- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.141
Kılon kendınden bıraz fazlaymıs tabı boyunda onemli ama ben hamıle kalmadan oncekı ıstahım aynı az yerım uzunum ve62 im 64 oldum kesınlıkle bebek kılosu o rahım suyu falan kendım hıc almadım 2 kılo 6. Ayda cok ii almalıyız hatta doktor onunde bısuru kılo hakkın var alabılırsn dedi hamıleyken kendını nekdr tutabılırsınki hamur işi cok yeme hersey ye yani bıraz sacmalamıs bnce Mıllet ılk 3 ayda bıle cok alıyoödemden baya aliniyor o yüzden dikkat edilecek.
doğuma yakin alinir. her ay 1 kilo alicaksin diyo bide hiç kilo almiycaksin diyo anlamadim gitti.
ilk üç ay ben zayifladim bünyem tam tersi..Kılon kendınden bıraz fazlaymıs tabı boyunda onemli ama ben hamıle kalmadan oncekı ıstahım aynı az yerım uzunum ve62 im 64 oldum kesınlıkle bebek kılosu o rahım suyu falan kendım hıc almadım 2 kılo 6. Ayda cok ii almalıyız hatta doktor onunde bısuru kılo hakkın var alabılırsn dedi hamıleyken kendını nekdr tutabılırsınki hamur işi cok yeme hersey ye yani bıraz sacmalamıs bnce Mıllet ılk 3 ayda bıle cok alıyo
ilk üç ay ben zayifladim bünyem tam tersi..
8-9 kilo verdim. sora doktor çok zayıflamişsin dediydi kusuyordum midem bulaniyordu.. 3 ay atlattim kusma bitti. bulanti bitti birden istahim açildi ama birden saldirasim geliyor yemegi ilk ben bitiriyordum. çok acikmişim sanki..
yinede 2 kilo aldim yani çikolata canavari olup çiktim hergün çikolata yiyesim geliyo. ondan etkisi olabilir sağlıklı besleniyorum yağ tuz şeker yok. hamurişi zaten hiç yok. çikolatadan almiş olabilirim. durduramiyorum kendimi ya.
bebegin gelişimi maşallah çok şükür iyi herşey yolunda:) doktor normal diyo. :) önemli olan bebegin kilo almasi.
millet bebek kilo alsin diye bakilirsa kendi kilo aliyo maalesef yedikleri içitikleri dikkat etmek lazim. aslinda bebek hemen kilo almiyo sağlıklı beslendiğinde aliyo.
her sabah yumurta peyinr domates tahin pekmez yiyorum. çok iyi enerji hissediyorum maşallah.
Tabı canım bbek kılo almıyo bende onu net bılıyorum annem hıcbıSe yiyemezmıs ve uc cocugunuda 5 er kılo dogurdu olay o deil belkı cıkolata saglıksız diye yemenı istmemıstir bende cok kustum ılk 4 ay ve 5-6 kılo verdım ama simdide saldırmıyorum yemek zor yıorm hamıle degılmsm gıbı bence sıkıntı yapma canım dedıgı gıbı her ay bı kılo al yeterlıilk üç ay ben zayifladim bünyem tam tersi..
8-9 kilo verdim. sora doktor çok zayıflamişsin dediydi kusuyordum midem bulaniyordu.. 3 ay atlattim kusma bitti. bulanti bitti birden istahim açildi ama birden saldirasim geliyor yemegi ilk ben bitiriyordum. çok acikmişim sanki..
yinede 2 kilo aldim yani çikolata canavari olup çiktim hergün çikolata yiyesim geliyo. ondan etkisi olabilir sağlıklı besleniyorum yağ tuz şeker yok. hamurişi zaten hiç yok. çikolatadan almiş olabilirim. durduramiyorum kendimi ya.
bebegin gelişimi maşallah çok şükür iyi herşey yolunda:) doktor normal diyo. :) önemli olan bebegin kilo almasi.
millet bebek kilo alsin diye bakilirsa kendi kilo aliyo maalesef yedikleri içitikleri dikkat etmek lazim. aslinda bebek hemen kilo almiyo sağlıklı beslendiğinde aliyo.
her sabah yumurta peyinr domates tahin pekmez yiyorum. çok iyi enerji hissediyorum maşallah.
