicak.
ben sağlıklı besleniyorum tadimlik yiyorum işte ama yinede doymuyorum maalesef
Kac kılosunki canım benım 12 kılo alabılebılecegımı soyledi tabı alamıyorm bende ıkı kılo aldım ve sadece rahım ve bebek bnce ben aynı goruntudeyim hamıle degıl gıbıyımtadimlik yiyorum zaten sorun olmuyor. soğudum artık yemeklerden onu bunu şunu yeme diye diye..
ödemden baya aliniyor o yüzden dikkat edilecek.Yaa üzüldüm
O kadarı da çok katı değil mi :/ neyse az kaldı dayan :)
ödemden kaç kilo alınıyo yaa
77-78 gidip geliyorum zaten doğuma yakin aliniyor. ödem geliyo birden belli de olmuyo. bebek kilo alsin diye diyorum neredeyse kilo almadim 2 kilo aldim o kadar.Kac kılosunki canım benım 12 kılo alabılebılecegımı soyledi tabı alamıyorm bende ıkı kılo aldım ve sadece rahım ve bebek bnce ben aynı goruntudeyim hamıle degıl gıbıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?