2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
İyi de hiç kilo almadın hamilelik nasıl geçer ?Bebek zaten yaklaşık 3 kilo doğacak daha bunun suyu var. Nerden baksan en az 5 kilo. Doktora hayret ettim cidden

İyi de hiç kilo almadın hamilelik nasıl geçer ?Bebek zaten yaklaşık 3 kilo doğacak daha bunun suyu var. Nerden baksan en az 5 kilo. Doktora hayret ettim cidden
Aynen canım banada sacma geldı bende gorunusum aynı suan tartıldım bıayda 1 kılo almısım içerde buyuyen bı canlı var sonucta

Yapiylada alakali o zaman ne guzel sanslisin o yonden bnm annem filanda kilolu oyle aksamlari ekmek filan yemiyorum ama 6 kilo filan aldim bir anda aldim hemde bnde anlamadim

Nettenmi aldin cnm? Bende bakiyim bi.. Gece bende cok uyaniyorum yatip kalkmasi zorlasti bile simdiden.. İlerki aylarda ne olcak kimbilir
Canım geç gördüm kusura bakma, gittigidiyordan aldım. Yanında emzirme önlüğü de gönderdiler, bende zaten vardı ama yedek olmuş oldu
Yastık fairy dust marka, happy dreams modeli.
@iolanthe canım benim 16 aylık bir kızım var, şimdi ona oda yapıyorum. Onun şu an yattığı da bebişime kalacak inşallah. Şimdilik planım bu.
Doğduğundan beri aynı beşikte yatıyor ve memnunum beşikten, anne yanı da oluyor ama ben o özelliği pek kullanamadım uymadı sanki benim yatağıma, ayarlayamadım. Ama diğer özelliklerinden çok memnun kaldım, doğumdan 3 yaşa kadar kullanılabilir. Sallanıyor ve park yatak oluyor 3 kademesi var.
Crest marka bu model, crest cr928

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 93
evet canım yaptiracagim inşaallah.. bir baklava ile esdegermis .. ablam kardeşim yengem yaptırdı bi sıkıntı olmadı

Ben yaptırmayacağım zaten ailemde şeker var babamda halamda ve dedemde :/ zaten şeker benim için zararlı su an onu içersemde seker komasına girmem safra kesesi komasına girerim zaten cok ağrım var bu aralar korkuyorum :/
24-28 haftalarda şeker yüklemesi yapiliiyor kızlar..
Devlette 3 gunluk diyet listesi verdiler 4. Gün şeker durumuna göre yükleme yapılıyor..

24.haftada yapılıyor. Çok ama çok kararsızım..

Sen yaptrack msn tatlm

Arkadaşlar ayak bilekleri şişen var mı neden oluyor acaba ödem mi başka bir şey mi herkes kilo aldığımı söylüyor daha fazla almamak için önerileriniz nedir

Kizlar yarin sabah seker yukleme testimiz var (50ml). Gereksiz bir heyecan oldum :/ yavrularimiz kiymetli

Arkadaşlar ayak bilekleri şişen var mı neden oluyor acaba ödem mi başka bir şey mi herkes kilo aldığımı söylüyor daha fazla almamak için önerileriniz nedir
Benim şişiyor ama iç tarafında elimle bastırınca belli doktor ayaklarını uzatarak otur bol su iç dedi

Cnm bnde yok ama kilo aldın mı acaba? Bi de bi arkadaşıma dru soluna yatmaya özen göster ödemin olmaz demişti aklında bulunsun :) bu arada akıntın geçti mi? :)
Kızlar bnimde göğüslerim Ağrıyo göğüs uçlarım çok acıyo bi de yara olmaya başlamış bi de ellerim kupkuru kırmızı kırmızı egzama gibi şeyler çıktı kaşıntı yok ama çok kuru

Korkma tatlm ya kotu dusunme kotu olmasn

EKMEK86 cnm bnde bi program var açında böyle küçük bilgiler çıkıyor şimdi denk geldi de fazla tuz bacaklarda şişmelere neden olur tuzu dengeli tutun yazıyosun :) bilgine :)

Akıntı geçti çok şükür göğüslerine zeytinyağı sürsene çok iyi geliyor göğsünün hepsine sür ayakta çok kalıyorum ayaklarım artık taşıyamıyor bedenimi sanırım

EKMEK86 cnm bnde bi program var açında böyle küçük bilgiler çıkıyor şimdi denk geldi de fazla tuz bacaklarda şişmelere neden olur tuzu dengeli tutun yazıyosun :) bilgine :)
Tuz evet acaba yemeklere çok mu tuz atıyorum bana tuzlu gelmiyor yemekler bileklere bakınca demek ki tuz fazla ... Günde 3.5 litre su içiyorum ben

Ay aynıyım ellerım cok kotu kıpkırmızı acıyo ..ve gogus uclarımda kabuk kabuk yara oldu lansinoh krem soyledım ovmadan surcem yada haliszeytinyagı surcem ovmadan sımdıden boyleyse nasıl emzirceZ valla

Ay aynıyım ellerım cok kotu kıpkırmızı acıyo ..ve gogus uclarımda kabuk kabuk yara oldu lansinoh krem soyledım ovmadan surcem yada haliszeytinyagı surcem ovmadan sımdıden boyleyse nasıl emzirceZ valla

Valla Bnm korkularımın başında geliyo çünkü canım çok tatlı Bnm öyle acıdığı halde kendimi sıka sıka emzirebilir miyim bilmiyorum Allah o gücü verir inşallah yaa zeytinyağı sürcem bende kreme son 1 ay kala geçerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…