- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.161
Sen yaptrack msn tatlm24-28 haftalarda şeker yüklemesi yapiliiyor kızlar..
Devlette 3 gunluk diyet listesi verdiler 4. Gün şeker durumuna göre yükleme yapılıyor..
Iyi birsey mi kotu birsey mi ben bunu bir turlu anlamdm24.haftada yapılıyor. Çok ama çok kararsızım..
İyi de hiç kilo almadın hamilelik nasıl geçer ?Bebek zaten yaklaşık 3 kilo doğacak daha bunun suyu var. Nerden baksan en az 5 kilo. Doktora hayret ettim ciddentadimlik yiyorum zaten sorun olmuyor. soğudum artık yemeklerden onu bunu şunu yeme diye diye..
2 kilo almişim az bişey görümcem kio almişsin almamaliydin diyo ne var 2 kiloda.
doktorum hiç kilo almiycaksin diyo. almiyorum da alimi başladi şu an of be yetti gari.
Aynen canım banada sacma geldı bende gorunusum aynı suan tartıldım bıayda 1 kılo almısım içerde buyuyen bı canlı var sonuctaİyi de hiç kilo almadın hamilelik nasıl geçer ?Bebek zaten yaklaşık 3 kilo doğacak daha bunun suyu var. Nerden baksan en az 5 kilo. Doktora hayret ettim cidden
Yapiylada alakali o zaman ne guzel sanslisin o yonden bnm annem filanda kilolu oyle aksamlari ekmek filan yemiyorum ama 6 kilo filan aldim bir anda aldim hemde bnde anlamadimValla pek yemek yemıyorım hıc bızaman ıstahım olmazkı keske benimde canım cekse bıseyler zorla bebek için iyi beslenmeye calısıyorum vıtamınlerde kullanıyorum baya ne yuzum ne vucudum degstı ortada bı gobek var annem bıle sasıyo benım baba tarafım boyle halamlar zayıf normaldede hıc kılo almam normalde 52 kıloydum ama dogum kontrol hapı 14 ay kullandım ondan şiştim bıraz 62 alınca daha guzel oldum :) sadece korkuyorum bebek insallah kılosu iyidir bakalım c tesi bakıcaz 6. Ayım bitti sen kac kılo aldın canım bıraz yapıyla alakalı kuzenım kusuyo yenı hamıle ama yıne kılo alıyo ve ıyıce şişti bende anlamıyorumki
Canım geç gördüm kusura bakma, gittigidiyordan aldım. Yanında emzirme önlüğü de gönderdiler, bende zaten vardı ama yedek olmuş olduNettenmi aldin cnm? Bende bakiyim bi.. Gece bende cok uyaniyorum yatip kalkmasi zorlasti bile simdiden.. İlerki aylarda ne olcak kimbilir
Hıc canını sıkma canım sonra verırsın saglıklı kucagımıza alalımda :)Yapiylada alakali o zaman ne guzel sanslisin o yonden bnm annem filanda kilolu oyle aksamlari ekmek filan yemiyorum ama 6 kilo filan aldim bir anda aldim hemde bnde anlamadim
24-28 haftalarda şeker yüklemesi yapiliiyor kızlar..
Devlette 3 gunluk diyet listesi verdiler 4. Gün şeker durumuna göre yükleme yapılıyor..
24.haftada yapılıyor. Çok ama çok kararsızım..
Sen yaptrack msn tatlm
Benim şişiyor ama iç tarafında elimle bastırınca belli doktor ayaklarını uzatarak otur bol su iç dediArkadaşlar ayak bilekleri şişen var mı neden oluyor acaba ödem mi başka bir şey mi herkes kilo aldığımı söylüyor daha fazla almamak için önerileriniz nedir
Arkadaşlar ayak bilekleri şişen var mı neden oluyor acaba ödem mi başka bir şey mi herkes kilo aldığımı söylüyor daha fazla almamak için önerileriniz nedir
Korkma tatlm ya kotu dusunme kotu olmasnBen yaptırmayacağım zaten ailemde şeker var babamda halamda ve dedemde :/ zaten şeker benim için zararlı su an onu içersemde seker komasına girmem safra kesesi komasına girerim zaten cok ağrım var bu aralar korkuyorum :/
Peki canan karatay nden yaptrmayin diyorevet canım yaptiracagim inşaallah.. bir baklava ile esdegermis .. ablam kardeşim yengem yaptırdı bi sıkıntı olmadı
Akıntı geçti çok şükür göğüslerine zeytinyağı sürsene çok iyi geliyor göğsünün hepsine sür ayakta çok kalıyorum ayaklarım artık taşıyamıyor bedenimi sanırımCnm bnde yok ama kilo aldın mı acaba? Bi de bi arkadaşıma dru soluna yatmaya özen göster ödemin olmaz demişti aklında bulunsun :) bu arada akıntın geçti mi? :)
Kızlar bnimde göğüslerim Ağrıyo göğüs uçlarım çok acıyo bi de yara olmaya başlamış bi de ellerim kupkuru kırmızı kırmızı egzama gibi şeyler çıktıkaşıntı yok ama çok kuru
Tuz evet acaba yemeklere çok mu tuz atıyorum bana tuzlu gelmiyor yemekler bileklere bakınca demek ki tuz fazla ... Günde 3.5 litre su içiyorum benEKMEK86 cnm bnde bi program var açında böyle küçük bilgiler çıkıyor şimdi denk geldi de fazla tuz bacaklarda şişmelere neden olur tuzu dengeli tutun yazıyosun :) bilgine :)
Ay aynıyım ellerım cok kotu kıpkırmızı acıyo ..ve gogus uclarımda kabuk kabuk yara oldu lansinoh krem soyledım ovmadan surcem yada haliszeytinyagı surcem ovmadan sımdıden boyleyse nasıl emzirceZ vallaCnm bnde yok ama kilo aldın mı acaba? Bi de bi arkadaşıma dru soluna yatmaya özen göster ödemin olmaz demişti aklında bulunsun :) bu arada akıntın geçti mi? :)
Kızlar bnimde göğüslerim Ağrıyo göğüs uçlarım çok acıyo bi de yara olmaya başlamış bi de ellerim kupkuru kırmızı kırmızı egzama gibi şeyler çıktıkaşıntı yok ama çok kuru
Ay aynıyım ellerım cok kotu kıpkırmızı acıyo ..ve gogus uclarımda kabuk kabuk yara oldu lansinoh krem soyledım ovmadan surcem yada haliszeytinyagı surcem ovmadan sımdıden boyleyse nasıl emzirceZ valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?