- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.081
Geçmiş olsun çok büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu varKızlar gece idrarımı 5-6 saat tutup yapınca acı oluyo enfeksıyonmu var acaba kurban bayramından once antıbıyotık kullanmıstım enfeksıyon için ama o zaman idrarımı ıkınarak yapıyodum yınemi tekrarladı acaba
Günaydın kızlar i şey sorcam size el örgüsü battaniye cok ağır oluyomu kızlargünaydın
Ben hastaneye goturmem belki de bilmiyorum. Cok kisinin gelmesini de istemiyorum acikcasi zaten ameliyatli olcam rmzirmeydi fln filan kafamin rahat olmadi lazimNe demek rica ederim:) Bence yeterli canım ya. Zaten hastaneye ne kadar kişi gelir ki? Yarısından fazlası kalabilir bile belki, geri kalanı da eve gelen gidene dağıtılır zaten.
Bencede of of cumartesı gıdeyimde bakılsın bayadır var bol su ıcıyorumda işe yaramıyo anlasılan kasılmalarım var servıks kısalmasıda bu da tetıklemesinGeçmiş olsun çok büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu var
Oyy güle güle kullansın kuzu :)Kızlar merhaba ayrıntılısı iyi geçen arkadaşlar gözünüz aydın çok sevindim. ben baya oldu yazmaya fırsat bulamıyorum azıcık yoruldum hemen leke gördüm hastaneye gittik çok şükür birşey çıkmadı ama siz siz olun sakın çok zormalayın belinizi. Bu arada bebeğin beşiği geldi bakın bu oğlumun yatağıEki Görüntüle 1912602
Ortadaki çok güzell :))Kızlar hareket olayı bnce günü gününü tutmuyor mesela Bnm 2 gün hararetliyse bir gün çok durgun geçiyo sanki 2 gün yorulup bir gün dinleniyor gibi :) bu arada hafi bana tavsiye :))) seçemedim
Tek tek eklemeyi de beceremedim böyle saçma bir şekilde ekliyorum ama artık affolaEki Görüntüle 1912622
Canım korkma kordondan falan. Ben ayrıntılıda doktora sordum kordon dolanmış mı hiç diye. Yok ama zaten o korkulacak bir şey değil ki, bebek nefes almıyor ya da ağzıyla beslenmiyor, her şey kordondan göbeğe gidiyor, kordon dolanmasının en etkileyeceği şey doğumdur, o da çok büyük mesele değil dedi.Bilmiyorum ki kizlar ya neden boyle ozledim o tekmeleri resmen keske ne pozisyonda olduklarini gorebilseydik... korkuyorum acaba kordonuna falan mi dolasti hareket edemiyorhos teyzeside oyleymis annem hic oynamazdi her hafta doktora giderdim yuregim agzimda derdi tembel bizimkiler heralde keyiflerine duskun olcaklar :)
Vitamin hapını içmeye devam ediyomusunuz kızlar
Canım sefaköyde vera tıp merkezi var orası 200tl miş fiyatı bi araştır istersen
Bol su içip Bi kaç gün takip et bence. Her seferinde olmuyorsa , sadece geceleri oluyorsa hafif birşey olabilir.Kızlar gece idrarımı 5-6 saat tutup yapınca acı oluyo enfeksıyonmu var acaba kurban bayramından once antıbıyotık kullanmıstım enfeksıyon için ama o zaman idrarımı ıkınarak yapıyodum yınemi tekrarladı acaba
yok ben ayrı ayrı örüyorum:)Günaydın kızlar i şey sorcam size el örgüsü battaniye cok ağır oluyomu kızlar
Evet canım nadir oluyo işte haftada bir falan bazen gunduz tuttugumdada oluyo ama dedıgım gıbı nadir enfeksıyonds her zmaan belırtı vermıyomusya ne bılıyım tehlıkemde oldugu için cumartesi test yaptırayım bari insallah yokturBol su içip Bi kaç gün takip et bence. Her seferinde olmuyorsa , sadece geceleri oluyorsa hafif birşey olabilir.
aynen canım bi arkadaşım bu yüzden hastanede tedavi oldu bekletme erken doğuma sebeb olabiliyormuş allah korusunBencede of of cumartesı gıdeyimde bakılsın bayadır var bol su ıcıyorumda işe yaramıyo anlasılan kasılmalarım var servıks kısalmasıda bu da tetıklemesin
Bnm akintim hep var onunla yasamaya alistim artik koku ve yanma olmadigi icin ilacta kullanmiyorum ama gunde 2-3 kez gelio ozellikle az su ictigim zaman dahada artiyor sende bol su ic eger koku kasinti filan varsa doktora git istersenKızlar az az ve beyazımsı sulu bir akıntım var gebelikten mi bilemedim siz ne dersiniz
Birde yazan arkadaşlarımız da olmuş benim bebeğimde iki gündür daha az hareketli belki yerleri daralmaya. Başlamıştır artık değil mi?
aynen canım bi arkadaşım bu yüzden hastanede tedavi oldu bekletme erken doğuma sebeb olabiliyormuş allah korusun
Resmini atarmısın bide battaniyenin bitmiş hali ağırmıdır sence bide ip ne aldın ne kadar ip gidiyoryok ben ayrı ayrı örüyorum:)
bi sira tamamlayip sonra ekliyorum öle daha iyi oluyor ya:)
şişle öüyüorum bi sira düz bi sira ters.
Canım ben de bi ara usuttum aynı gaz sancısı gibi id, doğum sancısı çektim resmen .. rezene çayı iç arada gaz için iyiKızlar selam,
Dün gece gaz sancısından öldüm öldüm dirildim.Doğum sancısı çektim sanki.
Bıçak saplanıyor gibi bir ağrı girip girip çıktı.3 saat wc de oturdum bekledim.
Bugun oğlumun hareketlerini çok az hissediyorum.Dünkü sancı onu da etkilemiş olabilir mi?
Şimdi de onu taktım kafaya.Benim gibi gaz sancısı çekeniniz oldu mu? İzin alıp doktora mı gitsem off bilemedim.
İnternetten araştırdım ben hiçbi olumsuz yazıyla karşılaşmamıştım özellikle hamileler içebilirmi diye yazmıştımAdacayi hamilelere yasak yalniz. Dusuk yaptirabiliyor dikkat edin. Dr.lar icmeyin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?