Ben ağlıycam şimdiBu ay çok aldım ben 2,5 kilo yedinci ayda çok kilo alınıyor bide ama hamile kalmadan önce 63 sonra 61 oldum şimdi 66,5 çok mu yaaa
Ben hastaneye goturmem belki de bilmiyorum. Cok kisinin gelmesini de istemiyorum acikcasi zaten ameliyatli olcam rmzirmeydi fln filan kafamin rahat olmadi lazim
Bendede var canm ayni sıkıntı en mağdur oldugum durumlardan biri malesef sutyen takmak kabusm oldu bez olanlarida sevmiyorum o yüzden cok zorlanıyorum
Ayy aynen öle canım mahwediyo bu durum napcaz daha doguma kaç ay war yaaa gögüs altlarm ağırlktan uyusuo ağrıo terliyo ellerimle taşıyasm geliyo
Ya nisa hastanesindeki dr bayan fiyatı 300tl bu Arada240 tl erkek doktor mus
Maşallah diyelim o zamanKizlar bugun doktora gttim sukur hersey yolunda 24+3 gunlugum ama malesef boyunu olcmedi sigmadigi icin kilosuda 691 gr bnm kilom 67
Masallah ya siz ne guzel cok kilo almamissiniz bnde bir anda bu hafta kilo aldim aslinda beslenmem cok degismedi ama anlamadim siz nasil besleniyorsunuz:)Kac kılosunki canım benım 12 kılo alabılebılecegımı soyledi tabı alamıyorm bende ıkı kılo aldım ve sadece rahım ve bebek bnce ben aynı goruntudeyim hamıle degıl gıbıyım
Valla pek yemek yemıyorım hıc bızaman ıstahım olmazkı keske benimde canım cekse bıseyler zorla bebek için iyi beslenmeye calısıyorum vıtamınlerde kullanıyorum baya ne yuzum ne vucudum degstı ortada bı gobek var annem bıle sasıyo benım baba tarafım boyle halamlar zayıf normaldede hıc kılo almam normalde 52 kıloydum ama dogum kontrol hapı 14 ay kullandım ondan şiştim bıraz 62 alınca daha guzel oldum :) sadece korkuyorum bebek insallah kılosu iyidir bakalım c tesi bakıcaz 6. Ayım bitti sen kac kılo aldın canım bıraz yapıyla alakalı kuzenım kusuyo yenı hamıle ama yıne kılo alıyo ve ıyıce şişti bende anlamıyorumkiMasallah ya siz ne guzel cok kilo almamissiniz bnde bir anda bu hafta kilo aldim aslinda beslenmem cok degismedi ama anlamadim siz nasil besleniyorsunuz:)
Bilmiyrm tatlm kararszm doktorumla hic konusmdm kacinci haftada yapiliyr ki sen yaptrack msn buarada tesekkur ederz teyzesiMaşallah diyelim o zamanŞeker yüklemesi yaptıracak mısın?
Aynen ya benim de oyle 2 gundur var bi kipirti arada ama oyle onceki gibi degil yani anlamadim gitti.120 yada 140 ti sekerim bayildim bende :)
Evet 40 cikmadan mevlid okuncak orda giyicek inşallah
Benimde duzelmedi hala. Gaz gibi hissediyorum ama bebegin hareketi olduguna eminim ondan ses cikarmiyorum doktora gidelim diye. O kadar derinden ve az yani. Gittigimde sorucam mutlaka...
24.haftada yapılıyor. Çok ama çok kararsızım..Bilmiyrm tatlm kararszm doktorumla hic konusmdm kacinci haftada yapiliyr ki sen yaptrack msn buarada tesekkur ederz teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?